Şimdi Ara

Massa: 'Neler oldu anlamadım!' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BU yaristan once dua ettim 3. viraji 2 pilotumuzda kazasiz gorsun diye kabul oldu bi sonraki yaris finisi kazasiz gorsunler diye dua edicem eminim Massa finis gorcektir
  • şöyle bir sorum var:
    Hamilton un başına gelen işler(pitde zaman kaybı) Massa nın başına gelseydi,Massa bu yarışı kaçıncı bitirirdi?(spin atmadığını düşünüyoruz tabii)
  • Yanlis hatirlamiyorsam 1. pitstoplar oncesi 10 sn den fazlaydi zaten fark yani demek istedigim 10 sn kaybi en fazla 2. olmasina sebep olurdu ki oyle oldu zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

1. pit stopta mı Sanctus? ki İstanbul GP sanırsam tam maykıl Pol aldı diğerleri alamaz dediğim anda Massa çıktı pol ü aldı.geçen sezon da beklenmedik Pol leri aldı. o kadar boşlamıyorum Massa yı ama bazan kontrol sorunu var gibi geliyor bana.nasıl spin attı göremedim ki bir görebilsem.

evet 1. pit stop için demiştimde yanlış anlaşılmasın ben Massa çok hafifti o yüzden aldı demek istemiyorum yinede Kimi'ye fark atmasının birazda yakıt yüküyle alakalı olduğunu düşünüyorum

lakin ilk pit stopta da Kimi ile Massa arasında en fazla kaç tur fark vardı?2-3tur? pit çıkışlarında bnezin yüklerini görebilseydik biraz daha varsayım üretebilirdik.

padişaha parmak atma olayı olmamış.işin aslını bilmediğimizden saçma sapan yazınca basit bir düz yolda fırlama olayını tastamam kabul etmekte zorlanıyoruz olay bu.ki Massa da zorlamış neticesini gördü bir şey daha öğrenmiştir.

• Massa geçen yıl gösterdiği performansı ile bu yıl şampiyonluk adayı olabileceğini gösterdi.
    Bunun üzerine haddinden fazla hırs ve heyecan yapmış olabilir.

Zamanla toparlayacaktır, alışacaktır.
    Normal şartlarda KimiRay gibi soğukkanlı olan Massa daha başarılı yarışlar çıkaracaktır.

Hala şansı çok büyük.

Önemli olan süreklilik, geçen yıl Raikkonen kötü başladığı sezonun ikinci yarısında sürekliliği ile işi bitirdi.
    Hamilton ve Mclaren'in saçmalamalarını da hesaba katmak lazım ama, yine de Raikkonen'in performansı üst düzeydeydi.

Massa da yolunu bulacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChordSolo
    şöyle bir sorum var:
    Hamilton un başına gelen işler(pitde zaman kaybı) Massa nın başına gelseydi,Massa bu yarışı kaçıncı bitirirdi?(spin atmadığını düşünüyoruz tabii)

Massa'nın aracı Hamilton'un aracından daha hızlı olduğuna göre pitte kaybettiği zamanı pistte hamilton'a oranla daha erken kapatacaktır.
    Madem spin atmadığını varsayıyoruz Massa bence daha iyi bir konumda bitirirdi.

gp2 de çok hırçın ve hırslı olan, olmadık yerlerde bile öndeki aracı sollamak için sıkıştıran Hamilton F1 de nedense bu hırçınlığını gösteremiyor.
    Dolayısıyla lafı bir yerlere getirmenin anlamı yok.
    Ferrari bariz şekilde hızlıydı, tur başına neredeyse 1 saniye fark varken spinsiz bir yarışta massa daha iyi bir konumda bitirirdi.

• arkadaşlar massanın o yarıştaki hatası,viraja dengesiz girmesi,normalden hızlı girmesi ve gaza fazla basması.bir de bunlara aracın dengesini bozabilen tümsekler eklenince spini atmış massa bey.bahsettiğin tümsekler yollardaki hız tümseği gibi değil tabii ki çok küçük,kameradan görünmüyor ama o hızlarda aracın dengesini bozabiliyor.bir de dengesiz girdiysen viraja yandın.gaza da fazla basıp pati çekince spin kaçınılmaz...tamamen massanın hatası
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALONSO_06

arkadaşlar massanın o yarıştaki hatası,viraja dengesiz girmesi,normalden hızlı girmesi ve gaza fazla basması.bir de bunlara aracın dengesini bozabilen tümsekler eklenince spini atmış massa bey.bahsettiğin tümsekler yollardaki hız tümseği gibi değil tabii ki çok küçük,kameradan görünmüyor ama o hızlarda aracın dengesini bozabiliyor.bir de dengesiz girdiysen viraja yandın.gaza da fazla basıp pati çekince spin kaçınılmaz...tamamen massanın hatası

Sen çok yarıştın heralde Sepang'ta..Mahallenizin yolunu anlatır gibi pisti anlatmak zor olmasa gerek

• Ferrari`den unvanini bilmedigim Luca Colajjani demis ki : "Malezya`daki spin tamamen Massa`nin hatasidir" Tabi buna yaptiklari incelemeler sonucu karar vermisler.

Eger Massa kendi hatasiyla spin atip, bir de ne oldugunu anlayamiyorsa; onun adina uzulurum
  • Cnntürk'ü internetten izleyebiliyor muyuz? Biraz aradım ama çalışan bi yer bulamadım doğrusu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bedevi2007

Cnntürk'ü internetten izleyebiliyor muyuz? Biraz aradım ama çalışan bi yer bulamadım doğrusu.

http://www.cnnturk.com sitesinde canlı yayın bölümü var.
  • massa kendi hatasıyla spin attı bence tabii
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALONSO_06

arkadaşlar massanın o yarıştaki hatası,viraja dengesiz girmesi,normalden hızlı girmesi ve gaza fazla basması.bir de bunlara aracın dengesini bozabilen tümsekler eklenince spini atmış massa bey.bahsettiğin tümsekler yollardaki hız tümseği gibi değil tabii ki çok küçük,kameradan görünmüyor ama o hızlarda aracın dengesini bozabiliyor.bir de dengesiz girdiysen viraja yandın.gaza da fazla basıp pati çekince spin kaçınılmaz...tamamen massanın hatası

geriye ne kaldı ki zaten

• Anlasa şaşardım zaten.
  • Sitesini arada sırada kontrol ederdim radyo için vardı, tv için yoktu birkaç kere baktıktan sonra artık ümidi kesmiştim. Tv için test yayını başlatmışlar, teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: Öner

quote:

Orjinalden alıntı: Bedevi2007

Cnntürk'ü internetten izleyebiliyor muyuz? Biraz aradım ama çalışan bi yer bulamadım doğrusu.

http://www.cnnturk.com sitesinde canlı yayın bölümü var.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.