Şimdi Ara

Masaj Salonu (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir spor yapıyorum, spordan sonra vücudumda kaslarda yorgunluk oluyor, ağırlık kaldıran arkadaşlar bilir.
    Kısacası masaja ihtiyaç duyuyorum, masaj salonuna gitmeyi düşünüyorum, gazetede hergün bi dünya masaj salonu ilanı çıkıyor.
    Fiyatlarda 40-60 arasında değişiyor.

Merak ettiğim bir iki konu var, bu masaj salonlarının sadece masaj salonu oldgunu önceden nasıl anlarım, "başka ihtiyaçlar için değil".
    Masaja salonuna masaj yaptırmak için giden arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

Ayrıca masaj ücreti haricinde yapan kadına bahşiş flan veriliyor mu, ordaki racon nedir?
    Birde altımızda havlu mu oluyor, peştamel vs,

Konuyu geyiğe çevirmezsek iyi olur, sağlık adına gidiceğim çünkü.

• illa kadına yaptırıcan yani

hocam tabiki bunu anlayamazsın. mekanın kalitetisyle ilgili bi durum.

eğer amacın o iş değilse. gazete ilanına falan bakma çevrende bildiğin duyduğun yerlere git.
  • ok
  • quote:

Orijinalden alıntı: AthabaskA

illa kadına yaptırıcan yani

hocam tabiki bunu anlayamazsın. mekanın kalitetisyle ilgili bi durum.

eğer amacın o iş değilse. gazete ilanına falan bakma çevrende bildiğin duyduğun yerlere git.

Masaj salonlarında genelde kadınlar yapıyor o yüzden..

Aslında otel spa'sına falan gitmek en iyisi, en hijyeniği ama onada para yetmez şimdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azville -- 22 Aralık 2009; 14:45:49 >
  • Masaj yapmak kesinlikle proesyönellik isteyen bir konudur. Her önüne gelen kaslarını yoğurunca masaj yapıyorum sanıyor ama olay burda değil sinir uçları ve baskı altına alınmasını gereken bölgeleri bilmekten geçer. Üniversitedeyken yaz tatillerinde 2 ay otellerin saunalarında çalışmışlığım var. Kesinlikle bu işi profosyönelce yapıyorlardı. Ben sadece eleman olarak temizlik ve bakım işlerinde yardımcı oldum. Sana şunu söyleyeyim: büyük oteller haricinde başka yerlere güvenmek biraz risk yani boşa yaptırmış gibi olursun. geçici bir rahatlama hepsi bu olur. Ancak işi bilene masaj yaptırırsan gece uyurken dahi fark edersin kaslarındaki açılmayı.
    Masaj yapılırken tamamen sana kalmış altınaşortda giyebilirsin ama genelikle otellerde havlu ile masaj alınıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MartNisan

Masaj yapmak kesinlikle proesyönellik isteyen bir konudur. Her önüne gelen kaslarını yoğurunca masaj yapıyorum sanıyor ama olay burda değil sinir uçları ve baskı altına alınmasını gereken bölgeleri bilmekten geçer. Üniversitedeyken yaz tatillerinde 2 ay otellerin saunalarında çalışmışlığım var. Kesinlikle bu işi profosyönelce yapıyorlardı. Ben sadece eleman olarak temizlik ve bakım işlerinde yardımcı oldum. Sana şunu söyleyeyim: büyük oteller haricinde başka yerlere güvenmek biraz risk yani boşa yaptırmış gibi olursun. geçici bir rahatlama hepsi bu olur. Ancak işi bilene masaj yaptırırsan gece uyurken dahi fark edersin kaslarındaki açılmayı.
    Masaj yapılırken tamamen sana kalmış altınaşortda giyebilirsin ama genelikle otellerde havlu ile masaj alınıyor.

Eyw hocam çok saol.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.