Şimdi Ara

MASA/ÇALIŞMA LAMBASI KULLANAN VAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
5.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullanıyorum diğer türlü fatura kabarıyor.

Pazardan 5-10 liraya bulursun, tasarruflu ampül alırsın bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Belle -- 22 Ekim 2017; 22:7:37 >
  • bimden aldım tavan ışığından daha hojdır
  • tavsiye ederim. şu ayarlananlardan al ama sabit olanlardan değil.
  • LİNK ATARMISIN
  • ben ikea tertial masa lambası kullanıyorum ama ayağını masaya sıkıştırıyorsun o sıkıntı yaratıyor, çok tutmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sessiz çalışan mouse var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hep yks kasan adam

http://www.hepsiburada.com/lamba-mia-arya-masa-lambasi-pembe-p-HRPEL58151940
    BU KULLANIŞLI MI?

Bunun beyazı var bende. E27 duya uygun ampülle çalışıyor. O da bildiğin oda lambası. Yani bunu alırsan normal lamba takacaksın, tasarruf için düşünüyorsan ha o ampulü tavana takmışsın ham buna fark etmiyor.

Led ışıklı olanlara bakmanı öneririm.

Şu Aliexpress sitesinde Çinlilerin yaptıkları çeşit çeşit ergonomik güzel masa lambaları var ama 1 ayda gelir Türkiye'ye biraz da pahalı, ampülü de yok.

Ben bundan aldım kitaplığa bantla yapıştırdım masaya doğru çevirdim öyle aydınlatıyor. Masada kullanacaksan fena değil ama çok da dönmüyor ışık yüzüne çarpıyor ve ısısını hissediyorsun. Dolaba yapıştırmamın sebebi bu. Keşke E14 duy ile çalışsaymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2B488EAA2 -- 22 Ekim 2017; 22:33:44 >

• Ulan hep özenmişimdir bunu kullananlar ilk gördüğüm yerde alıcam çok havalı :) özellikle ATATÜRK'ün fotoğrafındaki gibi başka türlü varmı bilmiyorum
  • sinavlarinefendisi S kullanıcısına yanıt
    o nasıl bim bizim bimde bir b*k satılmıor
  • pcoyun P kullanıcısına yanıt
    hocam yılda bir geliyor geçen sene gelince almıştım dayanıklı çıktı hala kullanıyorum instada 3 bloggerdan ikisinde var
  • sinavlarinefendisi S kullanıcısına yanıt
    :D
  • İkea Tertital kullanıyorum masamın yanındaki dolabın en üst rafına sabitledim. Işık masanın üstünden geliyor. Masa lambasıyla kıyas yapacak olursam hem gözümü almıyor hem perspektiften dolayı daha fazla alan aydınlatıyor.
  • Çalışma lambası kullanılmasının amacı nedir?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryo41 -- 27 Eylül 2018; 18:28:24 >
  • Bugün Şok'tan aldım , Swan Masa lambası diye geçiyor. Fiyatı uygun , led ışık ve ışığın ayarlanabilmesi çok hoşuma gitti.Sadece 1 saat kullanabildim henüz,bütün ışıkları kapatıp açıyorum,dikkat de dağılmıyor güzel oluyor.Tek kötü yanı biraz gözlerimi ağrıttı diyebilirim , onun için en düşük ayarda kullandım
    Ek: En iyi yanını eklemeyi unutmuşum , dilediğiniz gibi hareket ettirebiliyorsunuz , ters bile dönüyor kafası esnek yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kose81 -- 22 Ekim 2017; 23:36:31 >
  • Tekzen'den Ikea Tertial çakmasını almıştım (Tertial ile aynı fiyattı) çok uzun süre oldu bir vida deliği aşınmaktan koptu ama makaron ve bantla düzelttim.

Çok efsane bir şey beyaz ışık rahatsız eder aşırı sarı ışık uyku getirir sana uygun lambayı bul kullan.

İstersen kafasını ters çevir tüm odayı aydınlatsın veya üstüne not yapıştırmak vs. için de kullanışlı.

Bir de genelde işyerlerinde kullanıldığı için ilk başta bir mimar-mühendis havasına sokuyor adamı.
  • Xiaomi desk lamp tacsiye ederm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kose81

Bugün Şok'tan aldım , Swan Masa lambası diye geçiyor. Fiyatı uygun , led ışık ve ışığın ayarlanabilmesi çok hoşuma gitti.Sadece 1 saat kullanabildim henüz,bütün ışıkları kapatıp açıyorum,dikkat de dağılmıyor güzel oluyor.Tek kötü yanı biraz gözlerimi ağrıttı diyebilirim , onun için en düşük ayarda kullandım
    Ek: En iyi yanını eklemeyi unutmuşum , dilediğiniz gibi hareket ettirebiliyorsunuz , ters bile dönüyor kafası esnek yani

hocam pilli mi netten baktım pilli falan yazıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.