Şimdi Ara

Masonlardan Davet Mi Aldım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bundan yaklaşık 6-7 yıl önce çalıştığım yere siyah bir Range Rover ile bir erkek 2 bayan geldi, (bayanların biri erkeğin solunda, diğeri sağındaydı) Sabah çok erken saatler olmasına rağmen giyimleri çok iyiydi, ve bakımlıydılar.

Aldıkları tüm ürünler, en pahalı olanlardı en kalitelileri seçmişlerdi, Yaptıkları alışveriş yaklaşık 2,300 lira tutmuştu. Aldıkları ürünlerin çoğu temel tüketim ürünleri değildi. Ödeme sırasında cüzdanında sadece 200 liralar olduğunu gördüm. Nakit olarak 2,400 lira para verip gidiyorlardı. Paranın üzerini almadıklarını söylediğimde önemi yoktu diyip gülümseyerek geri geldi ve parayı cebine koydu. Tam giderken geri dönüp, "Uzay hakkında hiç merakın var mı?" dedi. Gerçektende hergün uzay-evren belgeselleri izlerim ilgim vardır. Evet merakım var, hatta çok belgesel izliyorum dedim. bunun üzerine "Sence, zamanın bizi bir araya getirmesi tesadüf mü? normalde ben buralara gelmezdim" dedi aramızda çok kısa bir konuşma geçti, yanındaki çantasından biraz kalın bir kitap çıkarttı, çantanın içinde bir tane ajanda vardı başka bir şey göremedim, kitabın önünde mason simgesine gerçekten çok benzer bir simge vardı, Bu kitabı verirken "kafanda bir çok soru olduğunu hissediyorum, ve sende çok farklı bir enerji hissettim bu yüzden bu kitabı sana vermek istiyorum. Okumanı rica ederim kafandaki soruların cevabını bulup aydınlanabilirsin bizler gibi buralarda harcanma konuşman ve uslubun çok düzgün" dedi. kitabı aldım. Ofisteki masaya bıraktım, öğle arasında kitaba meraktan bakıp çöpe atacaktım zaten böyle bir çeşit tarikat gibi bir hava sezdim o simgeyi gördükten sonra. Sonra tam hatırlayamıyorum ama kitabın başında bir kurucudan bahsediyordu, bu topluluğu kuran kişi vs. kitabı çöpe attım. başına böyle bir sey gelen var mı? geldiyse bu topluluğun adı neydi? bilen varsa cevaplarsanız sevinirim. gerçekten sadece merak ediyorum. bu aldığım bir mason tarafından mı gelmişti sizce düşünceleriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyShop -- 28 Şubat 2022; 7:37:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    face de birine küfür ettim
    5 yıl önce açıldı
    Tehdit Maili Aldım Yardım Edin
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.