Şimdi Ara

Matara hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.decathlon.com.tr/Rapid-Fix-Metal-Bisiklet-Matara-Kafesi,PR-13980.html

Bundan aldım ve matara aldım tabi yanında. Oradaki eleman bisiklette iki tane çivi oluyor onlara takcaksınız dedi bu aparatı. Ama bu çivilerden yok. Napmam gerekiyor? salcano hector 26

• bisikletin kendinde olması lazım o vidalardan şu L anahtar ile açılanlardan yokmu bisiklette ?
  • Her bisiklette (ya da her kafeste) olmuyor o vidalardan.
    Misal benimkinde vida yoktu, vida delikleri plastik tıpalarla kapatılmıştı, bisikletçi kendi ıvır zıvırları arasından 2 vida bulup onları taktı.
  • Şuanda tatildeyim. Vida yok hocam bisiklette. O vidayı alsak bile matkapla kadroda yer mi açcaz napcaz :(
  • Salcano hector çift amortisörlü ve onlara maalesef suluk kafesi takamazsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg945671

Salcano hector çift amortisörlü ve onlara maalesef suluk kafesi takamazsınız

Neden hocam?
  • Çift amortisörlü bisikletlerin, kadro yapılarından dolayı genelde suluk için uygun bir yer olmuyor.
    Kadronun üst demirindeki, seleye yakın olan düz bölüme monte etsen suluğu, çıkartırken ilerideki eğimli kısma takılıp zorluk çıkartır. Eğilimli bölüme monte etsen bu sefer aynı sorunu gidon yüzünden yaşarsın.

Anca kadronun alt demirindeki, tekerleğe/yere bakan yüzeye monte edilebilir ki bu da ne kadar kullanışlı olur orasını bilemem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Termoslar hakkında
    8 yıl önce açıldı
    BETTA HAKKINDA
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yuyushi

Çift amortisörlü bisikletlerin, kadro yapılarından dolayı genelde suluk için uygun bir yer olmuyor.
    Kadronun üst demirindeki, seleye yakın olan düz bölüme monte etsen suluğu, çıkartırken ilerideki eğimli kısma takılıp zorluk çıkartır. Eğilimli bölüme monte etsen bu sefer aynı sorunu gidon yüzünden yaşarsın.

Anca kadronun alt demirindeki, tekerleğe/yere bakan yüzeye monte edilebilir ki bu da ne kadar kullanışlı olur orasını bilemem.

Bende bianchi White shark var onda aynen dediğiniz yere bakan kısma koymuşlar vida ve delikleri ama sorun olmadan kullanılabiliyor.
    Sadece sürüş sırasında eğilip almak çok kolay olmayabilir.
  • Arkadaşlar bende kadronun alt kısmına koymayı düşünüyorum. Ama nasıl?
  • Dostum;
    Sorun değil bisikletçi 2 delik açıyor oraya..
  • Sorun değil demişsiniz ama bence böyle bir imkan olsa idi bisiklet yarışlarında bisikletçiler bunları değerlendirirdi.Suluk kafesi o kadar şart değil bence mahalle arası bisikletçilerin açacağı 2 adet MATKAPLA delik ne kadar sağlam olur bilemem kadroya bir şey olmasa bari.
  • Arkadaşlar ben de suluk kafesi aldım, kadroda delikler de mevcut. Ancak bu delikler vida deliği gibi durmuyor. Dişli değil yani. Sanırım tıpa gibi bir şeyle kapatılıyor o da bende yok nasıl temin edebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten dişli olmuyor alüminyum kadro ise vidalar kendi dişini açıyor montaj sırasında.

ama kadroya hasar verir mi dersen emin değilim işini iyi bilen biri yapsa daha iyi olur tabii ki.
  • Bugün bisikletçiye gittim. Bunda vida yeri yok dedi kesti attı konuyu. Napcam şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SütMısırı

Bugün bisikletçiye gittim. Bunda vida yeri yok dedi kesti attı konuyu. Napcam şimdi?

Düzgün bir şekilde delmen gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *RedLine™

quote:

Bugün bisikletçiye gittim. Bunda vida yeri yok dedi kesti attı konuyu. Napcam şimdi?

Başka bir başlıkta benimde aklıma gelmeyen kalın kablo klipsleri çözümü yazmış arkadaş.

Bence bu daha iyi delik melik uğraşma 2 tane kaliteli klips ile bağla taş gibi tutar.
    Sadece kaymaması için klipslerin geçeceği yere 1-2 kat elektrikçi bandı yapıştır.

Böylece hem de kadrona zarar gelmez.
  • Suluk kafesi ile birlikte vida da gelmesi gerekmez miydi? Benim bisiklette de o yerlerde delik var ama belirttiğiniz gibi iki plastik tıpa ile kapalı.. suluk kafesi alsam bi de vida mı arayacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihto

Suluk kafesi ile birlikte vida da gelmesi gerekmez miydi? Benim bisiklette de o yerlerde delik var ama belirttiğiniz gibi iki plastik tıpa ile kapalı.. suluk kafesi alsam bi de vida mı arayacağım..

Gelmiyor hocam. O vidalar ayrı satılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

quote:

Orijinalden alıntı: *RedLine™

quote:

Başka bir başlıkta benimde aklıma gelmeyen kalın kablo klipsleri çözümü yazmış arkadaş.

Bence bu daha iyi delik melik uğraşma 2 tane kaliteli klips ile bağla taş gibi tutar.
    Sadece kaymaması için klipslerin geçeceği yere 1-2 kat elektrikçi bandı yapıştır.

Böylece hem de kadrona zarar gelmez.

+1 Delmek istemezsen böylede yapabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.