Şimdi Ara

Marşta Ara Sıra Zorlanma Neyin Göstergesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İmzamdaki araçta bazen marşa bastığım zaman araç nefessiz kalıp zorlana zorlana çalışırken, bazen de tık diye marşı alıyor. Sabah akşam, sıcak soğuk hiç belli olmuyor bazen zor marş alıyor (yani elimi marşta uzun tutmak zorunda kalıyorum) bazense tık diye anahtarı çevirdiğimde canavar gibi çalışıyor.

Sürekli yapıyor olsa marş motoru veya akü diyeceğim ama zaman zaman yapması acaba başka bir şey var mı diye düşündürüyor..

Tecrübeleri abi ve kardeşlerimin tavsiyelerine ihtiyacım var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazotşist -- 17 Ağustos 2013; 18:07:47 >

• Bizim eski arabamız da öyleydi. Şöyle ki: Sabah çok soğuk olsa bile tık diye çalışırdı anında. Ama sonra diyelim bir yere gittim ve stop ettim yeniden çalıştıracağım zamanda zorlanırdı. Sorun marş motoruymuş. Ya da kömürlerdi. Açıkçası tam hatırlamıyorum. Akü de olabilir ama bunlardan biri olduğuna eminim
  • marj motoru ihtimali yuksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akü diyorum ben.son demleri
  • Akünüze baktırın bi büyük ihtimal aküden.
  • bende dizel hyundai var zor çalışıyo bazen
    tamirci ısıtma bujilerinden demişti
    sizde ne var bilmiyorum ama dizellerde bu sorun olabiliyormuş
  • Akü yaklaşık 2 yıl 8 aylık... Bu süre içinde zayıflaması normal mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazotşist

Akü yaklaşık 2 yıl 8 aylık... Bu süre içinde zayıflaması normal mi?

şarz durumuna hiç baktınız mı
  • Rambo-Cash kullanıcısına yanıt
    2 ay önce baktığımda yeşil gösteriyordu. Üzerinde vidalı koruma kapağı olduğu için şu an bakamıyorum, ama yeşil gösterdiği zamanda da ara sıra bu zor marş alma olayı vardı...
  • quote:

dizel aracım 2 yılda bir düzenli olarak akü değiştiriyor.
    hatta o kadar düzenli ki hep garantiden 1 hafta sonra iflas ediyor..
  • quote:

2 ay önce baktığımda yeşil gösteriyordu. Üzerinde vidalı koruma kapağı olduğu için şu an bakamıyorum, ama yeşil gösterdiği zamanda da ara sıra bu zor marş alma olayı vardı...

akücülerde bi cihazı oluyor ordan ölçülüyor onlara gidin üstündeki ışıkla ilgisi yok
  • önce marş motoru daha sonra benzin pompasına bi baktırın,aynı sorun benzin pompasından çıkmıştı bende
  • Benim Volvo S60 LPG'lide Aynı Sorun Vardı Fakat Onda LPG - Benzin Ayrımı Yapamıyordu Araç Beyninde Sorun Vardı.Ama Aracınız Yeni Bir Arada Servise Götürmekte Fayda Var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Bizim eski arabamız da öyleydi. Şöyle ki: Sabah çok soğuk olsa bile tık diye çalışırdı anında. Ama sonra diyelim bir yere gittim ve stop ettim yeniden çalıştıracağım zamanda zorlanırdı. Sorun marş motoruymuş. Ya da kömürlerdi. Açıkçası tam hatırlamıyorum. Akü de olabilir ama bunlardan biri olduğuna eminim

hocam gerine daha ne kaldı. . .

• büyük ihtimal akü
  • Benim 206 dada oluyordu.usta Marş tan kaynaklanıyor dedi açılıp işlemler yapılacak 100 küsür lira tutar dedi.ben aküden şüphelenmiştim.nitekim babam aküyü değiştirince sorun ortadan kalktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüzde99 akü...
  • quote:

Akünün ortalama ömrü 4-5 yıl 9 - 10 sene kullanan bile var kullanıcıya bağlı , 2007 Vw jetta otmtk 'dede aynı sorun vardı araba marşa basarken zorluyor biraz daha geç çalışıyordu , akü değiştirildi sorun yok şimdi.
  • kömür ya da akü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.