Şimdi Ara

Marshall Major 3 Bluetooth 740 TL / Ziraat Bank

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.382
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, sanal mağaza sitesinde Ziraat Bankkart ile alışverişte %20 anında indirim sağlanıyor.
    Diğer Marshall kulaklıklar da sıcak sayılır, kablolu Major 3 modeli 420 TL.

İndirim detayı için Bankkart Mobil uygulamasını indirip kampanyayı inceleyebilirsiniz.

Ürünü kullanıyorum. Malzeme kalitesi başarılı. Mid performansı harika, bass ve tizler de orta şeker. Fiyat performans ürünü. Kafayı çok sıkıyor ve terletiyor, yazın pek çekilmiyor.
    sanal magaza
    Marshall Major III Bluetooth, CT, Brown Kulaklık
    https://www.sanalmagaza.com.tr/marshall-major-iii-bluetooth-ct-brown-kulaklik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkarooner -- 21 Temmuz 2020; 13:3:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yzın çekilcek çile değil kulakiçi alın bende 2 de var 3 te var kalite bana göre airpods pro dan daha iyi ama çekilmiyor yazın kan ter içinde kalıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • site bana hiç güven vermedi ayroca genel fiyatlar da çok yuksek, 7700u serisi artık satılmayan toshiba notebooklar 16000 TL yazıyor :)
  • wert1903 W kullanıcısına yanıt
    Hocam site bana da güven vermiyordu fakat ziraat bankası çalıştığına göre bir güvenceleri vardır diye tahmin ediyorum. Hahahahah 7700u ve 16 bin lira :D bir de şey yazsınlar: Oyun Canavarı Gaming Laptop

• Dükkanın

• berkarooner kullanıcısına yanıt
    valla hocam koskoca ziraat falan diyemem, tanıdıkları , destekleyicileri birinin uyduruk sitesi de olabilir, sitenin ürün çeşitlilği tırt, ellerindeki markalar bilinmedik ,kalitesiz markalar ve kaliteli fiyatına satılıyor. Ee ziraat bankası da yaşlı - genelde bilgisiz kesimin çalıştığı bir banka, emekli bankası kısaca. BEn güvenmedim alıiveriş yapmam buradan.
  • Site güvenli , genelde büyük firmaların puan topla hediye kazan gibi uygulamalarının alt yapısı sanal mağaza oluyor. Birçok ürün aldım hepsi sıkıntısız geldiler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 765,52 ₺ gözüküyor
  • Broon kullanıcısına yanıt
    Ziraat haricinde indirimi vardı, üstüne ziraat uygulanıyordu. İndirimi kaldırmışlar sadece ziraat ile düşüyor malesef.

bende ziraat yok ona rağmen sepetimde indirim uygulayabildim
  • Broon kullanıcısına yanıt
    ZB20 kodu ile indirim görüntüleniyor fakat ödeme yapılırken Ziraat değil diye sorun çıkartıyorlar mı onu bilmiyorum. Saçma bir tasarımı var sitenin :D

• Orjinal olup olmadığını sorgulayabilir miyiz cihazı aldıktan sonra?

• Hipoksi kullanıcısına yanıt
    Tabii, kulak pedlerinin altında qr kod var. Doğrudan marshallheadphone mail adresine sorgulatabilirsiniz. Çok sağlıklı bir sistem değil, fake olanlara da qr kod basmak zor değil, fakat aklıma başka doğrulama yöntemi gelmedi. Marshall'a sormak gerek. Ben Major 3 kullanıyorum. Bluetooth'a geçsem mi geçmesem mi bilemedim. Henüz almadım bu siteden ürün.

Teşekkürler öncelikle, hepsiburada üzerinden kablolu halini aldım.

• başlık sahibinin attığı üründe kronik sorun var, o menteşe yerleri atıyor, bizzati dr çalışanı sölemişti.
  • navigator_ N kullanıcısına yanıt
    Major 2'de menteşe kırılma sorunu çoktu fakat Major 3'te duymadım. Dikişleri zamanla atıyor olabilir onu bilmiyorum fakat Marshall ile iletişime geçerseniz anında slovakya depodan yenisini gönderiyorlar. Major 2'min kablosu zarar görmüştü, yazdım Marshall'a ve stokta 2 olmadığı için 3 gönderdiler. Bu konuda güvenebilirsiniz. Malesef uluslararası garantisi 1 yıl. 14-15 ay sonra sorun yaşadığınızda yalnızsınız.

• deri terletir.
    iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkarooner

Major 2'de menteşe kırılma sorunu çoktu fakat Major 3'te duymadım. Dikişleri zamanla atıyor olabilir onu bilmiyorum fakat Marshall ile iletişime geçerseniz anında slovakya depodan yenisini gönderiyorlar. Major 2'min kablosu zarar görmüştü, yazdım Marshall'a ve stokta 2 olmadığı için 3 gönderdiler. Bu konuda güvenebilirsiniz. Malesef uluslararası garantisi 1 yıl. 14-15 ay sonra sorun yaşadığınızda yalnızsınız.
    bilgi için tesekkürler berk
  • Amcui kullanıcısına yanıt
    Buna sonuna kadar katılıyorum. Çok terletiyorlar. Size de iyi forumlar.

• navigator_ N kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.