Şimdi Ara

Maske Takmayan Kadına Müdahale Eden 2 Polis Görevden Uzaklaştırıldı (Göreve Iade Edildi) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
535
Cevap
1
Favori
27.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
392 oy
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kâle almayın şunu, meriçlik yapacağım diye ne dediğini bilmiyor. Daha polisin o gün orada ne yaptığını, neden kimlik istediğini bile bilmiyor (aslında biliyor da, meriçlik yapmak bunu gerektirir), geçtim polisin her durumda kimlik sorabileceğini bilmemesini. Ancak bu kadar cahil olunabilir işte. Sonra da engel atıyor, sanırım en iyi meriçliği ben yapıyorum demek istiyor burada   Cahile laf anlatmak, deveye hendek atlatmaktan zordur..

@tolyo @Batman

Epic Games @SheppaRD_TR
    Xbox Live @SheppaRD#3244
    Rockstar Social Club @SheppaRD_TR
    Blizzard Battle.net @SheppaRD#21694
  • Maske takmaması ve polise direnmesinin cezası ne ise uygulanmalıdır tabi ki. Ama

Nasıl bir olay bu böyle. Maske takmıyor diye tutukluyorlar ama olaya müdahale etmek isteyenlerde de maske yok ama bir uyarı ve müdahale göremiyoruz.

Kızın ayağı ile polisin iletelemeye çalışmasını "polise tekme attı vs." diye linç edenlere de şaşıyorum nasıl bir vicdan var.

Ryzen 7 5800X3D | ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO | ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti OC Edition | GSKILL Trident Z RGB Led 32GB (4x8) DDR4 3200MHz CL14 | Samsung 970 Evo Plus 500gb M.2 | KINGSTON 240gb Hyperx Savage SSD | WD Caviar Black 1 TB/7200 |
    NZXT Kraken x62 | PHANTEKS Eclipse P400S Tempered Glass | BenQ XL2430T 24" 144Hz | LOGITECH G502 | STEELSERIES Rival600| Logitech G810 Orion Spectrum | Monster Abra A5 V15.2.2 |
  • göreve dönmeleri iyi olmuş bir kaç bacak arası yalaka seviciye örnek olsun polis cevirmesine girerim kibarca kimliği isterler veririm teşekkür edip gönderirler sözde feministler kadın diye her şeyi yapar demek değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maske uyarısı varsa; tak
    Kimlik isteniyorsa; ver

Nedir yani bu itiraz, karşı koyma, kendini yerlere atma??

Bu tür kişiler sırf medyatik olmak için bu yola başvuruyıor, bu da bilinen Türkiye gerçeklerinden birisidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

*Çook uzun uzun yazanları *Sürekli mark/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın.
  • konudan bagimsiz, eger ayni sekilde ayni laflarla tavirlarla itiraz eden kadin turbanli olsaydi, o polisler o sekilde guc kullanabilirmiydi? tek sorum bu.

Kafaisna göre değil zaten güzel kardesim hanımefendi maske takmama konusunda israrci olduğu için ceza yazıyorlar ama ceza yazmak için kimlik gerekiyorsa hani ?????????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: L.Hamilton

Kafayı bozmuşsunuz türbanlılarla Allah akıl fikir versin sana o olsa ne olurdu bu olsa şöyle olurdu hayal kurmayı bırakıp polislere yapılan haksızlığı gör.

Bu tip kadınlar kendini dokunulamaz varlık olarak görüyor.Bunu bi erkek yapsa kaba kuvvetle takarlardı kelepçeyi,kadın olduğu için çok bi kuvvet uygulanmak istenmemiş malum haksızda olsa kadın olduğu için şiddet şiddet diye yaygara kopartan çokk.Umarım polisler görevine dönmüştür.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA-kktc -- 4 Mayıs 2021; 16:21:18 >

Kadında ilk olarak maske yok hadi onu geçtim kimlik bile taşımıyor son olarakta polise karşı güç kullanmaya çalışıyor adam olana herkes adam gibi muammele eder merak etme.

Ülkede herkes türban takmıyor ve hiç böyle yerlerde sürünen karşı güç kullanmaya çalışan başı açık ve türbanlı birisini görmedim bir tane değişik feministi savunup duruyorsun.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.