Mars serverinda uzunca bir süredir oynuyorum.117 warrior ve 115 forceblader iki adamım vardi.fb dun warrioru da bugun soymuşlar.Hiç bir şekilde sifremi kimseyle paylaşmadım,internet cafeden oyuna hiç girmedim.Bu nasıl olabilir.fb soyulduktan sonra warriorun heryerine farkli sifreler koydum girise kasaya inventorye.Adamlar onu da kirmis bi sekilde.Ne var ne yok almışlar bütün parayi setimi boardumu.Bunu nasıl yapıyor olabilirler?Yardım lütfen.Ben adamlarımı soyulsun diye mi kastim bunca zaman emek harcadim.GM mail attim cevap gelmedi.Tekrar warrior icin aticam.
atsan bile elinde kanıt olmadığı sürece bir şey olmaz sanırım bilgisayarında keyloger olabilir format atmanı tavsiye ederim
GM lerden de aynı şekilde mesaj geldi bilgisayarınızı formatlayıp sifrenizi degistirin dedi bakalım bi daha soyulcammı.
Bencede formatla
Soyanlar oyunların gmleri.
yaklaşık 500 milyonluk hesabım soyuldu sene başında. hiçbir açıklaması yok. 3 tane antivirüs olan bilgisayarımda gram keylogger yok ki çok önem veriyorum çünkü bankadanda işlemler yapıyorum bu pcye.
Bunu yapanlar oyunun görevlileri olduğuna eminim sizin itemlerinizi alıyorlar satıyorlar sonrada freealz gibi sitelerde alz satıp para kazanıyorlar. ben kaç defa denk geldim gmlerin çoğu bu tip site isimlerini sürekli paylaşıyorlar jupiterde.
Serverda bedava 100m kazanın gibisinden siteler ile Shout'dan konuşanlar var. Sakın ama sakın aldanmayın o sitelere. Çok açık ve net bariz hack oldugunu. Siz oraya id şifrenizi giriyorsunuz. Sonra onlarda sizin id ve şifrenizle oyuna giriyorlar.