Şimdi Ara

Masa Üstü bilgisayardan hdmi çıkışla TV ye görüntü aktarma???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
22.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar masa üstü bilgisayarım ile Tv arasında 3 metre mesafe var. Yanyana odalarda duvarı delip kabloyu geçireceğim. Şu anda plazmamı yoksa LCD mi almalıyım karar veremiyorum. Masa üstü bilgisayarımıda yenileyeceğim. Amacım bilgisarımdan internetten indirdiğim her türlü görüntüyü hd ve yüksek çözünürlüklü filmleri tv de sorunsuz seyretmek. Hdmi kablo ile ses ve görüntü aktarılıyormuş. Bu konuda denemiş ve bana tavsiyeleri olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

• HDMI kablo ile ses ve görüntüyü TV ye aktarabilirsin.
    Sadece Kabloyu takarken her 2 cihazında kapalı olmasına özen gösterirsen iyi olur. Bazı durumlarda PC açıkken kablo taktığında PC TV'yi göremeyebiliyor. Ben, çok olmasa da bu durumla bir kaç kez karşılaştım.

Benim dizüstü DELL ve bağlantıyı yaptıktan sonra "Fn" + "F8" e basınca ekran seçimi yapabiliyorum. Bu özellik sende yoksa bile masaüstünde sağ tıklayıp> özellikler/kişiselleştirme ye tıkla> daha sonra açılan pencereden mönitör ya da ekran ayarlarını seçip> hangi ekrandan görüntü alacağını seçebilirsin.

Herşey yolunda gidrse zaten hiç bir sorun çıkmaz.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi driversss -- 4 Mayıs 2009; 15:43:07 >
  • Tabiki driversss arkadaşın dediği gibi yapıldıgında sorunsuz şekilde görüntü alcaksınızdır.Ama amacım internetten indirdiğim filmleri izleyebilmek demişsiniz.Birde PC nizi yenilemeyi düşünüyormuşsunuz.Bu durumda benim aklıma ilk gelen popcorn hour ve ,WD HDTV...Bununla ilgili forumdada detaylı bilgiler mevcut.Bu cihazlar ile internetten down edip tv nizde rahatlıkla izleyebilrsinz.mkv formatınıda destekliyor.Bu amacınıza direk cevap verebilecek bir cihazlar ve daha maliyeti düşük olacaktır.Bu alternatif bir tavsiye size...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gargi Can

Arkadaşlar masa üstü bilgisayarım ile Tv arasında 3 metre mesafe var. Yanyana odalarda duvarı delip kabloyu geçireceğim. Şu anda plazmamı yoksa LCD mi almalıyım karar veremiyorum. Masa üstü bilgisayarımıda yenileyeceğim. Amacım bilgisarımdan internetten indirdiğim her türlü görüntüyü hd ve yüksek çözünürlüklü filmleri tv de sorunsuz seyretmek. Hdmi kablo ile ses ve görüntü aktarılıyormuş. Bu konuda denemiş ve bana tavsiyeleri olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

http://forum.donanimhaber.com/m_31081254/tm.htm

Tümünü okumalısın.

Kolay gelsin..

• Arkadaşlar forumda yazılanlara göre bilgisayardan yüksek çözünürlüklü filmleri lcd tv ye aktarmaya karar verdim sayılır. Fakat aklıma takılan bir şey var. Eskiden almış olduğum sony daw dz-100 home sinemam var. Diyelkimki hdmi kablo ile bilgisayarımdaki görüntüyü ve sesi lcd tv me aktardım. Ama ses için tv nin kendi bünyesindeki ses çıkışlarınamı mahkum kalacağım. Bir şekilde elkimdeki mevcut sony dav dz-100 5+1 ses çıkışını kullanabilirmiyim,
    yada sorraund ses için başka bir çözüm varmıdır. Saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.