Şimdi Ara

MASS EFFECT ANDROMEDA - ANA KONU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
10
Favori
37.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bir oyun Îçin lütfen lütfen lütfen diyeceksem birtek bu oyundur. yeni bilgiler varsa paylaşırsanız çok sevinirim arkadaşlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevebildiğim tek rpg oyunu, çıkmasını en çok beklediğim oyunlardan biri.
  • quote:

    Bioware tarihinin en başarılı çıkışını yapan Dragon Age: Inquisition, The Game Awards'ta yılın oyunu seçilmişti. RPG türünü seven oyunculara derin bir nefes aldıran Dragon Age: Inquisition, gelecekteki Bioware oyunları için bir tema niteliği taşımayacak.

    NeoGaf'ta açıklamalar yapan Bioware yetkilisi Aaron Flynn, Dragon Age: Inquisition başarısının Mass Effect 4'ü etkilemeyeceğini söyledi. Flynn, "Geliştirilmekte olan bütün oyunlarımız Frostbite Engine'ı kullanıyor. Hem yeni Mass Effect, hem de yeni serimiz Dragon Age: Inquisition'dan bazı teknolojileri kullanacak." açıklamasını yaparken, yeni oyunların oynanış konusunda yepyeni şeyler sunacağını, Dragon Age: Inquisition'ın yapısına bağlı kalınmayacağını ekledi.


    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Yeni_Mass_Effect_Dragon_Age_Inquisitionin_Gelecek_Temali_Hli_Olmayacak-76635.htm




  • E3'de gösterirler artık.
  • Ciksin artik ya mukemmel bu oyun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mass Effect evreni kurgulanırken Shepard sadece kadın karaktermiş ve baş tasarımcının boş bir zamanında çizdiği erkek Shepard modelini -kaleci volkan- görünce ana karakter yapmışlar onu.

    4'ün ise Build hali oynattırılan Tester'lar twitterdan yorum atıyor bazen, önceki ME oyunlarından çok çok daha büyük bir evrende geçtiği ve galaktik savaşların ön planda olup, devasa boyutlandırmalara sahip gezegenlerin bol bol gösterildiği ortak görüşleri heriflerin. Yapım sürecinde de belli aşamalara geldikleri söyleniyor, bu E3 felaket olacak nazarımda.


    MASS EFFECT ANDROMEDA - ANA KONU

    MASS EFFECT ANDROMEDA - ANA KONU

    MASS EFFECT ANDROMEDA - ANA KONU

    Yeni oyundan konsept,

    MASS EFFECT ANDROMEDA - ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 14 Şubat 2015; 13:14:50 >




  • Only Shepard is Male Shepard
    İyi ki erkek eklemişler RPG yapacaksan bence iki cinsiyeti de eklemen lazım.
    Konsept güzel duruyor üçlemedeki Citadel gibi güzel yapıların sayısı artacak gibi.
  • E3'de bombayı bekliyorum. Bir duyuru ve ucundan bir teaser yada trailer yayınlarlarsa tadından yenmez.
  • Ilk trilogyi remake yapacaklarini duyurup ME4le ayni anda cikarcaz deseler simdi gidip PS4 alirim. PC’de kucuk ekranla oynadim ME3’un bir kismini ve etkilenmedim sonra HDTV’imde PS3le bitirdim, atmosfer, muzik falan o kadar buyuleyici geldi ki son bolumde resmen “YURU BE KOCUM” diye tezahurat ettim. Bunun yaninda, arayuz de harikaydi. PCdekilerin takilmadan squad powerleri yapip ayni anda ekrandaki dusmanlari secmesi, bizim PS kontrollerine kiyasla iskence. 120 FPS gibi ego tatmini icin yaptiklarina degmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpier -- 15 Şubat 2015; 2:02:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu hala oynamayan, hikayesini merak edenler için belirteyim, PC için 2. ve 3. oyun Türkçe'ye çevrildi. 2. oyunun başında ilk oyunu kısaca anlatan ve seçimlerinizi yapmanıza fırsat veren kısa bir bölüm de mevcut. Ayrıca PC'de oyun için mod desteği var. Aslında bir defa da Türkçe olarak seriyi bitirmekte büyük fayda var. Ne yapsam Origin'den indirip oynasam mı?
  • nereden takip ederiz durumunu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: d3vstator

    Oyunu hala oynamayan, hikayesini merak edenler için belirteyim, PC için 2. ve 3. oyun Türkçe'ye çevrildi. 2. oyunun başında ilk oyunu kısaca anlatan ve seçimlerinizi yapmanıza fırsat veren kısa bir bölüm de mevcut. Ayrıca PC'de oyun için mod desteği var. Aslında bir defa da Türkçe olarak seriyi bitirmekte büyük fayda var. Ne yapsam Origin'den indirip oynasam mı?

