Şimdi Ara

Mart 2011 Masaüstü Resimleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
13.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam anladım ama benim sorunum pek bununla ilgili değil mesela ben görsellik açısından eklemek istiyorum belgelerimde boş bir klasör oluşturdum token packteki ayarlar simgesini varsayılan simge ile değiştirdim pcyi kapatıp açtım olmadı noırmal programlarda sizin dediğiniz yolla yapabiliyorum zaten benim demek istediğim o simgeleri bir programa ait olmadan oraya nasıl koyabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baran18

Hocam anladım ama benim sorunum pek bununla ilgili değil mesela ben görsellik açısından eklemek istiyorum belgelerimde boş bir klasör oluşturdum token packteki ayarlar simgesini varsayılan simge ile değiştirdim pcyi kapatıp açtım olmadı noırmal programlarda sizin dediğiniz yolla yapabiliyorum zaten benim demek istediğim o simgeleri bir programa ait olmadan oraya nasıl koyabilirim

Normal simgelerden bahsediyorsun sanırım.. Belgelerim, Bilgisayarım, vs. gibi ?
  • anlatamıyorum durun son birkez deneyeyim

Mesela token packın içinde musics diye bir simge var ve ben o simgeyi başlata koymak istiyorum ama koyamıyorum nasıl koyabilirim bunu sormak istiyorum misal utorrent inde simgesi var onu rahatlıkla koyabiliyorum utoreentin exe dosyasına sağ tıklayıp simge seç diyerek koyabiliyorum ama dediğim gibi musics simgesini koyamıyorum çünkü onunla ilgili bir programım olmadığı için başlata koyamıyorum umarım anlatabilmişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baran18 -- 5 Mart 2011; 20:34:47 >
  • quote:

anlatamıyorum durun son birkez deneyeyim

Mesela token packın içinde musics diye bir simge var ve ben o simgeyi başlata koymak istiyorum ama koyamıyorum nasıl koyabilirim bunu sormak istiyorum misal utorrent inde simgesi var onu rahatlıkla koyabiliyorum utoreentin exe dosyasına sağ tıklayıp simge seç diyerek koyabiliyorum ama dediğim gibi musics simgesini koyamıyorum çünkü onunla ilgili bir programım olmadığı için başlata koyamıyorum umarım anlatabilmişimdir

Eğer bu sefer doğru anladıysam IconPackager adlı program işinizi görecektir. Sistem simgelerini ( Müziklerim, Denetim Masası, Kitaplıklar, Resimler, vs. vs. ) falan değiştirmek istiyorsunuz sanırım ?

• Görev çubuğuna sabitlediğin program,windows gezgini gibi şeylerin simgelerini kısayol oluşturmadan da yapabilirsiniz...

Şöyle anlatayım;mesela windows gezgini namıdeğer explorer'ın simgesini değiştirceksiniz.Önce herhangi bi klasör vs bir şey açın,yani explorer görev çubuğunda aktif halde olsun,ama görev çubuğuna sabitlenmemiş şekilde olacak !!! Daha sonra görev çubuğundaki simgesine sağ tıklayın,windows gezgini yazan yere sağ tıklayın ve özellikler deyin,sonra zaten simge değiştir diye çıkacaktır.İstediğimiz simgeyi kullandıktan sonra tamam'a tıklayıp görev çubuğuna sabitledinizmi iş tamamdır Hem bu şekilde yaparsanız media tuşlarını da kullanabilirsiniz.Örneğin winamp,mediaplayer gibi programlarda bunlar mevcut ve yanlış hatırlamıyorsam kısayol oluşturup sabitleyince olmuyordu media tuşları...Anlamadığınız yada yapamadığınız yerler olursa pm den yardımcı olurum arkadaşlar

• @Owl City. kardeşim süpersin yine desklerinde bi program havası oluyor ya ona ayar oluyom nasıl oluyor :) bu arada ablalar da ciksmiş
    @Furkán Kardeşim biliyosun ya işte babanın sağlık sorunları benim ufaklık, işte terfi bi sürü sorumluluk vs.vs. abondene oldum hayattan.. ama geliyorum yavaştan, vakit buldukça yapıyom bişylerde hangi ayda yayınlarım bilemiyom : )))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nFc -- 6 Mart 2011; 13:19:09 >
  •  Mart 2011 Masaüstü Resimleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Mart 2011 Masaüstü Resimleri

Millet kışa sen yaza hasret :D

Bar nerde olum kaybetmişin ? :) iconlar çok tatlı durmuş not yeride güzel ... kolaygele güzel çalışmalar ...

