Şimdi Ara

Master yi çok dengeli olmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
2.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://puu.sh/3V7Om.jpg
    Şekilde görüldüğü gibi çok başa baş mücadelelere tanık olabiliyoruz reworked master yi ile.
    "Your skills are inferior"

• Master Yi'de Hayalet Dansçı, Statik Hançer ve 3 tane Hydra diz bi usta mükemmel oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Gerçekten yeni halini çok beğendim.
    http://puu.sh/3V7Om.jpg
    Şekilde görüldüğü gibi çok başa baş mücadelelere tanık olabiliyoruz reworked master yi ile.
    "Your skills are inferior"

hahahaahha

• helal laa nasıl oynadın 19/0 abooov :o hwaya alalım seni ?
  • 1 asist...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chogathı kim Feedledi

Master Yi'de Hayalet Dansçı, Statik Hançer ve 3 tane Hydra diz bi usta mükemmel oluyor.

1 senedir bakmıyorum bu bölüme , kim troll kim değil bilmiyorum ama 3 tane hydra dediğin stacklenmiyor , unique passive onlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyNerology

1 asist...

Takımın geri kalanının assistlerini topla bakalım kaç ediyor ? Kendim aldım killeri çalmadım , tam tersine arkadaş 0 assist yapmaya çalışıyorum diye flash atıp kill çaldı bir tane.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Master Yi'de Hayalet Dansçı, Statik Hançer ve 3 tane Hydra diz bi usta mükemmel oluyor.

1 senedir bakmıyorum bu bölüme , kim troll kim değil bilmiyorum ama 3 tane hydra dediğin stacklenmiyor , unique passive onlar.

Herkes troll olma çabasında boşver. TR'ye gel stream açıcam ayarları yapıyorum. Ünlü yapıyım seni. Gösteri maçı yapalım 1v1.
  • quote:

quote:

ahahah :D verdiği ad yüzünden hocam bana göre tabi yine siz daha deneyimlisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiRDY36

quote:

quote:

Herkes troll olma çabasında boşver. TR'ye gel stream açıcam ayarları yapıyorum. Ünlü yapıyım seni. Gösteri maçı yapalım 1v1.

Riven ban Exp boost aldım diye abandım 2 gündür , tatile gidiyorum sabaha.

• reworkden sonra aram girdim . yi ye ap kastı biri söyleyince hatasini küfür etdi.

• quote:

quote:

quote:

ahahah :D verdiği ad yüzünden hocam bana göre tabi yine siz daha deneyimlisiniz.

O kadar ad istiyorsan bloodthirster al abi Türkçesi nedir bilmiyorum tabi kana susamış kılıcı tarzı bir şey olabilir.

• Dengeli diyip öküz gibi kill aldığı maçı koyan kişilerde çıktı
  • Aramda adamın biri 2 penta 1 quadra attı 10dkda.

• No Statikk Shiv, i'm out.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgeksa1

bu adamla dalga geçmeyin forumun en eskilerinden.(lol bölümünün)komik duruma düşüyorsunuz.
    edit:böyle dememin nedeni son günlerde böyle konularla çok dalga geçilir oldu.

Yeniler bilmez onu. Ayrıca dalga gecmeyi de ayrıcalık sanıyorlar umarım düzelir buralar

• W/L OP!
  • 3v3'de oynuyorum genellikle

botrk,static,youmu kasıyorum ulti ile beraber zaten 2.5 as elde ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: █Loading...

Dengeli diyip öküz gibi kill aldığı maçı koyan kişilerde çıktı

İroni
    iRoni
    irOni
    iroNi
    ironİ

• quote:

Orijinalden alıntı: berke012

Aramda adamın biri 2 penta 1 quadra attı 10dkda.

Her Yi konusunda yazıyorum, 1 - 6 gittiğim maçta (tamamen troll'lüğüne oynuyorduk) Statikk Shiv ve BotRK çıktıktan sonra 15 dakikada 3 tane quadra attım BotRK'un aktifini bile kullanmadan. Eskiden en azından sadece Q'sundan ve sonraki düz atağıyla damage vuruyordu (Lich Bane) fakat şimdi hem Q'su abartı damage vuruyor, hem E'sinden hayvan gibi true damage geliyor hem de ulti açıkken 2 - 3 saniyede bir Q atabiliyorsun. Dengeleyelim derken AD Yi'nin zayıf olan yanlarını AP Yi'nin güçlü yanlarıyla kapatmışlar.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.