Şimdi Ara

Maserati quattroporte 4.2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba sahibindene bakarken bu araci gordum.Quarteporte nasil bir arac sizce.cok fazla km yapan biri degilim.bana mantikli bir arac gibi geldi.prestiji cok saglam.banada prestiji yuksek yasima uygun genc isadami araci lazim.bu tip araclari kullanirken yada alirken dikkat edilmesi gereken onemli hususlar nelerdir? Alternatif genc isadami prestijli araclar onerirsenizde sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hava atmak için araba almak çok saçma hayır yani ben yoldan geçerken görsem 5 dk. sonra unutacağım sırf egonuzu tatmin etmek için alacaksanız paranız bolsa alın ama kendime göre saçmalıktan öteye gitmez
  • Güzel araç, birde manual vites olsaymış, ne zevkli olurdu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azstek

hava atmak için araba almak çok saçma hayır yani ben yoldan geçerken görsem 5 dk. sonra unutacağım sırf egonuzu tatmin etmek için alacaksanız paranız bolsa alın ama kendime göre saçmalıktan öteye gitmez

Bence yanlis dusunuyosun amacim sadece hava atmak degil insanlar hayalleri ve hedefleri icin calisirlar.bunada kendini odullendirme,evet basardim hissi diyebiliriz.benim sormak istedigim bu arac hakkinda bilgi ve onerebileceginiz buyuk kucuk herkesin fikirleri yada alternatif araclar

• bu işi sadece biraz araştırmış ve işi bilenlerle konuşmuş olsan bu konuyu açmazdın..

sadece kağıt üzerinde güzel araçlardır.. evet çok etkileyici bir sesi var, yanından geçerse muhakkak farkedersin ve evet çok yakışıklı bir araç, ancak burada biter.. asla 4.2 v8 kullanıyormuşsun gibi gitmez, şanzımanı her an problem çıkarabilir, özellikle bu motorda çok ciddi masraflı arızalarla karşı karşıya kalabilirsin.. malzeme kalitesi, dokunduğun hiçbir şeyin hissi bir lüks araç kullandığını hissettirmez.. bunun bir de yeni dizellerini alıp kullanan var onlara daha çok acıyorum..

• Bu aracın alternatifi olmaz.
    Aynı prestiji yaşayabileceğin belki Panamera olabilir.
    Bana göre S serisi yada 7 serisinden daha çok dikkat çeken bir otomobil.
    Zenginsen al derim.
    İnsanlar görünce yuh Maserati'ye biniyor zengin adam der.
    Ama parçası, bakımı, yakıtı çok üzer bunu da bil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2000 Audi A6 2.5 Tdi Quattro
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif90

quote:

hava atmak için araba almak çok saçma hayır yani ben yoldan geçerken görsem 5 dk. sonra unutacağım sırf egonuzu tatmin etmek için alacaksanız paranız bolsa alın ama kendime göre saçmalıktan öteye gitmez

Bence yanlis dusunuyosun amacim sadece hava atmak degil insanlar hayalleri ve hedefleri icin calisirlar.bunada kendini odullendirme,evet basardim hissi diyebiliriz.benim sormak istedigim bu arac hakkinda bilgi ve onerebileceginiz buyuk kucuk herkesin fikirleri yada alternatif araclar

fifa başarılarınızı mı ödüllendirmeyi düşünüyorsunuz?

Bu kendini zengin gösterme çabası neden? Bu gereksiz özentilik neden? İnşallah ilerde çok daha iyilerine binersiniz. Bentley i beğenmeyip royce royce dan inmezsiniz. Ama yarın bunlara erişmek istiyorsanız bu saatte böyle konulara değil derslerinize odaklanın. İllaki maserati ile ilgili bilgi almak istiyorsanız oto haber sitelerinde bakın hatta o incelemelerden sonraki yorumlarınızı burada aktarınki bizde faydalanalım. Ama böyle şeyler içinde olmayın lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: matematikcimm

quote:

quote:

Bu kendini zengin gösterme çabası neden? Bu gereksiz özentilik neden? İnşallah ilerde çok daha iyilerine binersiniz. Bentley i beğenmeyip royce royce dan inmezsiniz. Ama yarın bunlara erişmek istiyorsanız bu saatte böyle konulara değil derslerinize odaklanın. İllaki maserati ile ilgili bilgi almak istiyorsanız oto haber sitelerinde bakın hatta o incelemelerden sonraki yorumlarınızı burada aktarınki bizde faydalanalım. Ama böyle şeyler içinde olmayın lütfen.

Fifa basarisi :) hocam ben yanlis biseymi yazdim herkes gosteris icin diyo.alcagim arac 150.000 tl.aylik yaptigim km 300-400.bodrumda yasiyorum turizimle ugrasiyorum.arastirma konusuna gelincehttp://m.arabam.com/otomobil-testleri/maserati-quattroporte-automatica--yorumlari/423 heryerde mukemmel yaziyo.bende artisi eksisi nedir bu isin diye konuyu actim gormemis oldum :)

• Yurutebileceksiniz, masraflarına dayanabilecekseniz ve ikici bir aracınız varsa alınır.