• Teşekkürler Çağlar bar üstte gizli :)
  • quote:

Ben dediğini anladım ve sana kesin cwp,YAPAMAZSIN, windows 7 buna izin vermiyor.... Belgelerim,karşıdan yüklenenler,desktopta açtığın herhangi bir klaösr bunların hepsi klasör olmasından ve en önemlisi sistemin bir parçası olmasından dolayı herhangi bir klasörü taskbara sabitlediğin anda üzerine geldiğinde klasör ismi görünmez,hatta hangi klasör yolunu atarsan at,herhangi bir kısayol oluşturup at,genede olmaz. Windows 7 izin vermez. Belki system dosyalarını kurcalayınca bişiler çıkar,tabikide mutlaka bir yolu vardır. Ama bir tek onun içinde gereksiz bir uğraş olur diye düşünüyorum...

• Edit:
    Tekrar denedim ve oluyor, fakat ikonu taskbar'dan kaldırırken sorun oluşabiliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeShhh®

quote:

Ben dediğini anladım ve sana kesin cwp,YAPAMAZSIN, windows 7 buna izin vermiyor.... Belgelerim,karşıdan yüklenenler,desktopta açtığın herhangi bir klaösr bunların hepsi klasör olmasından ve en önemlisi sistemin bir parçası olmasından dolayı herhangi bir klasörü taskbara sabitlediğin anda üzerine geldiğinde klasör ismi görünmez,hatta hangi klasör yolunu atarsan at,herhangi bir kısayol oluşturup at,genede olmaz. Windows 7 izin vermez. Belki system dosyalarını kurcalayınca bişiler çıkar,tabikide mutlaka bir yolu vardır. Ama bir tek onun içinde gereksiz bir uğraş olur diye düşünüyorum...

Naber ?

• @ KeShhh®

Benim yazdığım yöntemle iTunes ve Safari hariç bütün programların,explorer'in simgesini değiştirebilirsin Yani program izin veriyorsa değiştiremiyeceğin simge yok dostum
  • yok yok değişiyor programla alakası yok onun... manuel değişim yapman lazım,klasik windows görevleriyle değişim yapıcan, o zaman sorunsuz oluyor. Ama benim 7'den mi kaynaklanıyor bilmiyorum (bayağı virüslüde) taskbardan klasörü ayırmaya çalıştığımda yanıt vermiyor moduna geçiyor. PC 'yi reboot yapınca düzelir tabikide,ama normalde de öle bir hata oluşabilir,yani taskbara klasör eklemek,hatta ikon değiştirmek pek akıllıca olmuyor win 7 'de... Şiddetle tavsiye etmiyorum, sonra hay kafama z.çıyım demeyin... kafanızı vurmayın

@Assasinate;
    Eyvallah .... da tanıyamadım ... nick değişimi olan bir tanıdıksın büyük ihtimal ama, vallaha imzadan da hiçbişiden de çıkaramadım... Yoksa LayLonDoN olmayasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeShhh® -- 8 Mart 2011; 0:26:17 >

• @ KeShhh®

Yok zaten ben program ile değiştirmiyorum,normal yöntem ile yapıyorum,önceki sayfada anlattım nasıl yapılcağını.Biliyorum ben her formattan sonra mutlaka değiştiririm temayı,iconları vs .. hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar
  •  Mart 2011 Masaüstü Resimleri
     Mart 2011 Masaüstü Resimleri

• KeShhh® nerelerdesin yaf
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeShhh®

@Assasinate;
    Eyvallah .... da tanıyamadım ... nick değişimi olan bir tanıdıksın büyük ihtimal ama, vallaha imzadan da hiçbişiden de çıkaramadım... Yoksa LayLonDoN olmayasın...

Yav neçabuk unutuyorsun arkadaş sen benim profili göremiyormusun abi Çağlar işte aaaaaaa :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 8 Mart 2011; 11:55:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torque89

@ KeShhh®

Benim yazdığım yöntemle iTunes ve Safari hariç bütün programların,explorer'in simgesini değiştirebilirsin Yani program izin veriyorsa değiştiremiyeceğin simge yok dostum

Fark etmiyor itunes ve safari de değişiyor. İkisinide kullanıyorum sonuçta ve ikonları istediğim gibi değiştiriyorum...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.