PS5'te oyunu tamamen bitirdim. Platinlemek için sadece ''collect all suıts'' achievementi kaldı. 2 tane eksik suit'im kaldı. Onları açabilmem içinde base token gerekiyor. NG+ başlatıp kasmayı düşünüyorum base token farmlamak için. NG+'ın zorluğu ödül olarak vereceği base token sayısını değiştirir mi ? Merak ettiğim bir konu ona göre en kolay zorlukta başlayıp suıtleri açıp oyunu bırakıcam. Bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaş var mıdır? |
MARVEL'S SPIDER-MAN [PS4 ANA KONU] (237. sayfa)

-
-
beyler yardiminiza ihtiyacim var simdi olay su , oyunu 2 sene once PS4te bitirdim ,simdi PS5'te ayni save'i kullanmak istiyorum ama adamlar sagolsun PS5'te save'i kullanabilmem icin sadece PS4'te oyunun son surumundeki saveleri kabul ediyor ,birinin PS4'te benim save acip oyunu tekrar kaydetip buraya upload edebilir mi ? biraz mesakatli bir is ama... 5dk'nizi almaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 25 Aralık 2020; 2:20:51 > -
Başka bir account'a ait save dosyası doğrudan açılabiliyor mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: BjornHeimdallBaşka bir account'a ait save dosyası doğrudan açılabiliyor mu?
biraz arastirdimda hakkaten mumkun degilmis ya .... neyin kafasini yasiyor bu adamlar
-
Herkes birbirinin save'i ile oynar, achievement ve kupaları patlatır da ondan.
-
Goty sürümünü alacağım içinde 3 dlcden hangisi oluyor acaba? -
hepsi olur hocam -
Teşekkürler -
Eski Spiderman oyunlarına bakıyorum hep boss var ama yeni oyunlar da çıkan iki seri de boss neredeyse hiç yok kesinlikle devam oyunun da epic sahneler bol boss savaşları olmalı -
-
Var mi ps4 sec hesabını satan oglusuma alacağım satan yok :) (2018 olan )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglayan13 -- 31 Ocak 2021; 11:54:43 > -
Arkadaşlar sizlere bir soru. Ben daha önce hesap satın alarak ana oyunu bitirdim hatta son güvercine kadar yakaladım :)
Daha sonra dlc satın aldım ancak kendi hesabımdan aldığım için oynayamadım. Sonra 70 TL civarına indiğinde ana oyunu kendi hesabıma da aldım ancak ana oyundaki tüm savelerim hala yan hesapta gözüküyor ve aktaramadım haliyle. Onlarca kostüm vs. gitmesinin yanı sıra DLC'ye de başlayamıyorum.
Ana soru DLC başlayabilmem için illaki ana oyunu bitirmem mi lazım? Öyleyse sıfırdan oynayacağım gibi görünüyor kendi hesabımdaki oyundan. Bu konuda yardımınızı rica ediyorum.
-
Oyunu oynadıktan sonra DLC'lere geçtiğimden sorunuzun net cevabını bilemiyorum ancak ana görevleri yaptıktan sonra DLC oynanabiliyor hale geliyor sanıyorum.
-
Arkadaşlar remastered versiyonuna nasıl ulaşabilirim ? Elimde goty versiyonu var.
Elinde olup satmak isteyen pm atabilir arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resE -- 8 Ağustos 2021; 22:57:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu oyun her indirime girdiğinde elimde oynadığım başka oyun vardı,sonra satın alırım dedim. Şimdi oynayacak oyunum yok ama bu sefer de oyunun fiyatı da almış başını gitmiş. Şimdi kardeşlikten hesap kovalıyorum.
-
Spider Man var ps5 için remastred versiyonu göremedim storeda ..60 fps ve rtx güncellemesi ücretlimi ayrımı satılıyor anlamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eski bi mesaj ama enazından sorunun cevabını bulmuşssundur diye düşünüyorum :)) benzer sorunum var. ana hikayeyi önceden bitirdim. şuan dlc oynayacağım ama save yok elimde. dlclerde 4. yada 5. bölüme denk gelen something old something new görevini yapman lazım diyo.
sen hatırlıyormusun dlcler oyunun başlarında açıldımı yoksa illa komple bitirmek mi gerekiyor.
şimdiden sağol.
-
1 dlc var hala oynayamadım 😅 oraya gidemiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
:))) ana oyunda ilerledin mi peki hic.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Marvel Spider-man Art book PDF (upload benim değil)
https://www.mediafire.com/file/pjexcnt9x7hnqwo/MS-M.pdf/file
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X