Şimdi Ara

General Mobile Discovery 2 16 GB 855 TL + 50 TL Puan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
3
Favori
2.649
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • General Mobile Discovery 2 16 GB 888 TL - 33 TL kupon = 855 TL + 50 TL Puan

http://www.n11.com/general-mobile-discovery-2-16-gb-cep-telefonu-P28898211

Edit: 50 Puan kampanyası finansbank ile 3 gün sonra başlıyormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mathematician0 -- 12 Ağustos 2014; 22:36:14 >

http://www.gsmarena.com/alcatel_idol_x+-5937.php

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BiPeRVA

1000 tl üzerine 111 tl puan var sadece..

evet şimdi gördüm hocam 3 gün sonra veriyor finansbanka

Sometimes what you're most afraid of doing is the very thing that will set you free..,
  • Takipteyim bu fırsatları..
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByRemake

Discovery almak derin pişmanlık yaşatır ..

+1
  • S5 çakması yapmışlar çöp

Orijinalden alıntı: rasmoon

quote:

Orijinalden alıntı: ByRemake

Discovery almak derin pişmanlık yaşatır ..

+1

+1

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • Discovery'nin tam olarak neresi pişmanlık bunu birisi lütfen anlatsın. Yaklaşık 10 aydır sıfırını 400 liraya mal ettiğim GM Discovery'yi kullanıyorum fakat herhangi bir sorunum olmadı şu güne kadar. Kendisi aldığım dönem 1200-1400 lira aralığındaki telefonların tüm işlevlerini görüyordu. Sırf markası var diye eşek yüküyle para vermeye gerek yok. Kaldı ki o dönem 1200-1400 civarında satılan cihazların hiçbirine yazılım desteği halihazırda şu an sunulmazken GM ekibi bu 1. nesil cihaz için KitKat güncelleştirmesi geliştiriyor ve ara ara ufak bugfixler yayınlıyor. Lütfen marka sapıklığınızdan arınarak yorumlarınızı yapın. Markalara yatırdığınız bol miktarda paranın acısını f/p cihazlarından çıkartmaya çabalamayın.

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

S5 çakması yapmışlar çöp

dışarı alalım sizi
  • 1500-2000TLye telefon satan büyük markalara ders olsun. Şahsen Huawei g700 kullanıyorum gayet memnunum keşke Gione, Xiaomi gibi Çinli markalarda ülkemize giriş yapsalar şu fiyatlar iyice düşse.

Orijinalden alıntı: Super Ray

Discovery'nin tam olarak neresi pişmanlık bunu birisi lütfen anlatsın. Yaklaşık 10 aydır sıfırını 400 liraya mal ettiğim GM Discovery'yi kullanıyorum fakat herhangi bir sorunum olmadı şu güne kadar. Kendisi aldığım dönem 1200-1400 lira aralığındaki telefonların tüm işlevlerini görüyordu. Sırf markası var diye eşek yüküyle para vermeye gerek yok. Kaldı ki o dönem 1200-1400 civarında satılan cihazların hiçbirine yazılım desteği halihazırda şu an sunulmazken GM ekibi bu 1. nesil cihaz için KitKat güncelleştirmesi geliştiriyor ve ara ara ufak bugfixler yayınlıyor. Lütfen marka sapıklığınızdan arınarak yorumlarınızı yapın. Markalara yatırdığınız bol miktarda paranın acısını f/p cihazlarından çıkartmaya çabalamayın.

bende 14 aydır kullanıyorum gayet memnunum bu 2 yide takipteyim fiyat biraz düşsün hemen alacam..bir kusuru var sadece oda telpa garantisi cok şikayet var..yoksa telefon bence cok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: fx1018

1500-2000TLye telefon satan büyük markalara ders olsun. Şahsen Huawei g700 kullanıyorum gayet memnunum keşke Gione, Xiaomi gibi Çinli markalarda ülkemize giriş yapsalar şu fiyatlar iyice düşse.

Xioami kesin gelecek bu yıl sonuna doğru. Sen seyreyle o zaman çümbüşü. Tabi onlar da bizim piyasaya ayak uydurmazsaki sanmıyorum. İyi olcak...
  • bu kötü
    asus zen kötü
    ee herkes 2.000 tl verip s5 -5s mi alacak!!

tüketim manyağı olmayın.

esasında tüketici hakları tam olsa telpa falan fark etmez onlar bizden korkar ama işte sistemi takan yok.
  • GM discovery kesinlikle tam bir f/p ürünü pişman olmazsınız bu fiyat aralığında bir akıllı telefonum olsun marka olmasın beni işimi görsün diyosanız tam olarak almanız gereken ürün. babama aldım çift hatlı diye hayatında bırak akıllı telefonu dokunmatik telefon kullanmayan adam şimdi elinde bırakmıyor
    bakmayın çamur atanlara onlar fazla para vermeye meraklı insanlar
    bu arada telefon aynı s5 olmuş tasarım çok kopya olmuş onuda belirteyim
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.