Şimdi Ara

Chat kanalında bi kıza saydırdım yağlarım eridi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Can sıkıntısından chat kanalına gireyim dedim hiç adetim değildir

bilmemne_qralice lakaplı kişi vardı

Dedim ortaya havalı olmayan kız varmı

bu qralice yok dedi

Bende sen kızmısın dedim

he dedi

Bende tabi şalter attı birde bu lafı kız söyledi

dedim senin egonu havanı karakterini .......... yalnız başına bir odada çürü dedim

Chat kanalından atıldım ama içimin yağları eridi nasıl rahatladım bilemezsiniz

Bu kızlara karşı o kadar çok nefret besledimki kelimelere dökemiyorum
    Allahım yürü ya kulum dese Yasalar hapis ile cezalandırmasa

Hepsini barbar gibi baltayla doğrarım Gram acırsam şerefsizim Kahkaha atarım o vaziyet gözüm dönmüş ve nefretim büyümüş durumda

Bü türk kızlarının Çoğu karakter kanseri Karaktersiz insan müsvetteleri

Allah hepsini bildiği gibi yapsın şerefsizler

• .

Chat kanalında bi kıza saydırdım yağlarım eridi
  • Talibin olmadığı için burda yırtınıyon demi!
  • Risperidon Effect
    yürü be!
  • Adam kızlardan nefret ediyor erkeleri seviyor.
  • Ne sacmaliyoN la
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • versek parçalarsın ama demeyin , adam baltayla dio
  • Sen şaşırmışsın Dopamine.
    Artık nasıl bir tekme yediysen kızın tekinden..
  • İmza-Mesaj uyumu mükemmel.
  • Senin bu yaptığını liseliler yapmıyor fotoğraflarını görmesem velet diyeceğim... Senden yaşça küçük kimselerden şahsına yakışmayacak yorumlar almaktan mutlu mu oluyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 21 Kasım 2010; 23:41:00 >
  • women are wicked when you are unwanted
  • No Woman No Cry

. Helal Olsun Kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talonmaster

No Woman No Cry

. Helal Olsun Kardeşim

Sende olmasan bu forumun tadı tuzu kalmayacak
  • Aynı zamanda bir çoğu "cool" asi ergen velet konumunda. Velet dedim diye yaşa takılmayın. Bir insan 25 yaşında da böyle saçma sapan hareketlerin yanında tutupta k yerine q kullanmak gibi aptalca hareketler yapıyorsa o da velettir. Hâlâ ergenlikten çıkamamış hormon bozukluğu durumu.
  • YÜRÜ BE

bir tane gel vereyim dese ne demeden atların üstüne
  • jon lajoie misin bre
  • saçlar tel tel gidiyo ya acısını kızlardan çıkarıyo ama bi nebzede haklı adam .

Edüt: imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erşan Kuneri. -- 22 Kasım 2010; 15:28:55 >
  • Abı adam haklı nıye saldırıya gecıyosunuzkı yalanmı 25 yasında kızlar hala ergen ergen hareketler salak sulak oturup kalkmasını bılmez dunyada kız olmasa atlarım surdan ama adamada hak verıyorum yanı...
  • Kızların çoğu büyük çocuklardır, ruhen gelişemezler... Kadınlar kulübünde bir iki konu görmüştüm, dünyanın hayaller diyarı şeklinde anlatıldığı ve o atmosferde gülücüklerin uçuştuğu yerdeki vasıfsız veya vasfı olup da bir şeye yaramayan insanlardan çok şey beklemeyin.

Doğa bile güzellik ve şehvet kavramlarını vahşilik altında ezilip türleri bitmesin ve erkek türü de yaş olarak yanında yanmasın diye vermiş. Tarihe bakın, kaç tane önemli kadın görebilirsiniz... Olay ilgi alanı farklılığı diyebilirsiniz, fakat ilgi alanı farklılığı benim mevzubahsim değil. Olay sosyal zeka ve günümüz tabirinde bu zeka türünde düşük olan gerizekalı sınıfı, yani kadınların çoğu.

Tek silahları şehvet. Cinselliği soyutlarsan onlardan, ne kalır ki geriye...

Not: Birinden tekme yemedim, abaza değilim, yobaz ihtimaline karşın Müslüman da değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Historia Calamitatum -- 22 Kasım 2010; 15:48:50 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.