    Bekle PS4'te elden geçmiş remastered oynarsın mis gibi, zaten 2 kez bitirdin hikayede anlamadığın kalmamıştır Türkçe oynasan ne farkedecek.
  • Arsenic kullanıcısına yanıt
    Oyunları zaten almıştım, tek yapmam gereken indirip oynamak ama biliyorsun Destiny'den geriye vakit kalmıyor ki!..
  • Yahu ara verin siz de biraz, cidden bir yerde patlayacak giresiniz gelmeyecek, şimdi ara vermezseniz DLC çıkınca 3-4 ay aralıksız çıkamazsınız, o zaman gelince raid öğrenme gelişme derken 2-3 gün girip bırakmak mümkün olmayacak, her gün her gün öğrenmeye çalışacaksınız. Yaz sonuna kadar Destiny ile geçirecekseniz bilemem. Ömer ve Cahit geçirir de diğerleri daralıp bırakır benden söylemesi.

    Bu arada benim de Mass Effect oynayasım var tekrar da vakit yok. Şu oyunlar bir çıksın aradan bakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 18 Mart 2015; 21:35:56 >
  • Boyutlandırma konusunda Interstellar'dan ilham alınıyormuş. Sırf gezegenler için uğraşan yeni bir ekip almışlar aralarına ve bazıları tamamlanmış.

    Mevcut prototip,





    Kabindeki yeni galaksi haritası,


    MASS EFFECT ANDROMEDA - ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 1 Nisan 2015; 22:06:47 >




  • Sürpriz olmazsa önümüzdeki E3'te oyunun Title'ı resmi olarak harika bir etkinlik ile ortaya çıkacak.

    Ve bir söylentiye göre DA Keep gibi Save kaydı oluşturabileceğimiz Browser sistemi geliyor; bu da demektir ki önceki Saga'nın Remastered versiyonunu düşünmüyorlar.
  • Remastered daha sonra da gelebilir, bence hala cikma ihtimali var, keske ciksa...

    Ayrica bu ayni evrende farkli bir karakterin hikayesi olacak. O yuzden serinin onceki oyunlarinda yapılan secimlerin hikayeye etkisi olmayabilir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 10 Nisan 2015; 14:00:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Mass Effect serisinin yeni oyunu hakkında halen çok fazla bilgi bulunmuyor. Bir Reddit kullanıcısının karşılaştığı ankette yeni Mass Effect oyununa ait bazı söylentiler ortaya çıktı.

    Ankette alınan bilgilere göre yeni Mass Effect oyunu, Mass Effect 3'ten dört kat daha büyük bir evrene sahip olacak. Oyun Andromeda Galaksisi'nde yer alan Helius Cluster'da geçecek. Oyunda insanlık için yeni bir yuva bulmaya çalışan bir gruba önderlik eden bir kaşifi yöneteceğiz. Keşiflerimiz sırasında kaynaklar toplayacak, koloniler kuracak, uzaylılar ve kanun kaçaklarıyla karşılaşacağız.

    Galakside unutulmuş teknolojiler, güçlenmenin anahtarı olacak. Yolculuğumuz boyunca teknolojik cihazlar için taslaklar (blueprint) bulacağız ve kendimize yeni eşyalar yaratabileceğiz. Kolonilerimiz büyüdükçe kendimize birlikler toplayacak ve yapay zekayı galaksinin çeşitli yerlerinde görevlere göndereceğiz. Yapımda Strike Team görevlerinin de bulunacağı belirtiliyor.

    Oyunun multiplayer moduna geldiğimiz de Horde Mode'un oyunda yer alacağı söyleniyor. Üç arkadaşımızla birlikte dalga dalga gelen düşmanlara karşı mücadele vereceğiz. Gittikçe zorlaşan düşmanlara karşı kazandığımız her zaferde gelen puanlarla oyunun multiplayer modunda kullandığımız karakteri geliştirebilecek veya bu puanları senaryo modunda harcayabileceğiz.

    Yapımda daha önceki Mass Effect oyunlarında olduğu gibi yedi kişiyi ekibimize katabileceğiz. Bu karakterlerin her birinin farklı hikayelere sahip olacağı ve Helius Cluster evreninin yaşayan birer parçaları olacağı dile getiriliyor. Yine daha önceki Mass Effect oyunlarında olduğu gibi ekipteki karakterlerimiz olaylara, yaptığımız seçimlere ve konuşmalarımıza tepkiler verecek.

    Sızdırılan tüm bu bilgilerin kesinlik kazanmadığını ve oyun çıktığında farklılık gösterebileceğini bir kez daha belirtelim.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Yeni_Mass_Effect_Oyunundan_Heyecan_Verici_Bolca_Bilgi_Sizdirildi-78016.htm




  • Nazarımda E3'ün büyük bombalarından biri olacak, bir Gameplay'den aşağısı kesmez bunca zamandır.
  • ensevdiğim 2 ci oyundur E3 te göstersinler tabi aral denen o firma bu oyunu 200 liradan satmazsa alırım ancak
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.