Şimdi Ara

Master yi şuanda jungleda broken

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • trde diamond westte plat 1 olarak söylüyorum master yi jungle brokendır aklınızda bulunsun sincaplar

gg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 16 Haziran 2017; 2:27:36 >

• Elhamdülillah cowsep hepimize yetecek kadar oynuyor üstadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ''Şu ve bu biçimde, birtakım kuş beyinli kimselere kendinizi beğendirmek hevesine düşmeyiniz; bunun hiçbir değeri ve önemi yoktur. Eğer şunun, bunun güler yüz göstermesinden kuvvet almaya tenezzül ederseniz, halinizi bilmem, fakat geleceğiniz çürük olur.''
    1908 (Atatürk’ün S.D.V, s. 112)
  • cowsep ??????????????????????????????????????????????? beceremezsen tabii çöp olur ki senin yüksek elo olduğunu düşünmüyorum

Orijinalden alıntı: SerkanHur

cowsep ??????????????????????????????????????????????? beceremezsen tabii çöp olur ki senin yüksek elo olduğunu düşünmüyorum

Orijinalden alıntı: SerkanHur

cowsep ??????????????????????????????????????????????? beceremezsen tabii çöp olur ki senin yüksek elo olduğunu düşünmüyorum

Peki hangi kanıya vararak onun yüksek elo olduğunu düşünmüyorsun?

Master yi'yi beceremiyorum yazan olmamış da yukarıda ondan sordum.

Tek hatada oyun bitiyor.

Master' ın CC lere karşı zaafı büyük, özellikle sup wardlı oynar ve CC lerini jung için hazır tutarsa ADC den kill alamaz.

Gerçi TR de adamlar Master' ın Q suna kafa atma yarışı içinde ama neyse.

Kasarsa az biraz OP ama broken değil kesinlikle.

Broken=Ivern idi mesela, şampiyonun CT si yoktu başlarda, hala yüksek elolarda baş belası gerçi.

Ayrıca faker turnuvada 2 maç oynadı ikisini de kazandı heroya laf ediceğinize oyun bilginizi geliştirin.

Ayrıca master ve yasuo rework yiyecek ileriki zamanda.Riot biliyor heronun dengesiz olduğunu.

Orijinalden alıntı: SourceCode

Master a ilk 5 dakika dikkat edin yeter, CT liyeceği bir ormancı yoksa ki tanklara karşı başlarda vasat, kasamadığı zaman çöp ötesi.

Master' ın CC lere karşı zaafı büyük, özellikle sup wardlı oynar ve CC lerini jung için hazır tutarsa ADC den kill alamaz.

Gerçi TR de adamlar Master' ın Q suna kafa atma yarışı içinde ama neyse.

Kasarsa az biraz OP ama broken değil kesinlikle.

Broken=Ivern idi mesela, şampiyonun CT si yoktu başlarda, hala yüksek elolarda baş belası gerçi.

İlk 5 dakika ????? Ulti ????????????? Faker örneği ???????????????????? Oyun bilgisi ??????????????????????? Adamın Q su açıkken menzile girmek kafa atmak ??????????????????????????????????????????????

TR ye hoş geldiniz, okuma yazması belki var ama insanlara bulaşma yeteneği +10.0000.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SourceCode -- 16 Haziran 2017; 18:15:11 >

• Şimdi canlarım ciğerlerim siz niye böyle meydan okumalı atarlı giderli cevap veriyorsunuz? Şunu aşmanız lazım.

1. Spesifik bir kişiyi göstererek bunu kanıt yapamazsınız. Morde jungle ile Master olan adam da var. Böyle 50 tane örnek var. Bu mu gerçekten yani fikrinizi dayandırdığınız olay? Her zaman her server'da OTP'ler var bunlarla oyun spamlayıp illa ki lig atlıyorlar bakın azıcık düşünseniz aslında bulacaksınız cevabı. Yani 600 oyun atarak bir yere gelinince sizce oluyor mu olay? Ben de "xxx var naber????" diyip de sizce mesela Urgot broken diyebilir miyim?

2. cowsep:https://www.op.gg/summoner/userName=%EC%85%89%EC%9E%85%EB%8B%88%EB%8B%A4
    cowesep geçen sezon:https://www.op.gg/summoner/userName=cowsep adam 270 oyun atmış sadece master ile %52 win rate... bu mu çok iyi?
    Bu da başka hesabı NA'da 722 OYUN MASTER YI VAR ADAMIN %50 WIN RATIO:https://www.op.gg/summoner/userName=cowsepinalpha
    Bu da şu an elmas 2 olan hesabı kore'deki:https://www.op.gg/summoner/userName=bonobo TAM 501 OYUNU var %59 win oranı. Hani ortalama bir oran bu da ki yine de helal olsundur ama 500 oyun bir karakterle atarsanız bu oran öyle şaşılacak kadar iyi de değildir. Normaldir. Gideri vardır.

Şimdi mesela ben de master yi'yi kötü oynayan 100 tane adam gösterirsem kanıtlamış oluyor muyum söylediğimi? Böyle mi işliyor bu işler? Tamamen aynı mantık sizinle. Yapmayın gözünüzü sevim...

3. Benim ligim ile konunun ne ilgisi var? Yani niye böyle garip tezlerle gelip üzüyosunuz beni? Nedir bu agersif tavırlar,sen kimsin ki havaları. Bakın sonra kızıyorsunuz biz cevap yazınca totonuz kalkıyor diyorsunuz liglerimiz yüksekse. Keza impakt sen konuma cevap da yazdın gayet biliyorsun nedir ne değildir. Bronze olsam bunu söyleme hakkım olmuyor mu? Ya üst ligsem? Yani açıkçası ne farkeder ki zaten kimse demiyor ki master yi kötü. Bu karakter broken değildir. Buyrun bu da lolking'deki statları master+ ligde oynayan bile nerdeyse yok:http://www.lolking.net/champions/masteryi#/overview. Win oranları da %50-51 civarında gidip geliyor. Yani gayet ortalama bir durumda. Oranı buraya çeken de otp'ler popülerlik oranı da öyle çok değil üst liglerde, yani otp'ler olmasa bu rakam aslında daha da düşer.

Daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum, bunları da yazmayacaktım aslında dayanamadım.

@Impakt @SerkanHur

• ben ustaya jungleda bitkinlik alıyorum güzel oluyor baskın atarken falan zaten bitkinlik çok op birşey nerflendi ama hala iyi

• Kardeşim ilk başta çöp olarak belirten sensin karakteri ama biz yazınca mı suçlu oluyoruz? Ayrıca ona bakarsan Kore master eloda %65den fazla Master Yi win ratiosu olan insanlar da var sadece ben cowsepi izlediğim için onu belirtiyorum :) Ha bir de cowsepin sırf youtubea video atmak için çoğu zaman saçmaladığını kda win ratio tarzı şeylere dikkat etmediğini biraz izlesen anlardın

Orijinalden alıntı: Impakt

Haklısın ama trde dia3 oldum hala atamadılar o ccyi durdurmak oynamaktan daha kolay.

West plat 4te geçen master yi aldı adam fpden bizim takım komple cc girdi oyunda da çöp oldu hareket bile edemedi.
  • Firstpickten alınmaz euwda hoş euwda zaten master oynadığımda kitliyolar direk tankları ccleri ama iq ortalaması fazla değilse gene win alabiliyosun kolayca ah ne metaydı o trde sürekli soraka ashe alırlar jung nidalee mid lux syndra no movement speed herolar olurdu hepsi sıraya dizilirdi pentakill
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.