Şimdi Ara

İlk defa friendzone yedim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
1
Favori
5.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar DH ailesi, yıllardır korktugum sey basıma geldi maalesef. İnsan neyden korkuyorsa üstüne cekiyor sanırım. Neyse beyler direk mevzuya dalıyorum. Sınıfta cok hos bir kız var, tek hos kız zaten. Bu sene de son senemiz. Tatil baslamadan önce samimi olmaya basladık. Tatilin ilk 2 günü bulustuk ders calıstık arkadasta yanımızdaydı. Kızla yakınlasmamın nedeni kız gercekten hos, can sıkıntısını alsın diyeydi.

Yaklasık 2 haftadır aralıksız konusuyoruz. Hayatım boyunca bir kızla hic bu kadar mesajlasmamıstımm. 2 bin küsür mesaj attım 2 haftada. Kızla acayip samimi olduk. Bitanem demeler filan, ben de hafiften hoslanmaya bile baslamıstım. Kız kimseye anlatmmadıgı sırları anlatmaya baslamıstı. her sey cok güzel giderken bugün bana abi dedi.Ben de uyuz oldum utanmazsan kanka da de bari tamm olsun dedim. O da ne var derim ki deyip güldü. Ben de sakayı bırak, beni kankan olarak mmı görüyorsun dedim. Evet dedi.

Bildiginiz sok oldum. Üzüldüm mü biraz amma saskınlıktan onu bile anlamadım. Kıza belli etmek istemesem de anladı sanırımm, dakikada mesaj atan kız 2 saattir mesaj atmıyor. Aslında bir nevi iyi oldu, kendimi kaptırıp kıza asık da olabilirdim.

Bir kac gün zor gecer, kıza alıstım baya cünkü sonra atlatırımm diye düsünüyorum. Üstatlar yardım edin, nundan sonra kıza nasıl davranayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir yardım edin kardesinize, zor durumdayım...

• Sevgililerime olum abi bacım demişliğim vardır sevgili olmadan önce iki taraftada böyle konuşmalar geçiyor du benim ilişkilerimde sen de takma bu kadar şakayla karışık niyetini belli et
  • quote:

Orijinalden alıntı: degisik

Sevgililerime olum abi bacım demişliğim vardır sevgili olmadan önce iki taraftada böyle konuşmalar geçiyor du benim ilişkilerimde sen de takma bu kadar şakayla karışık niyetini belli et
    friendzone ?
  • quote:

Sevgililerime olum abi bacım demişliğim vardır sevgili olmadan önce iki taraftada böyle konuşmalar geçiyor du benim ilişkilerimde sen de takma bu kadar şakayla karışık niyetini belli et
    2 hafta uzun gibi geldi bana. Belki de bundandır. senden bi hareket beklemeyince böyle dedi.
  • quote:

bende seni kankam olarak görüyorum kız olsan benle olmak istermiydin de
  • allah yardımcı olsun öncelikle. Kızla normal konuş yine,belki seni deniyordur acaba seviyormu diye :) Ama eskisi gibi degilse şansına kus.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK KEZ SEVGİLİM OLDU
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

friendzone ?

Kıza yazmana ragmen kızın sana kanka ayagı cekmesi.

Ya arkadaslar ben gercekten anlamıyorum. Daha önce ciddi ilisklilerim de oldu, tecrübeli sayılırım ama bu kız kadar degiskenini görmedim. Daha 2 gün önce bilerek trip attım niyetini anlayabilmek icin. Acaba kac kisiye bitanem diyorsun, kac kisiyi benimle aynı kefeye koyuyorsun diye. Saka mısın sen ya konusma filan dedi. Ne var bilmeye hakkım var dedim. Senden baska kimseye demiyorum ve benim icin cok özelsin. Bunu söylememe gerek var mı senin anlaman lazım bendeki degerini tarzı laflar söyledi....

Dinleyen varsa daha anlatırım gecmisimizi

• quote:

Orijinalden alıntı: quink

quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

friendzone ?

Kıza yazmana ragmen kızın sana kanka ayagı cekmesi.

Ya arkadaslar ben gercekten anlamıyorum. Daha önce ciddi ilisklilerim de oldu, tecrübeli sayılırım ama bu kız kadar degiskenini görmedim. Daha 2 gün önce bilerek trip attım niyetini anlayabilmek icin. Acaba kac kisiye bitanem diyorsun, kac kisiyi benimle aynı kefeye koyuyorsun diye. Saka mısın sen ya konusma filan dedi. Ne var bilmeye hakkım var dedim. Senden baska kimseye demiyorum ve benim icin cok özelsin. Bunu söylememe gerek var mı senin anlaman lazım bendeki degerini tarzı laflar söyledi....

