Şimdi Ara

MASS EFFECT ANDROMEDA - ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
740
Cevap
10
Favori
37.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • umarım ea gibi bir oturuşta öldürmek istediğimiz firmanın baskılarına kanmazlar ve kaliteli bir oyun sunarlar bu arada o mass efect 3 ün sonunu kim yazdıysa onu kovun
  • Umarım Dai faciası yaşanmaz.Her ne kadar oynanış ve grafik açısından gelişeceğini düşünsemde atmosfer , soundtrack , hikaye ve karakterler açısından asla ilk üç oyunu yakalayabileceğini sanmıyorum.Umarım güzel olur orası ayrı.En sevdiğim Rpg serisi Mass Effect
  • KING'den bir kaç bilgi vereyim,

- Gizemli karakterin soyadı olmayabilir.

- Yeni jenerasyon zırh çizimdeki gibi olacak. Bu karakterin hala N7 ile olan bağlantısını çözemedim tabii.

MASS EFFECT ANDROMEDA - ANA KONU

- Chris Wynn'in dediğine göre eski takım üyelerini görmeyecek mişiz -Miranda, Garrus olmadan bir ME!- yalnız ikinci açıklamasında Script'in hala tamamlanmadığını ve eski oyunlardan sürpriz karakterlerin belki karşımıza çıkacağından bahsediyor.

- Bazı gezegenler de dinamik hava koşulları, doğal afet vs. aksiyonlara uğraşıyorlarmış. Zaten gezegen boyutlarının eski oyunlardan zilyon kat büyük olacağını ve çoğunun No Man's Sky gibi keşfedilebilir olduğunu açıklamışlardı.

- Combatta önemli detaylara uğraşıyoruz diyorlar. Genel kalıp ME 3 gibi olacakmış ama, güzel.

• Bakalim bu yeni galaksi olayi nasil olacak. Uclemedeki senaryo derinligi oyunun en guclu oldugu yandi. Yeni oyunda nasil bir sonuc cikacak bilmiyorum ama bu tip basari oykuleri genelde bir defaya mahsustur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belli olmaz fakat çok risk alıyorlar shepard gibi karakter veya garrus wrex vb olmasada onlar baz alınarak karakterler yapılabilir oyunda ruhsuz tipi olmayan bir karakter görmek hayırlı olmaz crysis değil bu mass efect
  • Hocam dedigim gibi serinin en buyuk olayi senaryosuydu. Resmen ters kose oluyordunuz. Hatta oyle ters kose oluyordu ki insanlar, oyunun sonu ile ilgili bir dunya tepki almisti. Tabii gorunen hikayenin altindaki esas mesele bambaskaydi. Neyse fazla uzatmayayim, oyle bir hikaye oyun dunyasina cok cok zor gelir...

• quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Hocam dedigim gibi serinin en buyuk olayi senaryosuydu. Resmen ters kose oluyordunuz. Hatta oyle ters kose oluyordu ki insanlar, oyunun sonu ile ilgili bir dunya tepki almisti. Tabii gorunen hikayenin altindaki esas mesele bambaskaydi. Neyse fazla uzatmayayim, oyle bir hikaye oyun dunyasina cok cok zor gelir...

bioware bu yapıcağı hiç belli olmaz zaten bioware ea pisliğinden kurtulursa çok çok daha iyi bir firma olucaktır visceralin sonunu biliyorsun kaliteli korku oyunu dead spaceyi 3 üncü seriyle hiç etti
  • Konuyu yukarıda görmüşken yazmak istedim bu oyun için "Stargazer Theory" denen bir teoriden bahsediliyor. Kısaca açıklayayım: 3.oyunun sonunda yaşlı biri yanındaki çocuğa Shepard'ın hikayesini anlatıyordu. Bu çocuk Shepard'ı örnek alarak büyüyor vebaşka galaksilerde onun gibi olmaya çalışıyor. Üzerindeki N7 logosu da Shepard'a olan hayranlığının bir sonucu.
    Teori bana çok mantıklı geldi ve hoşuma da gitti hem eski seriden bağımsız hem de eski seriden tamamen kopuk olmaması güzel olabilir.

Stargazer kim diyenler için

Ek olarak videodaki yaşlı adamı seslendiren kişi aya ayak basan 2.insan olan Buzz Aldrin.

