Şimdi Ara

Mart 2011 Masaüstü Resimleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
13.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • owl city bittim masaüstüne aynısı taklit edecem

1 )ya o başlat menusunu en usttekı nasıl yaptın,? dosyayı ındırıyorum kurulumu yapamıyorum

2) amana visual stıle uygulanmıyor bıde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel_lowe -- 1 Mart 2011; 21:06:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

owl city bittim masaüstüne aynısı taklit edecem

1 )ya o başlat menusunu en usttekı nasıl yaptın,? dosyayı ındırıyorum kurulumu yapamıyorum

2) amana visual stıle uygulanmıyor bıde ?

1) Litestep o. Burdan indir;http://www.litestep.net/LOSI-0.4.5.exe . Sana düzenlediğim temayı atayım PMden.
    2) Bende uygulanıyor :/ Sen de sorun olmalı.

•  Mart 2011 Masaüstü Resimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DISTURBED -- 13 Mart 2011; 20:24:12 >
  • XWD bir bende problem çıkarıyor heralde pc ye reset atınca iconlar gidiyor bazıları kalıyor fln hata veriyor her seferinde yazdım dock konusunada,
    Bilen yok heralde?
    Güzel olmuş Burak,LS w7 dede çalışsa stabil bir güzel olucak ama yapıcak birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

XWD bir bende problem çıkarıyor heralde pc ye reset atınca iconlar gidiyor bazıları kalıyor fln hata veriyor her seferinde yazdım dock konusunada,
    Bilen yok heralde?
    Güzel olmuş Burak,LS w7 dede çalışsa stabil bir güzel olucak ama yapıcak birşey yok.

Hangi versiyonu kullanıyosun ?
  • 2.0.3 fakat hallettim sonunda desem.
    Uyumluluk modunda win xp sp3 de çalıştırdım gayet güzel çalışıyor şuan için umarım problem çıkarmazsa,Bir dahaki deskte XWD kullanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

2.0.3 fakat hallettim sonunda desem.
    Uyumluluk modunda win xp sp3 de çalıştırdım gayet güzel çalışıyor şuan için umarım problem çıkarmazsa,Bir dahaki deskte XWD kullanırım.

Eğer sorun devam ederse xWindows Dock v5.56'yı denemeni öneririm. Ben en başından beri bu sürümü kullanıyorum ve herhangi bir problemlede karşılaşmadım..

• Peki,Teşekkür Ederim Aklımda bulunsun.
  • @Speed_Passion

Yalnız 2.0.3 versiyonunda yansıma özelliği + hatırlamadığım birçok özellik yok sanırım berkay
    buda yeni taze :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DISTURBED -- 13 Mart 2011; 20:23:42 >
  • Görmeyeli bayağı bi kalabalıklaşmış buralar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assasinate

Görmeyeli bayağı bi kalabalıklaşmış buralar.

Laptop'unu satıp Macbook'mu aldın Çağlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

quote:

Full macbookpro retial kurulum ;)
  • quote:

quote:

quote:

MacbookPro yazısını görünce şaşırdım biran ondan sordum..

• quote:

quote:

quote:

quote:

MacbookPro yazısını görünce şaşırdım biran ondan sordum..

Furkancım komşuda var macbookpro geçen gördüm dünde saolsunlar el matkabını vermek için geldiler ben mac muhabbeti yapınca adam makinasını alıp geldi benim cihaz yaklaşık 10 saniye daha hızlı açıldı + ekranım daha geniş ram 2gb daha fazla ekran kartlarımız aynı işlemci hızım daha iyi onun core2duo benimki i3 tamamen tüm fonksyonlarıda çalışır durumda usbler ses wifi eternet vs. vs. :)

http://speed-passion.deviantart.com/art/M3-199714029

@torque89
    5.6 yi yukledim ama,Pc resetlendimi hata veriyor her acilista bir onu cozemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed_Passion -- 5 Mart 2011; 9:04:26 >

• Hocam mrblar resimde gösterdiğim simgeleri başlat manüme ekleyemiyorum birçok yol denedim ama olmadı siz nasıl eklediniz acaba?

http://img291.imageshack.us/i/m3byspeedpassiond3awkbx.jpg/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baran18

Hocam mrblar resimde gösterdiğim simgeleri başlat manüme ekleyemiyorum birçok yol denedim ama olmadı siz nasıl eklediniz acaba?

http://img291.imageshack.us/i/m3byspeedpassiond3awkbx.jpg/

İlk önce Görev çubuğuna tutturacağın programların kısayollarını oluştur. Yani diyelim Photoshop'u görev çubuğuna tutturacaksın ilk önce Photoshop.exe'ye sağ tıkla ve kısayol oluştura bas. Oluşturduğun kısayola sağ tıkla özelliklere gir. Açılan pencerede Kısayol sekmesine tıkla ve oradan simgeyi değiştir. Sonrasında oluşturduğun kısayolu Görev Çubuğuna tuttur. Kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.