Şimdi Ara

Analog mu ? Hayalet mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese hayırlı geceler :) aklıma takıldı hangisi iyidir hangisi hoş duruyor maddi imkanım olursa aracıma taktircam hayalet ekrandan aracım 2017 Siyah Passat Rline aşırı güzel duruyor passatlarda ama ben analoga alıştım satacaktim ama hem aracımı seviyorum asigim arabama hemde piyasa malum bide bende Rline 2017 golf var o hayalet ekran onda çok hoş duruyor passatta nasıl durur bilmiyorum neyse tavsiyeniz nedir hayırlı geceleri :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C21C9658 -- 11 Eylül 2020; 0:12:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bende hayalete alıştım sırf hayalimdeki aracı alıcagım için analog ekrana dönebilirim ileride onun dısında eger vazgeçersem hayalden hayalet ekranla devam kullanışlı oluşu harika özellikle navigasyonu ekrana getirmesi benim için çok büyük +
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim

• İkiye ayrılıyorlar. İşlevsiz olanlar ve gerçekten işlevsel olanlar.

İşlevsiz olanları sadece ışık cümbüşü ve çingene renkleri sunup adı üstünde işlevsizler ve analoglara göre de çirkinler. Analog olsun daha iyi zaten analogtan fonksiyon artısı yok. BMW yapıyor bunu mesela. Gerek yok. Sadece ek donanım olarak sattığı işlevsel olanını koymalı ya da hiç koymamalı. Çakma hayalet ekran bence sene olmuş 2020; rezalet. Peugeot bile standart sunarken premium' lara o fiyat seviyesinde hiç yakışmıyor.

Yazılımsal olarak araç bilgisayarı ile entegre, başta navigasyon ekranı, akıllı telefon bağlantı arayüzü, medya vb. seçenekleri görüntüleyip, direksiyon üzerinden kumanda edebildiğiniz dijital kadranlar bence büyük kullanışlılık, pratiklik sağlıyor. Tercih sebebidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 11 Eylül 2020; 1:25:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalsiyum 17

İkiye ayrılıyorlar. İşlevsiz olanlar ve gerçekten işlevsel olanlar.

İşlevsiz olanları sadece ışık cümbüşü ve çingene renkleri sunup adı üstünde işlevsizler ve analoglara göre de çirkinler. Analog olsun daha iyi zaten analogtan fonksiyon artısı yok. BMW yapıyor bunu mesela. Gerek yok. Sadece ek donanım olarak sattığı işlevsel olanını koymalı ya da hiç koymamalı. Çakma hayalet ekran bence sene olmuş 2020; rezalet. Peugeot bile standart sunarken premium' lara o fiyat seviyesinde hiç yakışmıyor.

Yazılımsal olarak araç bilgisayarı ile entegre, başta navigasyon ekranı, akıllı telefon bağlantı arayüzü, medya vb. seçenekleri görüntüleyip, direksiyon üzerinden kumanda edebildiğiniz dijital kadranlar bence büyük kullanışlılık, pratiklik sağlıyor. Tercih sebebidir.
    Aynen hocam. sadece renk degistirmek icin digital ekran oluyor.

Haritayi getirebilmesi bence cok onemli.

• Hocam 2017 modellerde hayalet ekran standart, aracınız comfortline ise yoktur ama highline ise 2017 modelde olmasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DelirteJackson kullanıcısına yanıt
    Yok hocam analog ekran

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ips mi yoksa sade led mi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Iki cesidin de guzel goruneni var. Kesin konusmak zor.
    Passat’in dijitali guzel gorunuyor bence.

• %80 ötv ile hayalet ekran olmasa da olur

Bu kadar lüks içinde yaşayabilen zaten hayalet ekranlı araba alsın

Sürekli araç içindeki ekranlara değil yola bakıyoruz. Bu ekran fantezisi biz kullanıcılara araç fiyatı olarak yansıyor. Yeni S serisinde her yer ekran olmuş. Sanayide ekran döşenen şahinlerden farkı kalmamış. S kasasındaki o ağırlık, elegantlık gitmiş. yeni yetme bebelere tasarlanmış gibi her yerinden görgüsüz spec ekran fırlıyor
  • Highline mı hocam?

• Bende Analogcuyum. Hayalet bana sevimsiz geliyor. Biraz gerikafalıyım sanırım. Araç ruhu araç ruhu diye kafanızı ütülemeyeceğim. Teknoloji iyidir ama bazı şeylerin retro tadında olması hoşuma gidiyor açıkcası.

Üstteki alttakini döver bence şıklıkta

Analog mu ? Hayalet mi ?

Analog mu ? Hayalet mi ?

• Hangisi iyidir diye birşey yok, hayalet ekran görsel show yaparken , digeri yapmıyor.

Golf passat ikiside aynı dolayısıyla golfe yakıştırdıgınızı passattada yakışacaktır.

Bende hayalet kullandım , ilk zamanlar waow süper diyorsunuz sonrasında göz ve beyin alışınca sıradanlaşıyor.

Hayalet gösterge olursa güzel olur ,olmasada neden olmadı demem.
    Bunu söylerken deneyim kazandıgım için.
    Deneyim kazanmayanlar hayalet gösterge içinde ukte kalabilir, olmazsa olmazlardan diyebilir.

Misal renaultta var leş, sıradan basit, kalitesiz ,

• DelirteJackson kullanıcısına yanıt
    Rline

• Ne kadar özelleştirme imkanı sunabildiğine göre değişir ;

Ekranda sadece temalar var değiştirebiliyoruz. Kadran vs yerleri standart ve sabit ise pek anlamı yok. Sınırlı müdahale ile sadece hızı vs görmek içinse ekranın anlamı yok. Telefonum bilgisayarım gibi kullanabilmeliyim.

Full özelleştirilebilir ise mesela tamamen custom tasarım yapabileceğim bir yazılım sunup arabaya bunu yükletebiliyorsam. Veya olağan temalarda ben devir sayacını çıkarmak istiyorum oraya hararet göstergesi koyarım. Veya hızı vs kadrandan dijitale çevirip carplaye dönebilirsem. Mesaj bildirimlerini kadrana yansıtabiliyorsam, biri görüntülü arama yaptı kadrandan görebilirsem bunlar için değer. Mekanik kadranda yapılamayan şeyleri yapabiliyor demektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full işlevsel hayalet olsa bence faydalı fakat Golf'lerde mesela navigasyon falan gözükmüyormuş hayalet ekranda, onun için de ayrıca bir sürü para verilmesi gerekiyormuş. Sadece renk değiştiren hız göstergesi için hayalet mantıklı gelmiyor bana.

• Hayalet ne ya. Dijital ekran demek çok mu zor

• 2017 passat rline ile 2017 golf rline arasında sürücü koltuğuna oturduğunda direksiyona/kadrana baktığında ne fark var allah aşkına. Gerçekten soruyorum.
    Açmak için konu açmışsınız.
    Golfde ne görüyorsan passatta da o olacak. Golfde yakıştırıyorsan, kullanışlı buluyorsan passata da yakıştıracaksın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.