Şimdi Ara

Marvel's Jessica Jones (2015) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
26
Favori
16.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Ron Swanson

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

1x1

Kilgrave herhalde süper kahraman dizileri arasındaki en efsane kötü karakter olacam, daha görünmede bunu hissettirdi. Seks sahnesini hiç beklemiyordum en azından bu derece olacağını düşünmezdim. Bölüm sonu da çok şaşırttı, bakalım nasıl başa çıkacak Tennant abiyle.

Bi bu, bi de Master of None yüzünden bugün az kalsın patlıyorduk. Kulaklık bozuldu. Ben de hoparlörle izliyordum diziyi. Birden seks sahnesine girince hazırsız yakalandım. Zor kıstım sesi.

master of none nasıl acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

Beyler bu jessicanin ozel gucu varmi nedir biri soyelebilirmi ?

Jessica'nın bildiğim kadarıyla sınırları belirlenmiş bir özel gücü yok. Mesela süper insan kuvvetinde, güçlü, uzun atlayabiliyor gibi. Ama bunun sınırları bilinmiyor yani mesela en fazla ne kadar uzun zıplayabilir, Captain Americaya vuracak olsa etkis olur mu olursa ne kadar olur bunlar bilinmiyor. Çizgiromanda öyle dizide de öyle olur muhtemelen. Rakip zaten kuru güçle alt edilebilecek bir rakip değil.

beklediğim gibi iyi çıktı dizi purple man sağlam karakter olmuş netflix gene yapmış

1. ve 3. bölümde netflix e göre normal ama marveldan beklemeyeceğimiz sahneler vardı, ve bikaç eşcinsel tabi, günümüz dizilerinde olmazsa olmaz onun haricinde dizi beklentimi büyük oranda karşıladı, killgrave çok iyi, adam toplamda 2 dk gözükmedi belki daha, ama neler yapıyo neler bardaki kavgada güzeldi, luke cage ve jessica nın beraber dövüştüğü, luke un gücünü bilmiyodum öğrenmiş oldum, adama elektrikli testere bile işlemiyo biraz daha aksiyon arıyo ama gözüm dizide, gelecek bölünlerde olur inşallah, hatta daredevil da gelse bi bölüme ne güzel olur

• yatağı kırdılar be

daha purple man'i görmeden kalitesini hissettirdi

spoiler içine alayım ne olur ne olmaz purple man zihin kontrol gücü var peki bunu x-men filmindeki düşünce okuyan adam gibi başlık takarak engel olamayız mı

1x4

çok boş bölüm oldu paranoyaya bağlıyor iyice ancak sarhoş zencinin resimleri çeken çıkması çok ilginç oldu ayrıca jessica jones güçlerini sergilemeye başladı

• 1x5
    dizi zihnimi kontrol altına mı aldı izlemeden duramıyorum

kötü adamı yakalayıp ellerinden kaçırdılar son bölümde neden resmini gönderdi anlamadım

• 2. bölüm altyazı da geldi, çeviren arkadaş baya hızlı çıktı

http://altyazi.org/sub/s/378530/Jessica-Jones.html

Orijinalden alıntı: Tardis*

1x5
    dizi zihnimi kontrol altına mı aldı izlemeden duramıyorum

kötü adamı yakalayıp ellerinden kaçırdılar son bölümde neden resmini gönderdi anlamadım

önceden fotoğrafları malcolm a çektiriyodu, jessica kilgrave in teklifiyle hergün saat 10 am de bi resim atıyo şimdi, malcolmu kurtarmış oluyo yani kilgrave in elinden

biraz önce 6 yı izledim, çok iyi gidiyo dizi, bugün bitirebilirsem çok iyi olacak

• ilk bölümü izleyip devam edip etmeyeceğime karar vereceğim.. Karakteri daha yeni duyuyorum, dizi nasıl tarzda hiçbir fikrim yok.

dizi iyi gidiyor namaste diyince aklıma bms geldi izleyenler hatırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asosyal adam -- 21 Kasım 2015; 15:29:18 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Tardis*

quote:

Orijinalden alıntı: Ron Swanson

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

1x1

Kilgrave herhalde süper kahraman dizileri arasındaki en efsane kötü karakter olacam, daha görünmede bunu hissettirdi. Seks sahnesini hiç beklemiyordum en azından bu derece olacağını düşünmezdim. Bölüm sonu da çok şaşırttı, bakalım nasıl başa çıkacak Tennant abiyle.

