Şimdi Ara

CS:GO rank sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
9.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi akşamlar cs:go da son 15-20 maçın %80 i galibiyet ama hala gümüş 2 den çıkamıyorum yendiğim maçlarda en az 20 kill im oluyo yardımcı olursanız sevinirim

• Önemli olan ard arda aldığın winler 5-6 maç kazanman lazım arada lose olursa yükselemezsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rank sistemi ciddi derecede sakat.3-5 maç arka arkaya alınca atlarsın diyenler var 11 maç arka arkaya aldım atlamadı.Aradan birkaç gün geçti 1-2 maç yenildim yendim derken sonra arka arkaya 3 maç aldım rütbe atladım.11 maç yenip atlatmayan sistem 3 maça atlattı o yüzden çok takmaz olduk rütbe sistemini
  • Her rutbenin kendine ait bir ELO'su var siz bu eloyu gectiginiz de rutbe atliyorsunuz onemli olan winstreak yapmak ama win lose'dan dusukse rutbe atlayamazsiniz. Ornegin 4-5 mac winstreak yaptiniz hala atlatmadi 1 lose ve 2 win yaptiginiz zaman rutbe atlayabilirsiniz. Biraz karisik bir sistem var ve surekli degisiyor ELO'lar bu yuzden galibiyette bile rutbe dusen kisiler olabiliyor. Rutbe atlamakta onemli faktor kimi yenip kime yenildiginiz ve skor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PUT THAT COOKIE DOWN NOW -- 10 Kasım 2014; 0:04:45 >
  • Bu soru defalarca soruldu ve cevaplar heralde kimsenin hoşuna gitmiyor ki sürekli aynı sorular geliyor. Bir örnek üzerinden açıklayacağım benim rütbem supreme fakat arkadaşım silver II şu rütbeler arası fark çok dengesiz olduğu için ben bir NOVAIII hesap buldum ve biz ikimiz maça girdik otomatikman bir maçta 35-45 arası kill ve 10-20 arası death ile oynuyorum ve yaklaşık 15 maç kazandık hemde arka arkaya arada sadece bir adet berabere kaldı bu süre içerisinde arkadaşım silver II'den Silver IV'e çıkarken ben NOVA III'ten şu an master guardian elite'a çıktım.

Bunun tek bir sebebi var o da maçlardaki skorlarımız gördüğün gibi rütbe sistemi bu şekilde işliyor aynı maçlara girdiğimiz halde o iki rütbe ben ise 4 rütbe atladım. Olayın özeti bu aslında büyük istimalle bu arkadaşı NOVA III yapana kadar ben bu hesapta da KARTAL olucam gibi.

• Detaylı ELO sistemi gelmeli şu oyuna herkesin durumunu görebileceği güzel bir sistem yapmalı Valve.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ION

Detaylı ELO sistemi gelmeli şu oyuna herkesin durumunu görebileceği güzel bir sistem yapmalı Valve.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs Go Cozunurluk Problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam kafasi eserse atliyor. Bunu bil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.