Şimdi Ara

'Maske Kimsin Sen' hakkında düşünceleriniz? [SS'li] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynen illuminati

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu illuminati ayini pagan ayini diyenler, kac kere pagan ayinine katilip gorduler de hemen illuminati ayini diyorlar merak ettim?

• the__executioner__ kullanıcısına yanıt

tabi lan manyak mısın cumhuriyeti

• Çok eğlenceli program yahu. Millet niye buna gömüyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Akp'lilerin eğlence düşmanlığına şaşırmıyorum iki görsünler milletin eğlendiğini yok illu yok satanist yok bişey bıktı millet artık tamam belki kötüdür bilemem fakat artık görmek istiyoruz böyle şeyleri sıkıldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yes beyb -- 2 Ocak 2022; 20:50:2 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fikir olarak güzel gibi görünüyor ama ülkemizde çok tutacağını sanmıyorum

• Gayet eğlenceli bence, Doğu Demirkol'un varlığı da daha eğlenceli kılıyor programı. Ümit Karan gelecekten gelen bir adam kostumü giydi diye noldu veya başka bir ünlü aslan kostümü giyince verilen mesaj ne? paganlıkla bunun ne ilgisi var? paganlık mı kaldı arkadaş 2022 yılındayız pagan inancına sahip kaç insan kaldı yeryüzünde.

• Bence gayet güzel, televizyonda program izlemeyen ben bile izledim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahhaahaha. şaka mısınız la siz :D :D :D

• Victoriou_S kullanıcısına yanıt

kimisi pagan illuminati ayini diyor

kimisi çocuklarımız etkileniyor diyor.

yoksa show olarak görsellik vb gayet standartlar üzerinde bir yapım.

• Yapılan iş olarak gayette güzell .

Başarılı olur olmaz o ayrı bir konu..

• afeksar A kullanıcısına yanıt
    Aklıma direk bu geldi haa. Bazı şeyleri alıştırmaya çalışıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tipik 3*5.sınıf popüleriteye sahip ünlülerle alakalı bir program daha. çıkarayacak vasat ve vasatın altı popülerliğe sahip ünlü kalmayınca tutmayacak kaldırılacak bir program.

daha başlamadan dedim. birde tabii yalan dolan cast ajanslarındaki oyuncularla yapılan programlarda yok değil.

bir şansım olsa programı gibi. geçenlerde bir adama geldi,ya ben buadamı nerden tanıyorum dedim. sonra hatırladım en az 10 dizide yedeğinde yedeği olarak dizilerde filmlerde oynadı sahnelerde gördündü.

bu maskeli programın ömrü fala üzün sürmez 1.2.sınıf şöhrete sahip ünlü getiremezsiniz çünkü o programa.

• eyefive kullanıcısına yanıt

yurtdışında da A list celebrity katılmıyor zaten ve bayadır devam ediyor.

yani yurtdışında da gidip madonna, britney spears falan katılmıyor zaten.

bence bir ton yaz dizisi, youtuber, survivor vb olduğu sürece ve oradan ünlü olanlar, program devam eder.

ben kostümler ve showlar için izliyorum. zaten jurilerin yaptığı tahminlerden 1-2 kişi belki tanıyorum belki tanımıyorum. benim için ünlü kavramı tarkan, nil karaibrahimgil falan orada kaldı. yeni ünlülerin hiç birini tanımıyorum zaten.

• pcdaly kullanıcısına yanıt

Türkiyede tutmaz ama işte. avrupanın dünyanın en dandik ünlüsü bizimki gibi değildir eminim. isim vermek istemiyorum ki dedikoduya girmesin diye.

ama aksine ben youtuberları daha değerli buluyorum eski klasik vasat altı ünlülere nazaran.

• Ortadoğu vatandaşının bünyesinde alerji yapacak türden bir program.
    Wwturkey gibi forumlarda kanalın kapatılması gerektiğini bile yazmışlar

• en merak ettiğim aslanla dinazor. bu ikisini çok merak ettim valla kimmiş  

yıllar sonra galiba futbol yorumu dışında izlediğim ilk program olabilir bu. enteresan ve ilginç geldi bana

• 0110engin kullanıcısına yanıt

ben aynayı merak ettim. sesi güzeldi çünkü

Maske - Kimsin Sen?youtube
    Ayna'dan "Uslanmıyor Bu" performansı Başarılı oyuncu Tansel Öngel’in sunuculuğunu üstlendiği programın her bölümünde stüdyodaki ünlü isimler dedektiflik yaparak, maskelerin altında kimin olduğunu bulmaya çalışacaklar. Ekranın sevilen isimleri Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy dedektiflik yapacaklar. Gösterdiği performans ile stüdyodaki seyircilerden en az oyu alan yarışmacının maskesini çıkararak yarışmaya veda edeceği “Maske Kimsin Sen?”, dünyada olduğu gibi Türkiye’de de fenomen olmaya hazırlanıyor. Kanala Abone Olmak İçin: https://bit.ly/3CvxyMD #Maske #YeniYarışma #MaskeKimsinSen
    https://www.youtube.com/watch?v=170yMKppBv4
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.