Şimdi Ara

MASAÜSTÜ BİLGİSAYARIMDA TEMAS SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Masaüstü bilgisayarımda açılış aşamasında bilgisayarım donup kalıyor. Kasayı söküp RAM lerin yerini değiştiriyorum bazen çalışıyor bazen yine aynı sorunu yaşıyorum. Kasa söküp takmaktan bıktım. Ayrıca 1GB DDR2 RAM in yanına bir adet daha 2Gb kingston RAM takmıştım. Bilgisayarıma sağa tıkladığımda yüklü bellek yok diyor. Halbuki 3GB ram takılı. Ama ccleaner da 3gb olarak görüyor. Bilgisayar çalışır vaziyetteyken gayet rahat hızlı. Core2do işlemciye sahip. Ama donduğu zaman illa ki kasayı söküp yuvaları kurcalamak zorunda kalıyorum. 2007 de almıştım acaba emekliye ayırmam mı gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeoMessiOn -- 15 Eylül 2021; 17:27:51 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: umut78leo10

bir pc nin kullanım süresi 7 yıldır ama parça değiştererek 10 yıl 20 yıl bozulmayabilir benim tavsiyem parnız varsa bi laptop alın 1500e rahatlayın

dostum güzel bir laptopum var zaten. Ama masaüstünün yeri bir başka.

Orijinalden alıntı: phesix

Anakartınızın kondansatörleri şişmiş olabilir. Ramleri tek tek denedinizmi ?

kondansatörün şişmesi nasıl oluyor bilmiyorum ama ram leri söküp takıyorum yerlerini değiştiriyorum öyle kendine geliyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.