• gayet tabi alınır, adam kendi işinin patronu bir sürü iş görüşmesine gidiyorsa çok iş görür. fakir adama kim güvenir, imaj iş getirir bu ülkede memur kafasında olmamak lazım. he adam maaşlı elemansa yürüse de farketmez.
  • CemUsUs C kullanıcısına yanıt
    QUATTROPORTE nizi ne zaman sattınız yada halen kullanıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

QUATTROPORTE nizi ne zaman sattınız yada halen kullanıyor musunuz?

ne niyetle sorduğunuzu anlamadım ama yine de cevap verelim...

2009 model Gran Turismo alımını düşündüm ve süreç içinde vazgeçtim. söz konusu araç hala bir galeriden satışta.

aynı carreralar gibi türkiye piyasasında bu aracın alıcıları ve kullanıcıları bellidir. biraz meraklısı malum sitede dönen araçların eski sahiplerini ve evveliyatlarını çok iyi bilir.. o mesela bir futbolcunun eski aracıdır..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: matematikcimm

quote:

quote:

Fifa basarisi :) hocam ben yanlis biseymi yazdim herkes gosteris icin diyo.alcagim arac 150.000 tl.aylik yaptigim km 300-400.bodrumda yasiyorum turizimle ugrasiyorum.arastirma konusuna gelincehttp://m.arabam.com/otomobil-testleri/maserati-quattroporte-automatica--yorumlari/423 heryerde mukemmel yaziyo.bende artisi eksisi nedir bu isin diye konuyu actim gormemis oldum :)

turgutreiste akyarlar tarafında yaşayan kocaeli plakalı bir quattroporte kullanıcısı var.. bir kere migrosta denk geldim ama konuşamadım, orta yaşın üzerinde bir beyefendi.. yaz harici mevsim dışı zamanlarda da arada görüyorum.. denk gelirseniz konuşun..

Şu yüzden sordum...

Üzerinde 4.2 litrelik V8 makine bulunan ve 0-100 ü 5.6 saniyede tamamlayan 400 beygirlik 460 NM torklu son hızı 270 km/s olan bir araca yavaş yada gitmiyor diyorsanız ya bu arabanın aynısından ya da daha güçlü bir versiyonunu kullanıyorsunuz demektir...Yada daha güçlü 500+ beygir gücünde makineye sahip araçlara biniyorsunuz demektir...

Çünkü böyle kesin ve net yorum yapabilmek için bu araçları uzun süreli uzun süreli olmasa bile en az 1 hafta kullanmış olmak gerekir diye düşünüyorum...

Ha böyle bir durumunuz var ise sonuna kadar size saygı duyarım.Sonuçta burada birbirimizi sadece niklerimizden tanıyoruz...Kimin alım gücü nedir bilemeyiz...

Sorma sebebim bu idi...Keyifli forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 21 Şubat 2015; 15:10:48 >

• ..NeyzeN.. kullanıcısına yanıt
    yani şöyle; burada 1.2 corsaya binip 0-100'ler üzerine gitmiyor yeaaa diye yorum yapacak kadar aymaz değilim.. alımı düşünülen diğer araçlara kıyasla konuştum, yoksa gündelik hayatımda zaten variant kullanan adamım..

aynı araçtan inip 2006 manuel carrera s'e bindim.. araç 355hp ve onun yanında gerçekten uçuyor.. ayrıca bu gidiyor gitmiyor popüler bir tartışma olduğu için dikkatinizi çekti galiba.. yoksa aracın şanzımanının şehir içi kullanımda çok kararsız oluşu aracın esas problemi.. o dönem performans için üretilen çoğu robotize şanzımanın ortak problemidir bu.. performanslı kullanımda verimlidir ancak gündelik şartlarda büyük rahatsızlık duyarsınız.. park etmek bile meseledir..

Gidiyor gitmiyor muhabbetlerine hiç takılmadım Bu arada Estağfurullah aymazlık yaptınız demedim,iki yetişkin insan gibi konoşuyoruz

Carrera S ile QUATTROPORTE yi karşılaştırmak kabul edersiniz ki biraz abes olur :) Farklı amaçlara hitap eden araçlar sonuçta...Granturismo derseniz anlarımda Carrera dan inip QUATTROPORTE ye gitmiyor demek biraz abes oldu...Araç neredeyse 2 ton...Arada 500 kg lık bir fark var.Ve malumunuzdur 500 kg lık bir fark epeyce fazla bir fark...

Cevap için teşekkürler...
    ben bodrumda hiç görmedim denk gelmedi heralde işin ilginç tarafıda çevremde bu aracı kullanan kimse yok.bi kaç kişi panemera al diyo.Panemerada kullandığımda bana çok kaba bi araç gibi geldi.Çok böyle tarza hitap eden bir araç gibi gelmedi.bakalım acelem yok zaten fikir edinerek karar vericem
  • aylık gelirin ne kadar ona göre yorum yapsın arkadaşlar bence.

bodrumda yaşıyorsan bu araç sana yeter hiç takma kafana
  • Ezel kasa tam bir sanat eseri. Bütçeniz uygunsa acımayın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.