Şimdi Ara

Marshal lastikleri hakkında yorum lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar marshal matrac lastik almak üzereyim düşük gelirli biri için tavsiye edermisiniz aracı şehir içinde kullanıyorum.sizce verilen paraya değer mi?

• valla başka bi forumda kullanan bi arkadaş tavsiye etmem almayın çok kötü falan dedi ama benim şahsi bi iblgim yok duyduğum bu
  • arkadaşlar yorumu bilgisi tecrübesi olan yok mu başka
  • Marshall ın lastikleri çok sert.yoldaki titreşimi hissettiriyor.Ayrıca yol tutuşuda rezalet.Hiç ummadığın bir virajda savurabiliyor.Frene bastığında fren mesafesini düşünmek bile istemezsin.Bu model lastiği istediğine göre görüntüsü ve fiyatı çok hoşuna gitti heralde.He artısı yokmu var..eğer aracını dağda bayırda kullanacaksan güzel lastik.Yada "ben hızlı kullanmam aracımı yormam trafik kurallarına uyarım dersen al.Kolay kolay ne yarılıyor ne de balon yapıyor.Ama kendi arabam için konuşursam biraz saçma gelecek ama jantın üzerinde giderim yinede o markayı aracıma takmam..Çünkü lastik bir aracın en önemli parçasıdır.Yere seni o bağlar..Bence ona vereceğin paraya biraz ekleme yap bridgestone al lassa al continental al ama onu ve çin mallarını alma.Çünkü özellikle aracında hız yapmayı sevenler için en önemli unsur lastiktir.....
  • saol arkadaşım,şu an 2. el jant almak üzereyim üzerindede bunlar mevcuttu,o zaman lastiklere ayrı bakacağım.
  • İkinci el jant alırkende bence görünüşüne aldanma çiziklerden kurtulabilirsin ama bu jantlar ağır bir darbe yemişse ve onarılmışsa düzen tutmayabilir.Bunlarıda kontrol et derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.