Bi bu, bi de Master of None yüzünden bugün az kalsın patlıyorduk. Kulaklık bozuldu. Ben de hoparlörle izliyordum diziyi. Birden seks sahnesine girince hazırsız yakalandım. Zor kıstım sesi.

master of none nasıl acaba?

Direk ekşiden alıntı yapayım.
    quote:

daha once de soylendigi gibi cok samimi olan dizi. dizi izliyormus gibi degil de, arkadaslarinizin anilarini izliyormussunuz gibi oluyor. seviyoruz.
    #56267649 15.11.2015 18:43eccehomo···
    su gibi dizi, öyle kahkaha attırmasa da salak bir tebessümle izleniyor. karakterler çok sıcak o yüzden de yazar arkadaşların dediği gibi insanı içine çekiyor, dev'in babası favorim.
    #56368334 19.11.2015 23:43fena huylu stanzo···
    çok doğal, gerçek ve içten diyaloglar ve olayların geliştiği dizi. beni sardı. mutlaka izleyin. umarım bozmazlar ve uzun süre devam eder.
    #56388512 20.11.2015 21:47karayan···

Tam olarak böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

1X2

dizi iyi gidiyor namaste diyince aklıma bms geldi izleyenler hatırlar

Thad Castle adamdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bu kız umarım uçabiliyordur dizide.

öyle super jump falan kesmez beni.

Steam
  • Dizi kesinlikle Daredevil'dan daha iyi öncelikle bunu söylemek lazım.(en azından izlediğim ilk 4 bölüm için konuşmam gerekirse)

Daha Purple Man'i doğru düzgün görmedik ama adam saykoluğuyla kendine hayran bırakıyor resmen. Luke Cage'i tadında gösterdiler şimdiye kadar. Daha fazlasını gösterselerdi Jessica'nın önüne geçerdi. Jessica'nın kurşun geçirmez olmadığını, kendinin dahi güçlerinin sınırını bilmemesini güzel işlediler. Önceki bölümlerde de bazı konuşmalarla desteklemişlerdi tabii bunu. Karakter hakkında bilgisi olmayanları da bu şekilde bilgilendirmeyi ihmal etmiyorlar. Yani sadece Marvel'ı çizgi romanlarına kadar takip edenler için değil de, oturup güzel bir dizi izlemek isteyen herkes, hiç bir şey havada kalmadan, her şeyi anlayarak izleyebiliyor diziyi. Şu ana kadar ki Avengers göndermeleri çok iyi. Şehri kurtarırken adamlar yıkıp yakıyor her yeri. Ve bundan etkilenen, o esnada ölen insanlar var. Ve adamlar bunun farkında olduğunu, bunların bazı etkileri olduğunu bize göstermek için resmen bölümün bir kısmına buna ayırmışlar, bunu işlemek için bir kurgu yaratmışlar

• luke cage in ayrı dizisi olucak mı acaba yoksa sadece iron fist in dizisini de yapıp defenders a mı geçicekler

Orijinalden alıntı: GOD_A_MAN

luke cage in ayrı dizisi olucak mı acaba yoksa sadece iron fist in dizisini de yapıp defenders a mı geçicekler

Olacak.

Orijinalden alıntı: GOD_A_MAN

luke cage in ayrı dizisi olucak mı acaba yoksa sadece iron fist in dizisini de yapıp defenders a mı geçicekler

Luke için ayrı dizi olacak.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.