Şimdi Ara

Masaüstü Bilgisayar İçin Wifi Adaptör önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba
    https://urun.n11.com/access-point-router/inca-iuwa-150ws-150mbps-kablosuz-wi-fi-wifi-wireless-usb-adaptor-P221581513

    Elimde yukarıdaki üründen var ve şu sorunları yazıyorum;

    1. İnternet ara ara kopmalar yaşanıyor
    2. aparat sanki kapanmış gibi bilgisayar wifi hiç görmüyor sonrada kendine geliyor
    3. sürekli ping sorunu yaşıyorum
    4. En önemli olarakta Hız sorunu var hızım 75 MBPS ama bu apart ile en fazla 24 - 25 arası alabiliyorum ve buda çok can sıkıcı bir durum ( Modem 5 ghz destekliyor )

    Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum fiyat çok uçuk olmazsa sevinirim F/P ürünü arıyorum şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rizacan67 -- 12 Nisan 2019; 12:5:13 >







  • Merhaba,

    Linkteki ürün AC destekli değil. 2.4 ghz ile bağlandığından aldığı hız değeri normal diye düşünüyorum.

    Kopmalar wifi adaptörlerin en büyük problemi. Eğer ping problemi yaşıyorsan demek ki sinyalde dalgalanma da var.

    Ben Dark'ın ürünlerini başarılı buluyorum. Linkte paylaştığının aynı modelinde RangeMax 150 modeli var. Onu uzun bir süre kullandım. Stabil ve ping problemi yaşatmıyor. Çok memnun olmama rağmen 5 GHZ'e geçmek için emekliye ayırdım.

    Şuan Asus PCE-AC51 kart kullanıyorum. Başta bu bahsettiğin problemlerin tamamını yaşadım. Forumdan bir arkadaş sağ olsun farklı bir driver paylaştı ve şuan sorunsuz kullanıyorum. Driver güncellemesinden önce anlık ping artışlarından bıktığım için Tenda U12 siparişi vermiştim. Tabi şuan boşa sipariş vermiş olduk. Henüz elime ulaşmadı. Ulaştığımda onu da test edip deneyimlerimi paylaşırım.

    Bahsettiğim tüm usb ve PCI kartları online oyunlar için kullandım.




  • selfrespect kullanıcısına yanıt
    Bana tavsiyen nedir hızdan yararlanmak istiyorum o yüzden mecburen 5 ghz'ye geçmem lazım gibi duruyor hem ac destekli hem 5 ghz güzel bi adaptör var mı acaba sizin aldıklarınız fiyatları biraz uçuk gibi :D
  • Onu nereden bulacağım
  • Rizacan67 R kullanıcısına yanıt
    Sorun orada başlıyor. Neyse bazı adaptör kartlarının yongası açıkta oluyor. Direkt üstünden okuyup modelini öğrenebiliyorsun.
    USB ürünlerde garantisi gideceği için yapılabilecek bir şey yok.

    Cihazda kullanılan yongayı biliyorsanız yonga üreticisinin sürücüsünü kullanmanızı öneririm. Kart üreticisinin kendi yazdığı sürücüden daha iyi oluyor genelde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 75 MBPS internet paketin var ve ınca kullanıyorsun, iyi forumlar.
  • selfrespect kullanıcısına yanıt
    Binanın interneti ile kullanacağım, online oyunlarda alabileceğim en düşük ping değerini almak için (kablolu bağlantıya yakın) hangi ürünü tavsiye ederseniz?
  • fuatX kullanıcısına yanıt
    Bir önceki mesajımda boşa sipariş vermişim dediğim tenda ac1300'ü tavsiye ederim. Şuana kadar kullandığım en iyi wifi adaptör diyebilirim. Bugüne kadar 0 stabilite ve hız sorunu yaşadım.
  • fuatX kullanıcısına yanıt
    Binanın kablosuz Wifi yayını var anlıyorum, oradan yayın alacaksan sağlam bir client olabilen antenleri güçlü wifi routeral derim. basit adaptörlerle istenilen verimi alamazsın.
    Binadan kablolu ethernet kablo geliyorsa yine güçlü bir router alabilirsin. Keenetic 'in ürünlerini en son kullanıyorum çok kaliteli yazılımı ve kablosuz çekim gücü var.
  • ahmetbulut115 A kullanıcısına yanıt
    Apartmanın içinde her kata tavana modemler konulmuş.
  • fuatX kullanıcısına yanıt
    o zaman Keenetic de tüm modellerde WISP dene wireless ISP özelliği var. oradan dual bant bir router al. keenetic Extra yada air yada gigabit Viva da olabilir ekonomik modellerden. Bu cihaz wifi WISP ile apartman wifi a bağlanır, ethernetten masa üstü bilgisayara internet verir. kablosuz da diğer evinizdeki cihazlar kullanır.
  • Bendeki tplink birden öldü, hiç çalışmıyor. çok pahalı olmayan ve sıkıntı yaratmayan memnun olduğunuz bir marka ve model var mı? şunu al diye net söyleyebileceğiniz bir tavsiye var mı? yoksa yine tplink alıcam, ara sıra kopmaları oluyordu ama yıllarca işimi gördü, belki yeni modellerde gelişme vardır.
  • woxow kullanıcısına yanıt
    Yeni nesil bir modem Keenetic var, çok farklı, ben çok memnunum Extra aldım. Hem kopma yapmıyor, kablosuz çekimi çok iyi, yazlım harika. Şuan kampanya var görünüyor hepsiburadada, Keenetic Omni DSL 219tl, Extra DSL 419tl den alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.