Şimdi Ara

Masa saati analog mu dijital mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Alarm kurmak amaçlı şık bir masa saati almayı düşünüyorum ancak hangisini alacağım konusunda çok kararsızım. http://www.smallman.com.tr/urun/detay/mack-mct-s32-chr-gumus--analog-klasik-masasaat-22590?ref=akakce&v=1.91.4https://www.hepsiburada.com/mack-mct-8017-bl-siyah-dijital-alarmli-masa-saati-p-DKNETMCT8017BL?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.72.3https://www.akakce.com/siparis/?p=275316195&ref=akakce&v=1.92.7

    Tasarım olarak aslında hepsi güzel ancak dijitalde mesela dikdörtgen tasarım daha hoşuma gidiyor . Analog olan da ayrı nostaljik bir havası var. Tercih konusunda fikir verebilirseniz sevinirim.







  • Smallman'den uzak dur hocam. Güvenilir mi bilemem. Ürünler orjinal mi laf edemem. Ancak çalışma şekillerine ederim. Salı günü 290 liralık ürün aldım. Saat 16:00'ya kadar verilen siparişler aynı gün kargoymuş. 16:41'de verdim siparişi. O günü saymıyorum. Çarşamba günü siparişim kargolanmamış. Perşembe günü siparişimde yine "Sipariş Hazırlandı" yazısını görünce firmayı aradım. Uzun uzun çalmasına rağmen açan olmadı. İkinci kez aradığımda 3-4 dakika çaldıktan sonra bir bayan açtı. Siparişimde bir eksik ürün olduğu, o ürünün tedarik edildiği ve kargonun perşembe günü kargoların arasında olduğunu söyledi. Bugün cuma. Telefonda konuştuk az önce. Siparişim hala çıkmamış. 2 tane ürünü bir türlü bulamamışlar. Bulamadıkları ürün 8 lira. Siparişim toplamda 290 lira. 8 liralık kısmı iptal etmişler. Tam siparişimi komple iptal edelim diyecektim kargoya verildi yarın elinizde olur dediler. Ben aramasam sormasam hiç ama hiç haberim olmayacak. Ayrıca sitelerinde "STOKTA VAR" yazan ürünler stoklarında yok. 4 parça ürünün ikisini iptal ettiler birini de dün gün içinde tedarik etmişler. Yersen !




  • analogların ses çıkarması beni uyurken rahatsız ediyor. Bu nedenle bende dijital bakıyorumda karar veremedim öneriniz var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: High_ToweR

    analogların ses çıkarması beni uyurken rahatsız ediyor. Bu nedenle bende dijital bakıyorumda karar veremedim öneriniz var mı?
    https://www.hepsiburada.com/mack-mct-531-bk-siyah-dijital-masa-saati-pm-HB00000CFIX3
    Bunu kullanıyorum, memnunum. Analog saat ile uğraşması daha zor olduğunu düşündüm o yüzden dijital tercih ettim. Ayrıca odadaki nemi göstermesi benim işime yarıyor.
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Hocam bunun pili kaç gün gidiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: High_ToweR

    Hocam bunun pili kaç gün gidiyor.
    Alalı 1 yili biraz gecti. 1 cift degistirdim 2 adet AA ile calisiyor. Tuketimi biraz fazla gibi geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.