Şimdi Ara

Masturbasyon sonrası cilt sorunu CİDDİ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    Yıllardır tırnaklarımda bozukluk, beyazlık, dökülme, kalınlık ve yukarı doğru etten ayrı büyüme mevcut. Bir çok doktora gittim son 6 aydır tedavi oluyorum. İnceltici losyon, merhem kullanıyorum 1 kerede iğne oldum.
    Ne zaman masturbasyon yapsam parmak uçlarım tırnak ve ellerimde ağrı acıma ve deride gerilme oluyor. Bunu ne kadar fark etsemde kendime ispatlayamadım. 20 gündür ağrılarım azaldı tırnaklarda iyileşme incelme renginde düzelme fark ettim. Bir gün aralıklı 3 defa masturbasyon yaptım. Şuan ağrıdan ve el derimin çekilmesinden uyuyamıyorum. İyileşen tırnağım bir günde eski hasta haline döndü. Yav aklım almıyor ellerim iyileşiyor derken ne alakası var diyeceğim bilmiyorım bu mereti yapınca böyle oluyor. Doktorun verdiği ilaç tırnağın kurumasını engelliyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • sadece el derisinde mi gerilme oluyor
  • hocam bizim arkadaşta da vardı.eli yanardı çektikten sonra.
    ama onun alet farklıydı biraz bizimkinden.
    bi zaman sonra çözümü buldu
    elini kullanmak yerine zımparayla çekmeye başladı.
    o günden beri çok rahat ettiğini söylüyor.ağrı sızı kalmamış.
    arkadaşımın adı pinokyo.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktor sedef olduğunu düşünerek merhem verdi. Evet cildim hassas yaptıktan sonra vücuttaki kalsiyum ve proteini tüketiyormuş. Buda hastalığı tetikliyor olmalı. Evet sadece elimde oluşur. Parmak derim resmen çekiliyor. Fark ediyorum.
    Bunu doktora nasıl açıklayacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penisinden cikan sivilara alerjin olabilir mi? Beni de kokusu rahatsiz eder mesela kendi vucudum olmasina ragmen.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saiph

    Doktor sedef olduğunu düşünerek merhem verdi. Evet cildim hassas yaptıktan sonra vücuttaki kalsiyum ve proteini tüketiyormuş. Buda hastalığı tetikliyor olmalı. Evet sadece elimde oluşur. Parmak derim resmen çekiliyor. Fark ediyorum.
    Bunu doktora nasıl açıklayacağım.
    iyi de niye ellerini etkilesin ki? mastürbasyon sırasında değişik sabun falan kullanıyor musun? belki genital bir hastalığın vardır. bak ne yap biliyor musun. masturbasyon yapar gibi yap ama boşalma. bakalım yine aynı şey olacak mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yirikalische

    Penisinden cikan sivilara alerjin olabilir mi? Beni de kokusu rahatsiz eder mesela kendi vucudum olmasina ragmen.
    diğer adım da bu. önce dediğimi dene, sonuca göre bunu da deneriz. spermi ayağına falan sürersin bakalım aynı şey olacak mı? geri sperme elinin temas ettiğini sanmıyorum ben direk peçete boşaltır sepetlerim de milletin saçma sapan fantazileri var bu üzden bilemem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Spermin degmesine gerek yok, oncesinde gelen sivi illa deger ele direk peceteyle ya da kondomla masturbasyon yapilmiyorsa.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yirikalische

    Spermin degmesine gerek yok, oncesinde gelen sivi illa deger ele direk peceteyle ya da kondomla masturbasyon yapilmiyorsa.
    şart değil. ben başında biriktiği gibi peçeteyle alıyorum. sevmiyorum elime değmesini. başını biraz sıkınca çıkıyor zaten bir de alttan ittirecen biraz.

    edit: ayrıca ne kadar değebilir ki o kadarcık sıvı? adam tırnağım yamuluyor, derim geriliyor iki elimde de böyle oluyor diyor üstelik. bu sperm alerjisi tahmini saçma be kanka.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 29 Ocak 2020; 2:18:52 >
  • Elime değme olduğu yok. Vucıdumda eksik bir şey var gibi 1 hafta ellerim acıdan süründürüyor. Cilt sorunu ortaya çıkarıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tırnaklarım rahatsız olduğu için iyileşen tırnaklarımı eski haline getirdi.

    El derisinin çekilmesiyle berabrr tırnağı rahatsızlık vermesi var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saiph

    Tırnaklarım rahatsız olduğu için iyileşen tırnaklarımı eski haline getirdi.

    El derisinin çekilmesiyle berabrr tırnağı rahatsızlık vermesi var
    sen dediğimi dene kanki. masütrbason yaparmış gibi yap ama boşalma. bakalım ne olacak
  • Sizde de yorgunluk halsizlik uykusuzluk falan oluyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parmaklarımın derileri kavlamış arkadaş. Şimdi 1 hafta ağrısını çekerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapmayacaksın o zaman. Doğal bir şey değil zaten. Birde ne yeyip içtiğini düşün bir şeyleri eksik alıyorsun demekki. Süt ürünleri yumurta düzenli tüketmek lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce bu sorunu doktora açıklamalı mıyım haftaya tekrar gideceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up.

    Arkadaşlar halen ağrılar devam ediyor iyileşen tırnağım eski bozuk haline döndü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.