< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Maske Takmayan Kadına Müdahale Eden 2 Polis Görevden Uzaklaştırıldı (Göreve Iade Edildi) (18. sayfa)

-
-
Maksat mevzu uzamasın. Ortak noktayı bulalım. Varsa itirazın buyur. De ki şu yanlış.
O gün orada olan 3 kişi yorum atmış. Karar senin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Amin inşallah.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlara sen inanıyorsun. Olay neyse ney. Verilen kararı sanki onlardan iyi biliyor gibi anlatıyorsun onu diyorum. Açığa alınırlar. Haksizsa kız zaten iade edilirler. Sana senin burada onun bunun lafiyla ahkam kesmen saçma duruyor diyorum. Ha ne yaparsan yap banane de . Garip duruyor hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Amin inşallah.
Nolucak işte aynen olan bu bukadar insan yalan söylemiyordur heralde :)
1-) Evet kapalı olsa da aynı tepkiyi verirdim. Hatta daha sert tepki bile verebilirdim, evet bu yaptığım da ayrımcılık.
2-) Normal. Beach ve nargile kafelere giren kişiler o riski alıyorlar ama ben Galata'da açık havada gezerken zaten o riskten uzak kalmak için oradayım zaten. Ha keşke hiçbiri olmasa, virüs bitene kadar karantinada olsak ancak durum öyle değil.
3-) Polislik mesleğine günahım kadar saygı duymam. Polis akademisine giren birçok arkadaşım var, çoğu bomboş adamlar. İleride polis olacak olmaları ben çok üzüyor. İstediği gibi de müdahale edemez, haklısın. Ancak haklıya da haklı demek lazım.
Buradaki olay maske olayı da değil. Polis kimlik istemiş, vermemişsin, vermen lazım. Ne kadar sevmesen de, dediğim gibi ben de pek saygı duymam, vermen lazım. Bu vatandaşlık görevi gibi bir şey. Adam nereden bilecek senin aranan biri olup olmadığını? Belki de kaçakçısın.
Bazı geceler elimiz ayağımız tutmazken polis geliyor kimlik istiyor. Hemen toparlanıp, kendimize çeki düzen verip o kimliği gösteriyoruz. Hoşlanmıyoruz elbette bu durumdan ama gerekli işte. Polise sen güvenliği sağlaması adına imkanları vermezsen yarın bir gün olay olduğunda polis neredeydi diye zırlamayacaksın.
Anladığım kadarıyla da kapalılık ve açıklıkla ilgili bir takıntın var. Deli misin kardeşim? Ne kapalı ne açığı? Neyin peşindesin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VulonViing -- 21 Ağustos 2020; 12:5:52 >
-
Polislerin iade edilmesi ile ilgili haberler var. Ne kadar doğru bilmiyorum. 3 farklı kişi hanım kızımızın hatalı olduğunu söylüyor. 3 kişiye inanmıyorsun ama hanım kızımıza inanıyorsun.
Tercih meselesi ne diyeyim.
Sosyal medya hep doğru yönlendirme yapmıyor işte, yazık oldu polislere ama bu işin başı adalet mekanizmasının kötülüğü
arkadaşım anlamadığın şu; polise bir vatandaş kimlik göstermiyor ve küfür edip hakaret darp v.b davranışlar sergiliyor ise gözaltına alma yetkisi var hadi bunu boşverelim, kimliğini göremediğin, adını soyadını bilmediğin biri hakkında nasıl hakaret davası açabilirsin? söylediğin şey mantıklı mı?
