Şimdi Ara

Mass Effect 3 (2012) [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.302
Cevap
8
Favori
109.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mass Effect 3 için hayran çalışmaları

     Mass Effect 3 (2012) [ANA KONU]
     Mass Effect 3 (2012) [ANA KONU]
     Mass Effect 3 (2012) [ANA KONU]
     Mass Effect 3 (2012) [ANA KONU]
     Mass Effect 3 (2012) [ANA KONU]
  • IGN, Bioware kurucuları ile ME3 hakkında ufak bir röportaj yapmış.



    Önceki Mass Effect oyunları hakkında genel değerlendirmeler yapıyorlar, fanlardan gelen önerileri ve şikayetleri göz önünde bulunduruyorlarmış vs vs vs. Anlacağınız yine ME3 hakkında bilgi yok. Çok kayda değer birşey olmasa da Greg Zechuk ikinci oyunda benim en nefret ettiğim yeniliklerden biri olan "gezegen tarama" özelliğini sevdiğini söylüyor. Hoşuma gitmedi, üçüncü oyunda gezegenlere inip dolaşacağız diye beklerken sırf bu adam seviyor diye tutmasınlar bu özelliği. İkinci oyunu basitleştiren yegane öge buydu, ilk oyundaki gibi gezegenlere inip özgürce dolaşamıyorduk. Geri gelmesini istediğim en önemli olay planet-driving.

    Ayrıca yarın Game Developers Conference ödülleri var, birkaç Bioware yetkilisi de orada bulunacakmış. İnşAllah oyun hakkında birkaç bilgi verirler. Şöyle bir oyun içi görüntü veya video da olsa fena olmaz hani.
  • Planet-driving olayı güzeldi ama Mako yüzünden insanın kanser olma riski var ^^ Mako yerine farlı bir araç bulunursa, o özelliğin gelmesini bende isterim açıkçası.
  • Yukarı da serinin ilk iki oyununda yaptıklarımızın üçüncü oyuna etki sayısının 1000 olacağını yazmışım ama kaynak göstermemişim. Casey Hudson yani oyunun baş koordinatörü demiş bunu, bu adam demişse yalan, spekülasyon vs. değildir. Bilgi ilk ağızdan alınmış.

    http://www.computerandvideogames.com/258534/news/mass-effect-3-to-follow-over-1000-story-variations/

    Alın size ilk iki oyunu oynamak için bir sebep daha.
  • Evet. Ben ilkini oynamamıştım 10 liraya düşünce hemen aldım başlayacağım yakın zamanda ^^
  • 2011'de bekledigim tek oyun ME3. ME2 beni benden almıştı, hatta oyle bi kaptırmıstımki lower afterlifeda calan tekno muzigi telefonuma zil sesi yaptım, bu derece etkiledi bu oyun beni :P Mordin Solus'un scientist salarian gondremeside oyunda en sevdigim kısımdır sanırım :) hadi cık artık ME3!!
  • Mordin en kral salarian ya, en favori karakterlerimden biri. Konuşmasına bitiyorum adamın. Başta biraz acımasız gibi görünse de yufka gibi yürek var adam da, loyalty görevini oynayan bilir. Bonus olarak size Mordin babanın canlı sahne performansını vereyim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zenyxia

    Mordin en kral salarian ya, en favori karakterlerimden biri. Konuşmasına bitiyorum adamın. Başta biraz acımasız gibi görünse de yufka gibi yürek var adam da, loyalty görevini oynayan bilir. Bonus olarak size Mordin babanın canlı sahne performansını vereyim.






    Bu orjinali; Mordin buna gonderme yapıyor (1:00'e fastforward çekin sabırsızsanız) :) bu arada konu dısı oldu bayaa ama yinede ilginc bir detay.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamscape -- 2 Mart 2011; 20:04:59 >
  • Çok çabuk harcadılar iyi harcadılar tabi ki ama ne biliyim diğer serilerin bir oyunu 5 yılda çıkarken ME biraz hızlı geçti bitti.
  • Bende şikayetçi değilim bu durumdan ME serisinin üçleme olacağını biliyordum fakat sadece Shepard'ın hikayesinin son bulacağını bilmiyordum sağ ol bilgi için.Benim demek istediğim ME diğer seriler gibi oyunları arasında daha çok zaman olsaydı yeni bir oyunu geldiği zaman daha büyük bir tepki uyandırırdı bizde.





  • Benim adamım Garrus dur. Ama yazık oldu. En iyi adamımdı.

     Mass Effect 3 (2012) [ANA KONU]
  • Kapaklar güzel olmuş
  • off mas effect 1 ile 2 yi tekrar oynayayım :d
  • zamamnında başlamadım artık eskidi hiç başlamayayım diyordum mass effect için, ama forumdaki arkadaşların ısrarı üzerine başladım. 1'i bitirdim. yeni çıkan ultra grafik crysis2, black ops vs ye göre kat kat daha fazla zevk aldım nasıl atlamışım bu oyunu inanamıyorum. 2'ye de başlayacam ama ara olsun diye metro 2033 takılıyorum. oyun kurulu ama hiç açmıyorum dayanamaz çıkamam diye bakalım... en fazla 1 hafta sonra 2'ye de başlar ve 3'e hazır olurum keşke hiç bitmese veya warcraft gibi bunun da mass effect world'u fln çıksa
  • ya ben oyunlardan alıştığımızdan ilk oyunumda bildiğin melek yaptım adamı neredeyse hiç regenade puanım olmadı, ama 33 saat sürmüş bi daha baştan başlayıp bi de kötü olarak kasmak istemiyorum.

    bir de arkadaşlar 1. oyunda kaiden öldü biliyorsunuz (bu saatten sonra spoiler olmaz heralde)

    ben normalde hep wrex ve tali ile çıkıyorum sürekli. diğerlerini hiç almadım neredeyse. 2'de bunlardan biri ölecekse söyleseniz de ona göre kassam yaa.
  • deme ya... skillerini fln ona göre ayarladım hani üçümüze göre bi saldırı stratejisi yapıyordum neyse;.. bari diğerlerinin skill ponitlerini daıtmayım duradursun kullanacaım zmn .... neyse ya burayı m.e. 2 topiciine çevirmeyelim bi başlayım da ama önce şu metro 2033ü bitireyim
  • Oynadığım en güzel RPG zten oynadığım tek RPG :):)

    İkinci oyundaki oyun süresi düşüktü ilkine oranla yada bana öyle geldi.İlk oyundaki gezegenlere inip dolaşma olayı çok iyiydi ama ikinci oyundaki şu tarama
    berbat ve cansıkıcı bir olaydı.İnş her iki oyunun iyi noktalarını alır kötü noktalarını çıkarır bizlere yine süper bir mass effect sunar diye ümid ediyorum.
  • Yeni Görüntüler

     Mass Effect 3 (2012) [ANA KONU]
     Mass Effect 3 (2012) [ANA KONU]
  • Her oyuna multi koyacaz diye çırpınmaları beni hasta ediyor... Kardeşim multi olacak oyun var olmayacak oyun var, adam gibi hikayeye & oynanışa kasın multi ile uğraşacağınıza... Nedir bu her oyundaki saçmasalak multi trendi anlamış değilim
  • 2.oyuna türkçe yama yok diye silmek zorunda kaldım hemen hemen her oyunu ingilizce bitirdim hiç sıkıntı çekmedim çoğunu anlıodum zaten çok kötü değildir ingilizcem..

    ama mass effect 2 oynamak için su gibi ingilizce bilmek gerekio arkadaş hiç bişe anlamadım oyundan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.