Şimdi Ara

Mat - Geo Konu Anlatımlı Kitap Arayanlar İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu alanda baya bir eksiklik olduğunu farkettim ve yeni keşfettiğim 2 yayını paylaşmak istedim.

1) Kültür Yayınları

YGS-LYS Geometri konu anlatımlısını aldım bugün. Dizgisi de soruları da çok hoşuma gitti. Büyük bölümü de çözümlü. Lys Matematik Konu Anlatım olarak da bu yayını tercih edeceğim.

2) Ekstrem Yayınları

Bunun da Ygs Matematik konu anlatımlısını aldım. Dizgisi o kadar iyi değil. Ama konuyu kavratan güzel bir kitap izlenimi verdi. Yazarı da baya uzman bir isim. Celal işbilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kültür gerçekten çok güzel bir sisteme sahip bende lys kimya ve fiziği var her konudan her soru tarzını çozuyor matematiğini bilmiyorum ama cok merak ediyorum

• ben şenol hocanın merhaba lys matematikle başlarım büyük ihtimal ( tabi çıkınca ) sonra önemli konular için çap yayınlarının fasikülleriyle devam ederim büyük ihtimal biran önce de çıksa da alsak şenol hocanın kitabı :)
  • Fem simetri alın geçin beyler

• Ben fem simetriyi bekliyordum hocam lys k.a kimya ve geometri icin ama umidim kalmadi cikmicak heralde.temeli iyi olmayan biri icin konuyu kavrattirir mi kultur yayincilik iyi dersen alicam hemen simdi

• Birde link atarsan yanlis kitap almayalim

• quote:

Orijinalden alıntı: WWalker

Ben fem simetriyi bekliyordum hocam lys k.a kimya ve geometri icin ama umidim kalmadi cikmicak heralde.temeli iyi olmayan biri icin konuyu kavrattirir mi kultur yayincilik iyi dersen alicam hemen simdi

Hocam 0 dan alan bir kitaba benzemiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 12'de kurs vermişti sözel kitapları efsanedir 0 coğrafya bilgim vardı neyse ama kültürden çalışmıştım neyin nerden geldiğini anlatıyordu fakat matematiğini nedense beğenmemiştim karışık gelmişti ve temelden almıyordu ama sözel kitapların bile çözümleri nette var yeni kitaplarında var mı bilemiyorum
  • kültür yayınları değerlendirilebilir, çözümleri videolu şeklinde bu siteye yüklenmiş

http://www.dijiogrenci.com/
  • Sifir degilim kurallari biliyorum ama gorme gucum dusuk diyelim.karekok cozemiyorum ama simya tarzi cozebiliyorum diyebilirim

• hocam bu kultur geo konu anlatimlinin seviyesi nasil ? benimde geo sikinti eger iyiyse alabilirim bu kitabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sifir degilim kurallari biliyorum ama gorme gucum dusuk diyelim.karekok cozemiyorum ama simya tarzi cozebiliyorum diyebilirim

O zaman al hocam kültür yayınları ygs-lys geometri konu anlatımı kitabın boyutları kare gibi üstü gri

• quote:

Orijinalden alıntı: OpethciVeled

quote:

Sifir degilim kurallari biliyorum ama gorme gucum dusuk diyelim.karekok cozemiyorum ama simya tarzi cozebiliyorum diyebilirim

O zaman al hocam kültür yayınları ygs-lys geometri konu anlatımı kitabın boyutları kare gibi üstü gri

kitap bu mu hocam

http://www.kitapisler.com/Kultur-YGS-LYS-Geometri-Konu-Anlatim_23529.html#0

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar ben bütün dersleri 0'dan yapacağım onun için hangi kaynakları önerirsiniz ?
  • FunSociety kullanıcısına yanıt
    Güvender

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldTheDeat

quote:

Orijinalden alıntı: OpethciVeled

quote:

kitap bu mu hocam

http://www.kitapisler.com/Kultur-YGS-LYS-Geometri-Konu-Anlatim_23529.html#0

Evet

• bıraderım sımdı nabıosun bılıyomusun 30 liraya guzel bı soru bankası alıorsun karıstırıosun deneme fln ıste gıdıosun yapamadıklarını duvara asıyosun bak bura cok onemlı.Ondan sonra gıdıosun tmm mı duvarın onunde 5 saat dıkılıp soruları kafadan yapıyosun ondan sonra denemelerı parcayalayabılırsın tek kalemle kardesım,cok ıyı akılda tutarsn benım dedıklerımı yab
  • Eyw bıraderım eywda bıraz daha dıkkat etsek apotemi fln karıstırmasak kocum cunku soru cozmeyı peks ewmıyorum bıde behZat hocanın uyarısı war artık apotemi karekök çözenler banlanıor bılıosun

• Tip isteyen biri için kultur yayinlari ne kadar faydali olur.Sordugum 1 kac dershane onla anlasmis

• Up kültürden memnunmusunuz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.