-
Bu insanları da anlamıyorum polise ne diye direniyorlar? Direnmenin sonucu bu olur zaten. Böyle tiplere Amerikan polisi lazım kibarlıktan nezaketen anlamıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yahu güzel kardesim veya abim ablam amcam teyzem her ne ise. Böyle olaylarda ona buna inanılmaz. Net deliller lazimdir. Müdahale şeklinde sorun var. kız haklıdır polis haklıdır iade edilir görevden alınır umrumda değil. Ancak böyle şeylere bu kadar kafa yorup. Sürekli kesin net biliyor gibi savunmak. Normal bir psikolojinin ürünü değil. Bence ortamınızı sosyalliginizi yaşantınızı bir gözden geçirin. Zira size laf anlatamıyorum. Bir şeyleri kurup inanıp aynı şeyleri yazıyorsun. Beni anlarsın bir gün şu huy yüzünden sorun yaşayınca. Çok astigim astik kestigim kestiksiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogangorunumlusahin -- 21 Ağustos 2020; 12:4:29 >
quote:
Orijinalden alıntı: zabador
Kadın kimliğini de veriyor,cezasını da yiyor.Ama etrafta maskesiz o kadar kişi varken neden beni gözüne kestirdin diye isyan ediyor.Polis de kadını darp ediyor.Olay bu kadının anlattığına göre.Ko bu durumda polis her türlü haksızSizde bu ifadeye inandınız yani, bayağı iyi niyetli bir insansınız sanırım.
Polisinde işi gücü yok kimi darp etsem diye bekliyor zaten.
Allah akıl fikir versin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsanların kendi düşüncelerine ortak olmayan birine söyledikleri klasik laf. Hep kendi dediğini doğru görüyorsun.
Video diyorum. Kızda maske yok diyorum. Olayı canlı gören 3 kişi var ve ortak nokta kızın arıza çıkardığı diyorum. Hala yok kesin konuşma yok şöyle yok böyle. Neye inanmak istiyorsanız ona inanın beni ilgilendirmez. Sadece videoda da görüldüğü üzere polise karşı gelen polise tekme atan bir kızın haklı olmadığını düşünüyorum.
Sizin ne düşündüğünüz sizi ilgilendirir. Benim ne düşündüğüm de beni.
quote:
Orijinalden alıntı: zabador
Kadın kimliğini de veriyor,cezasını da yiyor.Ama etrafta maskesiz o kadar kişi varken neden beni gözüne kestirdin diye isyan ediyor.Polis de kadını darp ediyor.Olay bu kadının anlattığına göre.Ko bu durumda polis her türlü haksızkimlik isterse vermeme şansın yok. ceza yazarsa tekme atma hakkın yok. madem haktan bahsediyorsunuz bunun yolu cezaya itirazdır. kadının arkadaşı falansınız sanırım. tek taraflı polis haksız modundasınız. kadın cinsel saldırıya da uğradım diyor ama videoda öyle bir şey yok. polis o kadar kişi varken ona kilitlenmişse bu da hata. Ama yine bu da kadının iddası. Kadının iddasına neye göre inanacağız? Kesin bildiğimiz şey videodakilerle sınırlı. kadın gözaltına direniyor. Polise tekme atıyor. Polis de sert bir müdahalede bulunuyor. Ama şöyle de bir şey var polis kolluk kuveti buna görevli zaten.
-
İnanan benim tamam kardeşim. Daha yazma boşver frekans tutmadı. Anlatamıyorum çok yanlış anlıyorsun beni.
Dün Halk TV ye de sinir oldum tarafsızlıkla övünen kanal İrfan Değirmencioğlu nun programında sanki mahkeme kurmuş tek taraflı kadını ve avukatını programa almış o zaman poliside çıkarın dinleyelim kardeşim. Popülist görünelim diye şov yapmayın artık.
Bak canım benim,kadın benim babanın kızı değil.Dum attığım ilk yorumumda kadının suçlu olduğunu,maske takması gerektiğini söyledim.Ama polis kimseye güreşçi muamelesi yapamaz.Kimseye bu tür sert hareketlerde bulunamaz.Kadina terörist muamelesi yapan adamları savunamam.
Salla hocam ya valla o kendi inanıyor bir seye. Başka fikirlere açık değil. Anlatmak istediğini de anlamıyor. Sonra seni suçluyor. Oturduğu yerden hakim savcı polis halk her şey bu arkadaş 😂 bence çok reddedildi veya terkedildi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X