Şimdi Ara

MASTER YODA VS EVİL MASTER YODA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Clone savaşları sezon 6nın son bölümleri spirütüel olarak çok yoğun keşke şu star wars mevzularını konuşacak bi platform olsa

@Zodion

• Altar ego teması çok sıradanlaştı artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Altar ego teması çok sıradanlaştı artık

alter ego değil tam

yoda 900 yaşında en yaşlı ve bilge jedi ama içinde aldatılamaz ve yoldan sapamaz olduğuna dair bir kibir vardı

burada onunla yüzleştiriyor kozmik gücün yönlenricilieri onu

hayatın bu açıklanamazlığı nerede bitecek usta o kadar zamandır arıyorum ki sorularımın ne olduğunu unuttum sadece arıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

alter ego değil tam

yoda 900 yaşında en yaşlı ve bilge jedi ama içinde aldatılamaz ve yoldan sapamaz olduğuna dair bir kibir vardı

burada onunla yüzleştiriyor kozmik gücün yönlenricilieri onu

hayatın bu açıklanamazlığı nerede bitecek usta o kadar zamandır arıyorum ki sorularımın ne olduğunu unuttum sadece arıyorum

Alıntıları Göster

E tasavvuf ehli adam o kadar olacak kibri.Batılıların tasavvuf anlayışı niye böyle ya

• quote:

E tasavvuf ehli adam o kadar olacak kibri.Batılıların tasavvuf anlayışı niye böyle ya

Alıntıları Göster

olmayacak diyor büyük üstatlar

Mevlanada bu ego vardı mesela onu Şems yıkmıştı

bize kim yardım edecek ya ulan ne boş bi çağda doğduk lanet girsin

• quote:

olmayacak diyor büyük üstatlar

Mevlanada bu ego vardı mesela onu Şems yıkmıştı

bize kim yardım edecek ya ulan ne boş bi çağda doğduk lanet girsin

Alıntıları Göster

Geldiği aşamaya bağlı o.Kibir de yüklemlerden geliyor

• Benim kart işi hallolsun.Belki forumda heidegger,hegel,mevlana,ibni arabi fest yapabilirim duruma göre.Verimli geçerse instagram sayfası dahi açabilirim pasajları paylaşmak için

Nihai hedefim 25 takipçi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 23 Ekim 2020; 0:41:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Felsefik girişimcilik sektörü. Ne tarz bir fikir bu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DB1BCF8C0

Felsefik girişimcilik sektörü. Ne tarz bir fikir bu?

Girişim için değil.Ben felsefemi asla parayla satmayacağıma dair kendime söz verdim

İnstagramın ana olayı paylaşmak için.Eğer sıkılmazsam yani düzenli okumalar yapabilirsem pasajları da gösterebileceğim formatta paylaşım yapacağım işte.Çünkü sadece rafineleşmiş olgular paylaşmaya değer

• Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma.Genelde iki felsefik söz yazıp takipçi kasma amaçlı olan sayfalarla dolu olunca.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DB1BCF8C0

Kusura bakma.Genelde iki felsefik söz yazıp takipçi kasma amaçlı olan sayfalarla dolu olunca.

Şöyle diyeyim.Ben kendimi felsefeme adadım ve kendimi ''kurban ettim''

Takipçi konusunda ise.Hedefim 25 takipçi zaten.Orada 25 dememin amacı oydu.Sayılardan arınmak.Ünlü olmak bir insanın başına gelecek en kötü şeylerden biri.Bunu hegel de onaylar ve bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 23 Ekim 2020; 0:58:8 >
  • quote:

Şöyle diyeyim.Ben kendimi felsefeme adadım ve kendimi ''kurban ettim''

Takipçi konusunda ise.Hedefim 25 takipçi zaten.Orada 25 dememin amacı oydu.Sayılardan arınmak.Ünlü olmak bir insanın başına gelecek en kötü şeylerden biri.Bunu hegel de onaylar ve bilir

Alıntıları Göster

24 kaldı biri benim

bu arada Hegel ehli sünnet midir??

• quote:

24 kaldı biri benim

bu arada Hegel ehli sünnet midir??

Alıntıları Göster

Sonuna kadar

"" zâti bütün darağaçları tahtadan değildir ki. mevki, yücelik, dünya devleti de pek büyük, pek yüce bir darağacıdır. tanrı, birisine kahretmek istedi mi dünyada ona büyük bir mevki, ulu bir padişahlık verir. firavun gibi nemrûd gibi, bunlara eşit olanlar gibi hani. o mevki, bir darağacına benzer; ulu tanrı onları, bütün halk görsün, bilsin diye bu darağacına çekmiştir. çünkü ulu tanrı, «ben gizli bir defineydim; bilinmeyeni istedim, beni bilsinler dedim» buyuruyor. yâni bütün âlemi yarattım; kimi lûtufla, kimi kahırla, fakat hepsinden de maksat, kendimizi göstermek. öylesine padişah değildir o ki bir tek muarrif, saltanatını bildirebilsin. âlemin bütün zerreleri muarrif kesilse de onu övmeye kalkışsa hepsi de bunda kalır, onu târif edemez. demek ki bütün yaratıklar, gece-gündüz, tanrıyı bildirip durmada. ancak onların kimisi biliyor bunu, tanrının bildirisini anlıyor, kimi si de gaflette. fakat ne olursa olsun, tanrıyı bildirme, gösterme var ya. "" 45. bölüm

https://eksisozluk.com/entry/59277395

*exticed hegel noises*

• Dosto okudun mu @hamza5806

• quote:

Dosto okudun mu @hamza5806

sıkıyooooooorr zar zor okuyorum

• quote:

sıkıyooooooorr zar zor okuyorum

Alıntıları Göster

Betimlemelere biraz katlan.Çünkü kitabın sonunda mükemmel buga gireceksin(eğer suç ve cezayı okuyorsan)

• quote:

Betimlemelere biraz katlan.Çünkü kitabın sonunda mükemmel buga gireceksin(eğer suç ve cezayı okuyorsan)

Alıntıları Göster

suç ve ceza

karamazov kardeşler ikisini de okuyorum

• up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.