Şimdi Ara

Marmara üniversitesi kayıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kardeşimin ist. üniversitesiydi gittik babamı içeri bile almamışlardı.
    Marmara üniversitesinde ilk 3 günde kayıt yaptıran varsa veliye gerek var mı yok mu bi söylerse çok çok yardımcı olmuş olur.

edit:veliye gerek yokmuş ancak kayıtta bi forum veiyorlarmış öğrenci kartı için 18ini doldurmayanlara vermiyorlarmış 10 gün sonra verceklermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeson01 -- 7 Eylül 2011; 18:45:15 >

• Kayıtta veliye gerek yok.
  • bencede gerek yok ama yarın kayıt oldum oldum olamadık kaldık tek güne vermişler amaçsızlar.
    İnşallah gerek yoktur, sağolun
  • Marmarada kayıt yaptıran yokmu 3 gündür ya
    arkadaş veliye gerek var dedi işkillendik kendimizi sağlama almak istiyoruz

edit:18imi daha doldurmadım bunuda göz önünde bulundurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeson01 -- 7 Eylül 2011; 17:59:00 >
  • Ben bugün kayıt oldum. Veliye gerek yok, kim dediyse artık keklemişler. sonuç belgesi, diploma, 6 fotoğraf bir de kimlik fotokopisi. Kimlik fotokopisi yoksa orada çektirebilyorsunuz ücretsiz. Kayıt oldum da benim öğrenci kimliği gelmemiş iki hafta sonra öğrenci işlerinden alırsın dedi adam, işimiz var yani.

18 yaş için, orada denizbanktan bir evrak gibi birşey veriyorlar doldurmanı istiyorlar(18 yaşını doldurmuş olman gerekiyor evrağı alman için) 18 yaşını doldurmamışsanız benim gibi almıyorsunuz.

Edit: Sabah erken girmeye bakın(9 gibi), erken gidemiyorsanız oyalanacak birşeyler alın yanınıza, vakit geçmek bilmiyor o sırada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderf1 -- 7 Eylül 2011; 19:20:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onderf1

Ben bugün kayıt oldum. Veliye gerek yok, kim dediyse artık keklemişler. sonuç belgesi, diploma, 6 fotoğraf bir de kimlik fotokopisi. Kimlik fotokopisi yoksa orada çektirebilyorsunuz ücretsiz. Kayıt oldum da benim öğrenci kimliği gelmemiş iki hafta sonra öğrenci işlerinden alırsın dedi adam, işimiz var yani.

18 yaş için, orada denizbanktan bir evrak gibi birşey veriyorlar doldurmanı istiyorlar(18 yaşını doldurmuş olman gerekiyor evrağı alman için) 18 yaşını doldurmamışsanız benim gibi almıyorsunuz.

Edit: Sabah erken girmeye bakın(9 gibi), erken gidemiyorsanız oyalanacak birşeyler alın yanınıza, vakit geçmek bilmiyor o sırada.

hiç gerek yok aslında 2 hafta sonraya ne gerek var şimdi versede o zaman ne onlar uğraşsa nede biz.
    nese bi kayıt olalımda mecbur gideiz 2 hafta sonra
    sağolun sizde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.