Şimdi Ara

Master Açtırma Hakkında (resimli 59 warrior)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
6.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar master açtırmak gibi bir niyetim var ama ap si kaç artacak onu merak ediyorum eger ii bir fark olacaksa açtırayım mı? yoksa açtırmayıp addreamda kalsam mı?
    yorumlarınızı bekliyorum saygılar iyi oyunlar

• bence andream de çok daha iyi iş yaparsın
  • bence ardreamda kalmalısın
    atack 1600 master olmadan master olunca 1800 küsür olabilir
  • bence addreamda kal uzun bi süre np cok olunca master acarsın hayatın boyunca addreamda kalcak deilsin ztn
  • ANDREAMDA TAKIL SONRA LWL KAS CHARIN ÇOK GÜZEL BU ARADFA +7 RAPTOR İKİ T6ANE +7MİRAGE SATILARAK ALINABİLİRMİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLUE_WOLF

ANDREAMDA TAKIL SONRA LWL KAS CHARIN ÇOK GÜZEL BU ARADFA +7 RAPTOR İKİ T6ANE +7MİRAGE SATILARAK ALINABİLİRMİ

imkansız^^ ama bizim ark ssle +7dual shart +1kekuri deişti ss i veren oydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4n1L -- 25 Ağustos 2006; 12:46:10 >
  • Walla sen öyle dvm et ne master ı yaw Char çok iyi ardream ı estirirsin çok sıkılınca 60 ol master aç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence ardream de cok ii iş yapar np yi baya bi arrtır öle master yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: anls1907

quote:

Orjinalden alıntı: BLUE_WOLF

ANDREAMDA TAKIL SONRA LWL KAS CHARIN ÇOK GÜZEL BU ARADFA +7 RAPTOR İKİ T6ANE +7MİRAGE SATILARAK ALINABİLİRMİ

imkansız^^ ama bizim ark ssle +7dual shart +1kekuri deişti ss i veren oydu

iki tane md +7 (dies için konusyorum)
    300m ediyor
    raptorun piyasası ise 12gbil 15 gb arası bazen 999 dan koyan oluyor ama tabi yakalayabilirsen
    ss + kaç?
    dual shard+7 ve kekuri ile takas etmiş merak ettim dogrusu

• koş andreama hadisüper bi char lvl ına göre
  • valla benim 42 lvl warriorum var 71 lvl adamı satarsam bunu kascam ve 59 da kalcak. Atak 1000 daha lvl 42. silah Giga +8 lr 2h, str16 yüzükler ve belt, warrior pendant. str9 küpeler var. Full str'ye verdim. giysiler görev giysileri plate. 59 da ki atağı düşünemiyorum. Bi ara ss koyarım.
  • şimdi ark +7 shelller kaç hp istiyor bilen varmı addreama giriyorum fakat çalıştıgım için ancak geceleri
    eger hp yi 1 lvlda kurtarabileceksem eger veya bilemediniz 2 lvlda kassamı diye düşünüyorum
    ama klan kurmayı da düşünüyorum biz 4 arkadaşız hepimiz np kasıyoryuz ve aşşagı yukarı np ler aynı seviyede klana fazla kişide almak istemiyorum
    boşlukta kaldım +7 shell set gyinip master açtırıp klan kurup cz ye tövbe mi etsem yoksa dhaa addreamda sürtsem mi karar vermedim tam olarak kaç veriyor bunun bir %li degeri varmıdı bazı ark %10 diyor bazı ark ise %30 arttırır diyor nasıl olacak anlamadım gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: lowe_uk

Arkadaşlar master açtırmak gibi bir niyetim var ama ap si kaç artacak onu merak ediyorum eger ii bir fark olacaksa açtırayım mı? yoksa açtırmayıp addreamda kalsam mı?
    yorumlarınızı bekliyorum saygılar iyi oyunlar

bolede cok can yakacaksın hele ork prıestler bayılacak sana
  • yalnız söyle bir sorunda var dies orcları (addreama takılanlar) adamlar spear kullanıyor bende yanımda her cz ye çıkarken +8 bone cleavaer(axe) ve +8 large breaker(club) gezdiriyorum degişe degişe adam kovalıyorum yoksa kesilmiyor arklar
    dies'in ezik czsi denilen yer pekte ezik czsi degil habeirninz olsun
  • master ap yi 300 artırır..np kasacaksan addreamde kal.
  • eger 300 artırır sa 1963 olur ama ap ama bu seferde shell set giyinmek için kaç hp istiyor arkadaşlar
    shell set +7 kaç hp istiyor??
    bilenler yazarsa
    çnkü onu giyinmek için kesşin raptorumu kullanamayacagımda
    bari kaç lvl kasmam gerekecek degermi diye merak ediyorum
  • Bence ANDREAMDA kal daha çok np kasarsın sadece yanına 1 prıest bide rogue al tmm yeter sana bu bence ama genede kendin bilin
  • Bni tanıdnmı oLm ne zmn aldın +8 raptor u ben undyıng clan ından 19_ONur_05 clan bozuldu ii alt clan a gırmıssın +8 raptor u nerden buldun + bizm foruma takıldıgını nıe solemıosn .
  • quote:

Orjinalden alıntı: lowe_uk

eger 300 artırır sa 1963 olur ama ap ama bu seferde shell set giyinmek için kaç hp istiyor arkadaşlar
    shell set +7 kaç hp istiyor??
    bilenler yazarsa
    çnkü onu giyinmek için kesşin raptorumu kullanamayacagımda
    bari kaç lvl kasmam gerekecek degermi diye merak ediyorum

94 ister
    @OrQuN 59 lvl adamın +8 raptor ve chitin giymesi imkansızdır +7 reversedir o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gürcan34 -- 25 Ağustos 2006; 13:28:39 >
  • elimdkei +8 raptor degil
    +1 rebith ve klan alt klan degil ark klanı 7 kişilik bir klan ve 2 tane warrior var ben ve arkım 66 lvl beraber kestik yaratıgı yani o kesti ben hırpaladım sayılır
    ben uzun zamandır bu forumdayım onur klan dagıldı
    eger hp 94 istiyorsa+7 sehller 2 lvl almam gerekir gerek yok sanırm addreamda kalacam
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.