< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 25 Aralık 2019; 18:22:49 > |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 25 Aralık 2019; 18:22:49 > |
Su 4 mevsim dusmanlarini anlayamiyorum. Herkes aptal, butun dunyadaki binlerce kullanici hicbirseyden anlamiyor, bir bu grup birde mahalledeki lastikci herseyi biliyor.
3 yil bitti nokian 4 mevsim kullaniyoruz 2 adet i20 aracta. Bursa da ne kis ne yaz sorun yasamadik. Eger araci limitlerde kullanmiyorsaniz, 4 - 5 yilda 50000km kadar yol yapiyorsaniz cok mantikli. 2 takim lastik alsan lastik beklemeden dolayi sertlesecek vs kullanadan kalacak. Son olarak eylul ayinda egea hb aracima falken aldim su ana kadar ne kizaklama nede abs isigi yakti. Nokian daha kis agirlikli idi, falken normal. Eger surekli ani kalkis yaparim, onumdekini tamponunda takip eder ani fren yaparim ucarim kacarim demiyorsan, normal bir kullaniciysan, cebini dusunerek al derim. Lastikten memnunum |
|
Hocam almaaa bak cok net söylüyorum almaaa! elinde ne kislik lastigin olmuş olur ne de yazlik.
Bu crossclimatelarin all seasonlarin yaz performansi nedese? hep +15 derece ölçülüyor ve ÇOK başarılılar... çünkü dünyada +15 uzeri sıcaklık hic görünmüyor. ayrica bu +15 derecede yazliklara gore cok basarililar, bak sen, kisliklara gore de bir tik daha iyiler. Ama gel gor ki bu lastiklerin +30 derece ve ustu testlerini hic goremezsin, çünkü yok. bunlarin sahipleri +30 derecedeki performansinin reklamını yaptirmak için kimseye para odememis, odese de ortaya bir hezeyan çıkacak. Bir çok arkadaşımı biliyorum kışın aldılar, şöyle iyi böyle güzel diye kullandılar, sonra yaz geldi hava 30 35leri gordu isiklarda bir iki sefer arac kizaklayinca ya da abs acinca lastikleri kenara koydular pasa pasa yazlik almaya gittiler. Bu lastiklerim hamuru TR yazina uygun degil hocam. asfalt sicakligi cok rahat 50leri goren bir ulkeyiz biz. Bir de size kis performansindan bahsedeyim, neden elinizde kislik olmaz dedigimi anlayacaksiniz. Bu lastikler dediginiz gibi istanbul kışına cok uygun ve cok memnun kalirsiniz. fakat kisin bir isiniz ciksa memlekete gitmeniz gerekse istanbul disina ciksaniz boluyu bilecegi eskisehiri gecmeniz cok zor. ozellikle bir de memlekette koye falan cikacaksaniz yaniniza zincir mutlaka almalisiniz. yoksa yolda kalirsiniz. Bu lastikler belirli bir kar seviyesinin ustunde tutmuyor. Demem o ki alin iki set lastik kafaniz rahat etsin. Acaba yolda kalir miyim? Yazin bu lastikler beni virajda savurur mu? kizaklar miyim vb. düşünmezsiniz. Kislik ve yazlik tavsiye isterseniz Kislik icin tavsiyem: continental Ts860 Yazlik icin ise eger uzun omurlu ve sert bir lastik isterseniz Bridgestone turanza t001 biraz daha yumusak ve konforlu bir lastik isterseniz suan kullandiklarinizin yeni modelini de alabilirsiniz |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evence -- 13 Aralık 2019; 0:14:15 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC01DF2E2 -- 13 Aralık 2019; 7:59:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Dostlar selamlar 2 sene oldu, lastiklerimle gayet memnunum. İstanbul'da havalar yine kar kış ve yağışlı havalar devam ediyor. Lastikler performansından ödün vermeden ilerliyor. Yalnız yol sesi konusunda ilk dönemlerdeki kadar başarılı olduğunu söyleyemem. Başarısız da diyemem. Sadece idare eder diyebilirim. Daha iyi olmasını beklerdim. Performansını göz önüne aldığımda yol sesindeki artış önemsiz kalıyor. Eksi yön olarak söylemem gereken şey, bu lastik daha çok bir kış lastiği kıvamında. Yazın performansı daha düşük oluyor. Fakat benim gibi yazın arabayı çok kullanmayan birisiyseniz tam sizin için bir lastik. Not: Geçen yaz İstanbul-Fethiye yolculuğu yaptım. Yolculuk süresince ayağımı gazdan çekmeden, basa basa ilerledim. 220-240'lı hızlarla uzun süre yolculuk yaptım. Ortalama 160-170 ile seyir sürdüm. Herhangi bir güvensizlik vermedi. Fakat dediğim gibi kış performansı daha tatmin edici. |