Şimdi Ara

MASAÜSTÜ PENCERE YÖNETİCİSİ HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİLGİSAYARDA BULUNAN MASAÜSTÜ PENCERE YÖNETİCİSİ KENDİLİĞİNDEN KAPANIO. MESELA BİLGİSAYARI AÇTIĞIMDA MASAÜSTÜNDE HERŞEY NORMAL SAYDAMLIK FELAN VAR AMA BİR İKİ DAKİKA SONRA MASAÜSTÜ DEĞİŞİYOR SAYDAMLIK GİDİO ARAŞTIRDIM İNTERNETTE AERO İLE İLGİLİ BİRŞEY AMA İNTERNETTEKİ ÇÖZÜMLERİ DENEDİM AMA HİÇBİRİ DÜZELTMEDİ KAFAYI YİYECEM.LÜTFEN BİLEN ARKADAŞLAR YARDIM EDERLERSE ÇOK SEVİNİRİM.

• Intel ekran kartı var ise o sana soruyor driver kurulumunda oyunlarda vb için en iyi çöz kullan diye eğer o değilse bilgisayarın eski olabilir ve AERO yu desteklemiyor olabilir.Masaüstü sağtık ayarlar da ekran kartı panelini biraz incele orada olur yoksa bilgisayar gelişmiş özelliklerinden performans bölümünden en iyi görünüm için ayarlayı seçebilirsin.
  • BİLGİSAYARI ALALI 2 AY OLDU CASPER MARKA EKRAN KARTI 3GB NVİDİA EKRAN KARTI VAR 1GB AYRIK GÜNCELLEŞTİRMELERİ YAPTIM DEDİĞİN GİBİ EN İYİ GÖRÜNÜM SEÇENEĞİNİDE SEÇTİM AMA BİR TÜRLÜ SORUNU ÇÖZEMEDİM
  •  MASAÜSTÜ PENCERE YÖNETİCİSİ HATASI

MASAÜSTÜ PENCERE YÖNETİCİSİ HATASI

İnş. Çözer..
  • bunuda denedim ama sorun çözülmüyor daha doğrusu bilgisayar ilk açıdığında normal şekilde açılıyor bir iki dakika sonra ekran değişiyor bi 5 dk sonra tekrar düzelio buda beni sinir ediyor. belki virüs vardır diye üç dört tane virüs programı yükledim ama onlarda işe yaramadı bilgisayardan soğudum bundan dolayı.
  • arkadaşlar forumda yardım edebilecek kimse yok mu kafayı yiyecem bir türlü çözemedim bilgisayarı pencereden atasım gelio artık
  • arkadaşlar iki gündür bekliyorum bi yardımcı olun ne olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çözdnmü ?
  • yok daha çözemedim uğraşıyorum heralde bilgisayarı kırıp atacam bu gidişle taktım bi kere bu soruna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.