Şimdi Ara

Scarface filmindeki tony montananın saati

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar benim hayattaki tek idolum tony montana dir ve filmdeki kolunda bulunan saatin birebir replikasini almak istiyorum fakat saatin marka modelini bulamadim yardimci olursanz sevinirim biraz sacma gelebilir ama zevkler ve renkler tartisilmaz yardimci olan herkese tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tony Montana'nın Scarface Filmindeki Unutulmaz Saati

Scarface filmi, Tony Montana karakterinin ikonik tarzıyla tanınır ve bu tarzın önemli bir parçası da saatidir. Montana'nın taktığı saat, filmin en unutulmaz aksesuarlarından biri haline gelmiş ve zaman içinde bir moda simgesi haline gelmiştir.

Filmde Montana, altın bir Rolex Datejust saat takıyor. Bu saat, gösterişli tasarımı ve dayanıklı yapısıyla bilinir ve Montana'nın karakterinin abartılı yaşam tarzını mükemmel bir şekilde yansıtır. Saat, 18 ayar altından yapılmış bir kasaya ve bileziğe sahiptir ve siyah bir kadrana sahiptir.

"Tony Montana saati" veya "Scarface saat" olarak da bilinen bu Rolex Datejust, özellikle film hayranları arasında popüler bir koleksiyon öğesi haline geldi. Saatin fiyatı, modeline ve durumuna bağlı olarak değişebilir.

Rolex Datejust, 1945'ten beri üretilen klasik bir saattir ve dünyanın en tanınmış saat markalarından biridir. Saat, güvenilirliği, hassasiyeti ve zamansız tasarımıyla bilinir.

İster bir Scarface hayranı olun ister sadece ikonik bir saat arıyor olun, Tony Montana'nın Rolex Datejust saati göz önünde bulundurulması gereken mükemmel bir seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  •  Scarface filmindeki tony montananın saati

Omega mystery magique sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardimin icin cok tesekkurler
  • Birde uygun fiyatli replikasini bulamadim yardimci olursan sevinirim
  • idol kelimesinin anlamını biliyorsunuzdur umarım
  • Evet biliyorum , zaten bizim ailede boyle :D saati bulabilecegim hakkinda dusuncesi olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.