• Dragon Age Inquistion vol 2 olacak , Bioware ve Ea güzel serileri çöp etmede master yaptı. İnşallah yanılırım

edit : ilk oyundaki gibi gezegene inip mako tarzı şeyle etrafı araması baş ağrısı yapıyor bende , 2. ve 3. oyunda o yoktu ve güzel olmuştu.Görüşüne bakılırsa geri gelecek sanırım , hay açık dünyanız batsın !

edit 2 : Gezegene indiğimiz zaman saçma sapan yollarla karşılaşmayacaksak , haritayı açınca side quest olsun , collectibles(??) olsun tüm gezegeni gezmeden gösterecekse tamam ama yok yollar bozuk + keşfetme olayı olayı olacaksa hiç iyi olmaz.İlk oyunda o yüzden sevilmemişti zaten bu gezegen olayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 18 Ağustos 2015; 11:22:58 >
  • Suicide Mission
    Fleets Arrive
    Vigil
    I Was Lost Without You
    Future For The Krogan
    Grunt's last stand
    Stand together
    the end of an era
    Farewell and Into the Inevitable

gibi müthiş soundtrackları umarım geçebilirler yeni oyunda
  • Foruma sırf bu konu için geri döndüm
    Bu kitap serimin 1.cildi bu arada, okuyup bitirenleri tebrik ediyorum
    N7 ile bağlantıyı kuramamış arkadaşlar var. Çoğu kişi aslında N7'nin Shepard'ı temsil ettiğini zannediyor. Ancak yanlış bilinen şey şu ki, N ve 7 nin farklı anlamları vardır ve bunlar Birlik Ordusunun en güçlü askerlerine verilen koddur. ''N'' bildiğim kadarı ile bu özel timi simgeleyen harf. Bu takımda olup da belli başlı testlere tabi tutulup (ki bu testler son derece riskli sınavlardır) bu sınavlardan geçmeyi başaranlara ise ''7'' kodu verilir. Yani ''en iyisinin de iyisi'' anlamına geliyor desek yalan olmaz. Bir nevir Birliğin kendi Spectre takımı. Ancak sanırım bu N takımından pek bahsedilmiyor, bunun nedeni yalnız çalışıyor olmaları olabilir.

Stargazer Theory'sinin doğru olma olasılığına inanıyorum. Bu nedenle o çocuk ilk önce N takımına katılıyor sonrada N7 sınavından başarıyla geçiyor. Bu nedenle ona verilebilecek en tehlikeli görevi veriyorlar; yeni bir galaksi de keşif. Ancak bunun doğru olmama olasılığı da var bunu size şöyle göstermek istiyorum.

Seride öğrendiğimiz kadarı ile, Mass Relay olmadan Reaperlar bile bir sistemden diğerine gidebilmek için günler hatta haftalar sarf ediyorlar. Bunun sonucunda şunu anlıyoruz ki Samanyolu Galaksisinden çıkıp Andromeda'ya gitmek yıllar hatta yüzyıllar sürmüş olabilir. Hesabını siz yapın. Ancak karakterin kullandığı silahlara ve omni-tool'una hatta kalkan-zırh sistemine bakılacak olursa Reaper Savaşlarında kullanılan teknoloji ile hemen hemen aynı teknoloji kullanılmakta. Benim teorime göre buda demek oluyor ki Samanyolu Galaksisi toplulukları savaştan sonra o kadar büyük bir yıkıma uğradılar ki, Reaper gibi ortaya çıkabilecek tehlikelere karşı savaştan hemen sonra Andromeda ya bir ekip ve yeni bir N7 yolladılar. Bu da demek oluyor ki O sonda ki çocuğun ana karakter olmama olasılığı da muhtemel. Eğer olay dediğim gibi gerçekleşti ise ekibimizin ve ana karakterimizin Shepard hakkında ve olan biten hakkında epey bir bilgisi olacak ve onlara göndermeler yapılacak. Ama bir sorunda var oda şu ki savaşın ''best destroy ending'' ile sonuçlanmış olması. Yani bu sondan devam edecek. Bu sona göre galaksi dehşetül vahşet bir yıkıma uğramıyorlardı.
    Bana kalırsa ne olursa olsun serinin gelecek oyunlarında Grunt ve Liara ile karşılaşılabilir ömür sürelerinden dolayı. Açıkçası Liara ile ilişkiye girdikten sonra onun ne yaptığını merak ediyorum. Eğer Shepard ölmüş olsaydı muhtemelen epey bir kafayı yemiş bir Liara çıkardı karşımıza ama best destroy endinge göre Shepard yaşıyor ve hem ona hemde Shepard a ne olduğunu gerçekten merak ediyorum.