Dinleyen varsa daha anlatırım gecmisimizi

Alıntıları Göster
    "Kız kimseye anlatmmadıgı sırları anlatmaya baslamıstı" burdan sonrasını okumadım. Arkadaş, aklınızı kullanın tavrınızı koyun

• quote:

Orijinalden alıntı: strand

"Kız kimseye anlatmmadıgı sırları anlatmaya baslamıstı" burdan sonrasını okumadım. Arkadaş, aklınızı kullanın tavrınızı koyun

Alıntıları Göster
    belki bilerek demiş olabilir. Sen artık sevdiğini belli et. Ne bilim bi sinemaya ya da cafe ye falan davet edebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

belki bilerek demiş olabilir. Sen artık sevdiğini belli et. Ne bilim bi sinemaya ya da cafe ye falan davet edebilirsin

Alıntıları Göster
    Bana da olmuştu, eğer kızı aşırı derece sevmiyorsan yani aşık değilsen dost olarak kalmak mantıklı.
  • quote:

Hocam tam olarak söyle oldu. Yukarıda anlattıgım olaydan sonra kanka olarak gördügünü bilmiyordum degerli bir arkadasın oldugunu sanıyordumm dedim. O kanka demek degil midir zaten dedi. Ben de arada farklılıklar var ama bunu söyledigine cok sevindim dedim. Ben de dedi. Daha sonraki bütün mesajları bir iki kelimelikti. Hep smile koyan kız koymadı hic.

gülücüklerine ne oldu dedim, ben hep gülerek mesaj attım anlamasın diye. Uctular dedi. Bir seyler sezdim 3-4 mesaj üst üste attım agzından laf alabilmek icin. Bir sey yok allah aallah dedi. Tamam dedim ve ondan sonra konusmadık.

Ya senin dedigin gibi beni denedi istedigi tepkiyi alamadı ya da kanka dedikten sonra benim gercek niyetimi anladı ve hayal kırıklıgı yasıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ghn

dostum tavır koyarsam belli olur hoslandıgım. Ben normal durumlarda cekinmem böyle seylerden ancak 4 yıllık arkadasım ve bu son senemiz. Olur da negatif bir sonucla karsılasırsam tüm sınıf ögrenir aynı sınıftayız. Son sene oldugu icin bir sey olsun istemiyorum.

Yarından itibaren kademe kademe düsürücem ilgimi, mesaj sayımı, yakınlıgımı.

• quote:

quote:

Hocam tam olarak söyle oldu. Yukarıda anlattıgım olaydan sonra kanka olarak gördügünü bilmiyordum degerli bir arkadasın oldugunu sanıyordumm dedim. O kanka demek degil midir zaten dedi. Ben de arada farklılıklar var ama bunu söyledigine cok sevindim dedim. Ben de dedi. Daha sonraki bütün mesajları bir iki kelimelikti. Hep smile koyan kız koymadı hic.

gülücüklerine ne oldu dedim, ben hep gülerek mesaj attım anlamasın diye. Uctular dedi. Bir seyler sezdim 3-4 mesaj üst üste attım agzından laf alabilmek icin. Bir sey yok allah aallah dedi. Tamam dedim ve ondan sonra konusmadık.

Ya senin dedigin gibi beni denedi istedigi tepkiyi alamadı ya da kanka dedikten sonra benim gercek niyetimi anladı ve hayal kırıklıgı yasıyor.

Alıntıları Göster
    Bir meriç vakası daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzMuhallebi

Bana da olmuştu, eğer kızı aşırı derece sevmiyorsan yani aşık değilsen dost olarak kalmak mantıklı.

Kızdan hoslanıyorum cünkü dısı kadar icinin de cok güzel oldugunu kesfettim. Ama aynı zamanda cok seviyorum 4 yıllık arkadasım cünkü. Bilemiyorum kafam cok karısık...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir büyük

Bir meriç vakası daha.

Dostum onu hic söyleme ya, en cok sevdigim karikatürlerden biridir :D

Ve en cok korktugum seylerden biridir, basıma geldi...

Daha önce bircok arkadasımın basına geldi tavsiyelerde buludum simdiyse sıra bendeymis. Sanırım her erkegin en az bir kere basına gelmistir ya da gelecektir bu olay

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Chuckie~

allah yardımcı olsun öncelikle. Kızla normal konuş yine,belki seni deniyordur acaba seviyormu diye :) Ama eskisi gibi degilse şansına kus.

Üstat konunun altında daha iyi acıkladım durumu. Tavsiyelerinize ihtiyacım var...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bir büyük

Bir meriç vakası daha.

Dostum onu hic söyleme ya, en cok sevdigim karikatürlerden biridir :D

Ve en cok korktugum seylerden biridir, basıma geldi...

Daha önce bircok arkadasımın basına geldi tavsiyelerde buludum simdiyse sıra bendeymis. Sanırım her erkegin en az bir kere basına gelmistir ya da gelecektir bu olay

Alıntıları Göster
    Kızın birine yapram, koduğum diye hitap ettiğim oluyordu sonra çıkmıştık yine demiştim. Friendzone değil kız samimiyetine güvenmiş bence

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ~Chuckie~

allah yardımcı olsun öncelikle. Kızla normal konuş yine,belki seni deniyordur acaba seviyormu diye :) Ama eskisi gibi degilse şansına kus.

Üstat konunun altında daha iyi acıkladım durumu. Tavsiyelerinize ihtiyacım var...

Alıntıları Göster
    SBS'dan sonra dene şansını
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzMuhallebi

Kızdan hoslanıyorum cünkü dısı kadar icinin de cok güzel oldugunu kesfettim. Ama aynı zamanda cok seviyorum 4 yıllık arkadasım cünkü. Bilemiyorum kafam cok karısık...

Ben değil 4, 7 yıllık "kardeş" diyebileceğim birine karşı böyle hissetmiştim.Kıza açılınca;olmaz öyle şey,sen benim en büyük dostumsun ve öyle kalacaksın demişti.Ondan sonra pek de irdelemedim konuyu,zaten sonra da pek konuşamaz olduk.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.