MASTER YODA VS EVİL MASTER YODA

-
-
Altar ego teması çok sıradanlaştı artık
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZodionAltar ego teması çok sıradanlaştı artık
alter ego değil tam
yoda 900 yaşında en yaşlı ve bilge jedi ama içinde aldatılamaz ve yoldan sapamaz olduğuna dair bir kibir vardı
burada onunla yüzleştiriyor kozmik gücün yönlenricilieri onu
hayatın bu açıklanamazlığı nerede bitecek usta o kadar zamandır arıyorum ki sorularımın ne olduğunu unuttum sadece arıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806alter ego değil tam
yoda 900 yaşında en yaşlı ve bilge jedi ama içinde aldatılamaz ve yoldan sapamaz olduğuna dair bir kibir vardı
burada onunla yüzleştiriyor kozmik gücün yönlenricilieri onu
hayatın bu açıklanamazlığı nerede bitecek usta o kadar zamandır arıyorum ki sorularımın ne olduğunu unuttum sadece arıyorum
Alıntıları GösterE tasavvuf ehli adam o kadar olacak kibri.Batılıların tasavvuf anlayışı niye böyle ya
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZodionE tasavvuf ehli adam o kadar olacak kibri.Batılıların tasavvuf anlayışı niye böyle ya
Alıntıları Gösterolmayacak diyor büyük üstatlar
Mevlanada bu ego vardı mesela onu Şems yıkmıştı
bize kim yardım edecek ya ulan ne boş bi çağda doğduk lanet girsin
-
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806olmayacak diyor büyük üstatlar
Mevlanada bu ego vardı mesela onu Şems yıkmıştı
bize kim yardım edecek ya ulan ne boş bi çağda doğduk lanet girsin
Alıntıları GösterGeldiği aşamaya bağlı o.Kibir de yüklemlerden geliyor
-
Benim kart işi hallolsun.Belki forumda heidegger,hegel,mevlana,ibni arabi fest yapabilirim duruma göre.Verimli geçerse instagram sayfası dahi açabilirim pasajları paylaşmak için
Nihai hedefim 25 takipçi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 23 Ekim 2020; 0:41:55 > -
Felsefik girişimcilik sektörü. Ne tarz bir fikir bu?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DB1BCF8C0
Felsefik girişimcilik sektörü. Ne tarz bir fikir bu?Girişim için değil.Ben felsefemi asla parayla satmayacağıma dair kendime söz verdim
İnstagramın ana olayı paylaşmak için.Eğer sıkılmazsam yani düzenli okumalar yapabilirsem pasajları da gösterebileceğim formatta paylaşım yapacağım işte.Çünkü sadece rafineleşmiş olgular paylaşmaya değer
-
Kusura bakma.Genelde iki felsefik söz yazıp takipçi kasma amaçlı olan sayfalarla dolu olunca.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DB1BCF8C0
Kusura bakma.Genelde iki felsefik söz yazıp takipçi kasma amaçlı olan sayfalarla dolu olunca.Şöyle diyeyim.Ben kendimi felsefeme adadım ve kendimi ''kurban ettim''
Takipçi konusunda ise.Hedefim 25 takipçi zaten.Orada 25 dememin amacı oydu.Sayılardan arınmak.Ünlü olmak bir insanın başına gelecek en kötü şeylerden biri.Bunu hegel de onaylar ve bilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 23 Ekim 2020; 0:58:8 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ZodionŞöyle diyeyim.Ben kendimi felsefeme adadım ve kendimi ''kurban ettim''
Takipçi konusunda ise.Hedefim 25 takipçi zaten.Orada 25 dememin amacı oydu.Sayılardan arınmak.Ünlü olmak bir insanın başına gelecek en kötü şeylerden biri.Bunu hegel de onaylar ve bilir
Alıntıları Göster24 kaldı biri benim
bu arada Hegel ehli sünnet midir??
-
quote:
Orijinalden alıntı: hamza580624 kaldı biri benim
bu arada Hegel ehli sünnet midir??
Alıntıları GösterSonuna kadar
"" zâti bütün darağaçları tahtadan değildir ki. mevki, yücelik, dünya devleti de pek büyük, pek yüce bir darağacıdır. tanrı, birisine kahretmek istedi mi dünyada ona büyük bir mevki, ulu bir padişahlık verir. firavun gibi nemrûd gibi, bunlara eşit olanlar gibi hani. o mevki, bir darağacına benzer; ulu tanrı onları, bütün halk görsün, bilsin diye bu darağacına çekmiştir. çünkü ulu tanrı, «ben gizli bir defineydim; bilinmeyeni istedim, beni bilsinler dedim» buyuruyor. yâni bütün âlemi yarattım; kimi lûtufla, kimi kahırla, fakat hepsinden de maksat, kendimizi göstermek. öylesine padişah değildir o ki bir tek muarrif, saltanatını bildirebilsin. âlemin bütün zerreleri muarrif kesilse de onu övmeye kalkışsa hepsi de bunda kalır, onu târif edemez. demek ki bütün yaratıklar, gece-gündüz, tanrıyı bildirip durmada. ancak onların kimisi biliyor bunu, tanrının bildirisini anlıyor, kimi si de gaflette. fakat ne olursa olsun, tanrıyı bildirme, gösterme var ya. "" 45. bölüm
https://eksisozluk.com/entry/59277395
*exticed hegel noises*
-
Dosto okudun mu @hamza5806
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZodionDosto okudun mu @hamza5806
sıkıyooooooorr zar zor okuyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806sıkıyooooooorr zar zor okuyorum
Alıntıları GösterBetimlemelere biraz katlan.Çünkü kitabın sonunda mükemmel buga gireceksin(eğer suç ve cezayı okuyorsan)
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZodionBetimlemelere biraz katlan.Çünkü kitabın sonunda mükemmel buga gireceksin(eğer suç ve cezayı okuyorsan)
Alıntıları Göstersuç ve ceza
karamazov kardeşler ikisini de okuyorum
-
up
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X