Şimdi Ara

Mass Effect 2 İntihar Görevi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekibimden fazla kayıp istemiyorum çünkü bu save ile me3'e başlıcam

Mordin,samara,grunt,zaeed,tali,legion,kasumi,jack,jacob,miranda,garrus bunları hangi görevlere vermeliyim ayrıca bu intihar görevinden mutlak bir kişi ölüyormu yoksa hepsi kurtulma şansı var mı? ayrıca mass effect 3'ü ciddi şekilde etkileyor mu?

• fazla kayip istemiyorsan once butun gelistirmeleri yap gemiye, ondan sonra kadro pek onemli degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün geliştirmeler tamam ekibimde 3 kişi hariç hepsi loyal jack,samara,zaeed loyal yapamadım

ilk göreve legion'u veriyorum takım liderinide garrus
    biyotik göreve samara,ekibi geri götürmek için jack yanıma da kimi koyarsam koyayım o son anda böcekler tarafından ölüyor 2 kez denedim birincisinde legion böyle gitti ikincisinde de kasumi gitti halbuki ikiside loyaldi.

bugün birkez daha denicem şu kapı koruma görevinde de yanıma miranda ve tali'yi alayım diyorum diğerleri güçlü nasıl olsa
  • Ekibi Mordin geri götürsün yoksa ölüyor, royal olmayanlar varsa herkesi kurtaramazsın gibi geliyor bana. Yanına al diyeceğim royal olmayanları. Diğer takıma da lider olarak Miranda'yı ver derim.
  • Formülünü vereyim:
     Mass Effect 2 İntihar Görevi
  • Şu formülü gördükten sonra 3. oyunun son görevlerine giydirdim gene gayet sağlam bir şekilde. Nereden nereye...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.