Şimdi Ara

Marvel's Jessica Jones (2015) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
26
Favori
15.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • s2



    çok boş sezondu, bir süper kahraman dizisi/filmi için seçilebilecek en kolay konuyu seçmişler. beni kim bu hale getirdi, aile ne oldu vs.
    10. bölüme kadar böyle devam etse de killgrave sahneleriyle biraz da olsa seyir zevkini arttırdı. Hatta sezon boyunca tek sevdiğim kısım david tennant galiba. biraz da molcolm'un karakter gelişimi güzeldi.
    final aceleye gelmiş yine saçmalamışlar, trish'e de bir güç verirseler daha da saçmalarlar diyordum ki o telefonu tutuşunu gördüm...
    marvel&netflix'in en kötü sezonuydu galiba.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • üçüncü sezonu onaylandı
  • Amerikalı ergenler deli gibi izliyorlar, iptal etmeye yememiş demek ki
  • muhtemenelen neredeyse tüm kamera arkası çalışanlarının kadın olması da etkilidir
  • 2.sezon ilk sezonun çok gerisinde kalmış. Yine de 3.sezonunu da izlerim. Çok sıktı ancak ileri atlanarak izleniyor...
  • halen 3.sezon ne zaman başlayacak haber yok.
  • 3. sezon çekimleri durdurulmuş. Sanırım çıkmayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 12 Aralık 2018; 2:26:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. sezonun ortalarındayım bu Kilgrave karakteri direk aklıma Heroes’taki Sylar’ı hatırlattı. David Tennant oradaki saç tipi de Zachary Quinto’ya benzemiş. Karakter olarak da ilerleyen bölümlerde çok ters köşe yoksa Sylar ile benzer duruyor Kilgrave.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İptal haberi geldi. Jessica Jones 3.sezonundan sonra ekranlara veda edecek.

    https://variety.com/2019/tv/news/the-punisher-jessica-jones-canceled-netflix-marvel-1203142166/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 18 Şubat 2019; 22:25:32 >
  • Sercann35 kullanıcısına yanıt
    Çok uzatmaya da gerek yok
  • 14 Haziran

  • 3. ve son sezonu yayınlandı. Artık bir dizinin daha sonuna geldik.
  • 2. bölüm gereksizdi. İleri sara sara izliyorum maalesef.
  • Çöp 2.sezondan sonra izleyesim yok spoilerları okumaya geldim
  • 03x08 de sonlara doğru şok oldum resmen.


    Trish'in annesini öldürdü psikopat. Malcolm ve Hogarth'ın bu sezondaki sahnelerini direk izlemeden ileri sardım bu sezon. Gereksiz olmuş bence bu kadar drama, olay, aşk. Sadece Jessica'nın olduğu sahneleri izliyorum.


    Spoilersız yazarsam bu sezon bunlardan daha akıllı, psikopat bir seri katilimiz var.
  • 3. sezon


    Son bölümde az da olsa Luke Cage'i görmek güzeldi. Trish annesinin ölümünden sonra kafayı yiyip milleti öldürünce hapisaneye gönderildi. Bu kadar beklemiyordum aslında. Jessica neden sonda Meksika'ya gitmek istedi anlamadım. Sonda konuşan Kilgrave'di galiba. İdare eder bi sezondu. İleri sara sara izledim malesef. Kristen için izledim desem yeridir, başka biri oynasa bakmazdım bile.

    Elveda JJ
  • 3. sezon 2'den çok daha iyiydi bence. senaryo klasik olsa da sürükleyici sayılırdı. bu netflix marvel dizilerinin problemi 13 bölüm olmalarıydı. hepsinin senaryosu son bölümlere doğru bozuyor ve sıkmaya başlıyor. 10'ar bölüm yapsalardı hepsi çok daha kaliteli ve akılda kalıcı projeler olarak tarihe geçecekti. bu sezonda da 11. bölümdü yanlış hatırlamıyorsam, bölümün yarısı bir bölüm öncesinin flashbacki olarak geçiyor. breaking bad'in sinekli bölümünden daha kötüydü sanırım. hiç adetim olmamasına rağmen epey bir atlayarak izledim o bölümü.

    disney-marvel ve netflix'in çöpe attığı bir proje daha. bence ortalama üstü bir diziydi. severek izliyordum, üzüldüm ama daredevil'dan sonra diğerlerinin iptal olacağı zaten kesinleşmiş gibiydi. luke cage ve iron fist'e hiç üzülmesem de punisher, dd ve jj dizilerine yazık olduğunu düşünüyorum. hiç değilse bu dizinin sonunu daredevil'e göre daha bir toparlayıp bitirdiler. tadında kaldı, güzel oldu.




  • ilk başlarda iyiydi sonradan sıkıcı olmaya başladı
  • Jessica Jones Theme on Guitar


     Marvel's Jessica Jones (2015)Niall Stensonyoutube
    Get my Remastered Marvel album on iTunes, Google Play, Amazon and Spotify! iTunes: https://apple.co/2QCmGGJ Spotify: http://spoti.fi/2qfZLnd Google Play: http://bit.ly/2WrbKRh Amazon: https://amzn.to/2wqPCrP MP3s and TABS for all of my songs available through my Patreon! www.patreon.com/nstens1117 Follow me on Twitter for up to date information on my music! https://twitter.com/nstens1117 I post stuff on Instagram too if you want to check it out: https://www.instagram.com/nstens1117/ So it's finally here, I know a lot of you have been waiting for it! This one was pretty tough to do, because I am not used to covering jazz songs, the second half of the song was easy, but I was struggling with the first half. I had a hard time deciding whether to keep it in a jazz-y style or try and make it heavy, I opted to keep it jazz-y just because it felt more natural and then when the heavy bit comes in, it hits a bit harder. The solo in this one was really awkward, it didn't really come in on any of the beats and the timings were strange, when recording the video I had to do 15 minutes of takes just to get the solo right, so I probably played it close to 50 times just to get it but I'm very happy with how it turned out. Anyway, if you enjoyed please consider leaving a like, favourite, comment or subscribe! Thanks for watching! :) I accept donations to my Paypal: http://bit.ly/Nstens1117Donate Donations are not necessary by any means, but any donations would be greatly appreciated. Guitars: - Ibanez RG421 MOL (Wood) - Baby Taylor (3/4 Steel) - Yamaha Pacifica PAC112J (Red) - Acoustic Solutions (Black) - Tanglewood TW55 (Steel) - Valencia CG150k (Nylon) Recording Interface: Line 6 Pod UX1 Recording Software: Mixcraft 7 Editing Software: Adobe Premiere Pro Camera: Fujifilm X-A2 No copyright infringement intended.
    https://www.youtube.com/watch?v=jmab5aiYZpE
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.