Şimdi Ara

Mason nasıl olunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
4
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • büyük Yahudi kardeşliğinin hizmetkarı olmak istiyorum.

• toplumu içten çürütecek bozucu etki yapacak 1-2 atılım yap ve insanları dejenerasyon ve manipülasyona sürükle ( örn: enes batur vs.) ve hayranlık ile nefreti birlikte kazan. gerisi gelir. üzerinden milyonlarca dolar kazanacak bir endüstrinin içine girersin ve piramite hizmet edecek as adam olursun. yeter ki insanlıktan nasibini almamış ol. ve reis'e çalış. buradaki reis RTE değil. Lucifer. sana ışığı getirecek. ama sadece bir mühlet için..
  • Kimlik fotokopisi, ikâmetgâh belgesi, 7 tane vesikalıkla yarın gel.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • toplumu içten çürütecek bozucu etki yapacak 1-2 atılım yap ve insanları dejenerasyon ve manipülasyona sürükle ( örn: enes batur vs.) ve hayranlık ile nefreti birlikte kazan. gerisi gelir. üzerinden milyonlarca dolar kazanacak bir endüstrinin içine girersin ve piramite hizmet edecek as adam olursun. yeter ki insanlıktan nasibini almamış ol. ve reis'e çalış. buradaki reis RTE değil. Lucifer. sana ışığı getirecek. ama sadece bir mühlet için..
  • Bak şimdi kardeşim önce gidiyorsun tam 299 liraya bir takım elbise alıyorsun ama bak mavi olcak siyah değil.

Sonra tam 31 kez mason dansı yapıp el yapımı taş duvarla cinsel ilişkiye giriyorsun, ertesi gün kargoyla üyelik formu gelicek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-406E52D83

toplumu içten çürütecek bozucu etki yapacak 1-2 atılım yap ve insanları dejenerasyon ve manipülasyona sürükle ( örn: enes batur vs.) ve hayranlık ile nefreti birlikte kazan. gerisi gelir. üzerinden milyonlarca dolar kazanacak bir endüstrinin içine girersin ve piramite hizmet edecek as adam olursun. yeter ki insanlıktan nasibini almamış ol. ve reis'e çalış. buradaki reis RTE değil. Lucifer. sana ışığı getirecek. ama sadece bir mühlet için..
    güzel taktik, daha önce böyle birisi olmadığım için bir eğitime ihtiyacım var. yani şerefsizliz kursu falan var mıdır? udemy de falan çakallık,itlik,şerefsizlik gibi konularda kurs eğitimi açılsa 100 000 ün üzerinde kursiyeri olur adamın.

youtuba bekem var mıdır bu konuda eğitim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Bak şimdi kardeşim önce gidiyorsun tam 299 liraya bir takım elbise alıyorsun ama bak mavi olcak siyah değil.

Sonra tam 31 kez mason dansı yapıp el yapımı taş duvarla cinsel ilişkiye giriyorsun, ertesi gün kargoyla üyelik formu gelicek
    tamamdır üstap. mason dansının youtube ta örnek videosu var mı?
    taş duvarı becermek işi kolay iş
  • Kardeşim kayıt ücreti için (dosya masrafı falan) biraz dan atacağım hesaba 200 lira yatır. Dekontu ile beraber kimlik, ikametgah ve temiz sicil belgesi ile gel kaydını hemen yapıyım.

(Yüksek dereceli olarak başlamak istersen ücret artar.)
  • kadınların osurukları gerçekten çok güzel kokuyor arkadaşlar
  • Şaka bir yana, Ulu önder Atatürk, mason localarını ülkede kapattıktan sonra, tekrar bunları kim açtı ülkede?
  • Her isteyeni almıyorlar ve alınması için belli niteliklere sahip olmak gerekiyor. Bir zamanlar bende olmayı düşünmüştüm ve hatta forumda da mason olan insanlarımız da mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Celal Şengör

Her isteyeni almıyorlar ve alınması için belli niteliklere sahip olmak gerekiyor. Bir zamanlar bende olmayı düşünmüştüm ve hatta forumda da mason olan insanlarımız da mevcut.
    anladım hocam. peki Hristiyanlığa geçsem böyle bir kardeşlik örgütüne girebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

anladım hocam. peki Hristiyanlığa geçsem böyle bir kardeşlik örgütüne girebilir miyim?

Alıntıları Göster
    Girebilmen mümkün. Ama girebilmek için Hristiyan olma düşüncesine gerek yok sanırsam çünkü müslümanlarda veya başka inanca sahip insanlarda Mason olabiliyor diye biliyorum ben.

İnternette Mason siteleri var oradan daha ayrıntılı bilgi alabilirsin dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Celal Şengör

Girebilmen mümkün. Ama girebilmek için Hristiyan olma düşüncesine gerek yok sanırsam çünkü müslümanlarda veya başka inanca sahip insanlarda Mason olabiliyor diye biliyorum ben.

İnternette Mason siteleri var oradan daha ayrıntılı bilgi alabilirsin dostum.

Alıntıları Göster
    hristiyan olsam Hristiyanlık kardeşliği örgütü falan yok mu?
    onlara hizmet edip zengin olmak için diyorum.
  • Masonlar iyi insanlardır. İleride ben de katılabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MatrixCode

toplumu içten çürütecek bozucu etki yapacak 1-2 atılım yap ve insanları dejenerasyon ve manipülasyona sürükle ( örn: enes batur vs.) ve hayranlık ile nefreti birlikte kazan. gerisi gelir. üzerinden milyonlarca dolar kazanacak bir endüstrinin içine girersin ve piramite hizmet edecek as adam olursun. yeter ki insanlıktan nasibini almamış ol. ve reis'e çalış. buradaki reis RTE değil. Lucifer. sana ışığı getirecek. ama sadece bir mühlet için..

Ille güç sahibi olmasına gerek yok kurban da olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmuMaster kullanıcısına yanıt
    1882 den beri duran cercle d'orient varken nereye kapatılmış ?

• Bizde Müslüman kardeşlik kuralım.

Müslüman's Creed

• quote:

güzel taktik, daha önce böyle birisi olmadığım için bir eğitime ihtiyacım var. yani şerefsizliz kursu falan var mıdır? udemy de falan çakallık,itlik,şerefsizlik gibi konularda kurs eğitimi açılsa 100 000 ün üzerinde kursiyeri olur adamın.

youtuba bekem var mıdır bu konuda eğitim.

Alıntıları Göster
    şerefsizlik konusunda faydalı dersler verebilirim fakat parayı kurs başında yatırmalısın.

• quote:

hristiyan olsam Hristiyanlık kardeşliği örgütü falan yok mu?
    onlara hizmet edip zengin olmak için diyorum.

Alıntıları Göster
    hocam hayırdır ne bu mason olma merakı? ülkenin yönetimini mi ele geçirmeye çalışıyorsunuz?

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Tek tanrı inancı zorunlu, gerisi sana kalmış.

http://www.mason.org.tr/web/

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.