''Marriage, old age, and a lot of little blue children''

Ha oyuna gelirsek benim Mass Effect serisinde en çok beklediğim şey gerçek olacak şükür. Mass Effect de bir çatışmaya girmek için sizin o bölgeye girmeniz gerekiyordu. Umarım Andromeda da Galakside tur atarken saldırıya uğrayabiliriz. Gemi savaşları çok ilginç olabilir. Yeni mekanikler şart zira. Ayrıca bir gezegen de bize bir patika verip o patikadan ilerlememizi ve buna da gezegen keşfetme ismi vermezler umarım. Gerçekten özgür bırakmalılar, sırları keşfetmeli bir ormanı incelerken bir anda bitkiler arasından çıkan vahşi bir sürünün saldırısı altına uğramalıyız. Onları incelemeli ve temasa geçmeliyiz. Gezegen keşfetmek böyle olmalı, etrafta boş boş gezinmek ve bir kaç şey toplamak değil. Ayrıca umarım uzaylılar ile tanışan uzay çağına girememiş ırklar ile ''First Contact'' olayları yaşayabiliriz. Mesela bir ırk ile barış içinde mi yoksa onlarla savaş içinde mi olacağımıza da yaptığımız seçimler yön vermeli. RPG dediğin böyle olur çünkü
    Bu arada diğer oyundan pek bir şey yansıtmazlar çünkü yeni nesile geçiyorlar diyenlerde var. Genesis 3 çıkar muhtemelen. Ama ben PC oynayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Age_memnon -- 5 Eylül 2015; 23:48:03 >

• Mass Effect: Andromeda'nın duyurusu geçtiğimiz E3 döneminde gerçekleştirilmişti. Hakkında henüz çok fazla detayı bilmediğimiz Mass Effect: Andromeda'nın yönetmeni karakter durumuyla ilgili farklı bir açıklamada bulundu.

Twitter üzerinden konuşan oyun yönetmeni Chris Wynn, serinin ana karakteri Komutan Shepard'ın bulunmadığı Mass Effect oyunlarına hazırlıklı olmamız gerektiğini belirtti. Wynn oyunculara, 'açık fikirli' olmalarını tavsiye etti.

Mass Effect'in ana üçlemesinin ardından Commander Shepard'ın gerçek hikayesinin devam ettirilmeyeceği daha önceden açıklanmıştı. Ancak yine de oyuncular Shepard'ı yardımcı karakter olarak, ya da senaryonun bir köşesinden de olsa görmek istiyorlar.

BSC
  • N7 Day Özel Videosu

Sonu

• Bana biri vidyoyu açıklayabilir mi yani en sonki yazıya göre video çok tezzat

Bu oyun keşke türkçe çıksaydı be direk satın alırdım :(
  • Fire109 F kullanıcısına yanıt
    Videonun özeti; Shepard, artık görev sizde deyip bayrağı teslim ediyor.

Boş dönmeyelim

• Female Şepırdın sesi miydi o?

• Kadin karakter seslendirmesi kesinlikle daha iyiydi. Sirf bunun icin kadin karakter acan arkadaslarim vardi.

Bu arada galaksinin disinda mass relay bulunmasi bu teknoljinin evrenin her yerinde karsimiza cikma ihtimalini guclendiriyor. Buyuk ihtimalle evrende geri kalan bu teknolojinin sahipleri ile de karsilasma durumlari soz konusu olacaktir. Belki de onlari bulmaya calisacagiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 8 Kasım 2015; 9:24:09 >
  • Elf gözlerine sahip bir oyuncu Mass Effect Andromeda ile ilgili yeni bir bilgi çekip koparmayı başardı.

Hatırlarsanız 7 Kasım’da Mass Effect serisi için bir N7 videosu yayınlanmıştı. Bu videonun 43. saniyesinde göze çarpması zor olan çok küçük bir künye yer alıyordu. Bir Reddit kullanıcısının dikkatini çeken bu künye yakınlaştırıldığında bize bazı şeyler ifade ediyor gibi duruyor.

Aşağıdaki resimde zor da olsa görülebildiği gibi künyede Ryder yazıyor. Bu ismin Mass Effect Andromeda’daki ana karakterimizin ismi olması oldukça olası.

Ryder isminin uzaya giden ilk Amerikalı kadın Sally Ride’dan alınmış olması da kuvvetli bir ihtimal. Mass Effect üçlemesindeki karakterimiz Shepard’ın ismi de uzaya giden ilk Amerikalı Alan Shepard’dan alınmıştı.

MASS EFFECT ANDROMEDA - ANA KONU

Oyungezer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 17 Kasım 2015; 20:33:08 >

• Video'yu izledikten sonra Ryder ismini görünce E3 tanıtımında çalan "Ghost Riders in the sky" şarkısı geldi aklıma. Karakterin ismi muhtemelen Ryder olacak.

Mass Effect astronot isimlerini kullanmakta ısrarcı

Ryder, Shepard, Jon Grissom. Stargazer sesiyle Buzz Aldrin. Armstrong'un ismini de galakside bir yere vermişlerdi tam hatırlayamdım :)
  • Mass Effect Andromeda E3'te gösterilecek

E3 14-16 Haziran arası

http://blog.bioware.com/2016/01/01/happy-new-year-from-all-of-us/
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.