Şimdi Ara

Bilardo salonu için yönetim programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bilardo salonu için yönetim programı arıyorum. İnternette bilardo yönetim 1.0 diye bir program var ama xp de çalışmıyor. birde bilart bilardo diye bir program var onunda linki ölmüş. elinde bilart bilardo programının kurulumu olan veya başka bir yönetim programı olan varsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdirectix -- 22 Nisan 2008; 14:10:33 >

•  Bilardo salonu için yönetim programı

Modül :
    AKINSOFT CafePlus ; Bilgisayar, Vision, Mutfak, Playstation / Bilardo ve Masa bölümlerinden oluşmaktadır.

Kullanım :
    AKINSOFT CafePlus ; İnternet kafe programı, İnternet Cafelerde, Laboratuvarlarda, İnternet Web Filtrelemede, Restaurantlarda, Bilardo Salonlarında, Playstation Salonlarına hitap etmektedir.

detaylı bilgi :http://www.webeliza.com/eng_tr/programme/prg.php?id=WCP7

• Teşekkür ederim. Ama bu program ücretli. Free bir program yokmu acaba?
  • Dostum google dan ara serial ya da crack bulursun onuda ben mi soyluyeyim sana. Bu program cok guzel turkce olmasida avantaj, arayuzu cok iyi basit herkes tarafından kullanilabilir.
  • Bu program pek benim istediğim gibi değil. çok karışık içerisinde bir sürü modül var. ben sadece bilardo için yapılmış bir uygulama arıyorum. Ama yardımın için çok teşekkürler.
  • Yardımcı olacak yokmu arkadaşlar?
  • abi mesela silkroadda adam kasarken millet süreye baksın diye bi program var adamların nickini filan yazıyon süreyi yazıyon nick yerine masa 1 filan yaz :P veya bi int kafe programı kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spor salonu açmak için
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum craggle adlı programı indirim crack veya seri numarasını ara
    alternatif programlar:CrackApp Crack Needs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.