Şimdi Ara

Marmara/ İstanbul Depremi [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• Birinin hikayesi;

O gece bende denizde baliktaydim cok iyi hatirliyorum orta okula gidiyordum normalde yorum felan yazmam herhangi bir videoya ama burda yazilalanların bazilarina bizzat şahit olduğum için yazayım dedim.o gece hava çok aydınlık ve bir tane bulut yoktu ben hayatimda o kadar yildizi bir arada asla görmedim sanki gökyüzünde bir tane boşluk yok heryer yıldızdı. denizin ustu neredeyse gündüz gibiydi.d eniz hafif dalgaliydi depremden biraz önce deniz çarşaf gibi olmuştu yani dümdüzdü biz şaşırmıştık sadece birkaç dakikada hafif dalgalı deniz sanki göl gibi dümdüz olmuştu.deprem anında ufuk çizgisinde yeşilimsi bir işık patlaması gibi birşey olmuştu teknedeki herkes birbirine bakiyor kimse birşey konuşamıyordu hepimizin nutku tutuldu bizim konumumuza göre denizle gökyüzünün birleştiği gibi görünen ufuk çizgisi bir an da yem yeşil bir ışık yumağına büründü birkaç saniye ama göz alıcıydı.biz ne olduğunu anlamamıştık sonuçta sudaydık.karaya çıkınca insanları dışarda görünce neler olup bittiğini anladık.

----------
    2016 Depremi işaretleri;

Ard arda olan depremler;

http://www.hurriyet.com.tr/son-dakika-haberi-istanbulda-deprem-40122007

http://m.yenisafak.com/istanbulda-deprem-mi-oldu-twitter-calkalaniyor-son-depremler-h-2486581

Bilimsel deprem açıklaması;

http://m.haberturk.com/gundem/haber/1257659-kandilliye-meslektaslarindan-yanit-deprem-7yi-asar-felaket-olur

Derin DH'den deprem açıklaması;

Marmara/ İstanbul Depremi [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.F.Y.D -- 26 Haziran 2016; 12:04:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yav ne depremmiş önleminizi alın olursa olur olmazsa olmaz aman be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bende hatırlıyorum hiç görmediğim kadar yıldız vardı bundan sonra her gece gökyüzüne bakıcam yıldız varsa sıçtık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk videoda direk 5. maddeyi açın diğerleri saçmalık. yıldız olayı garipmiş ss falan yok mu
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BahtsızSipahi

Yıldızla depremin bi bağlantısı yok.Deprem sonrası ışıkların sönmesiyle o kadar gözükmüş olabilir

Hocam zaten depremle alakası var demiyorlar doğrudan haarp araştırırsanız görürsünüz o Zaman'larda bir çok istisna yaşanmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yıldızlar ve ışıkları başka bir konuda sormuştum bana bir arkadaş olayın videosu olduğunu söyledi ama korkudan yayınlayamadı burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Yıldızlar ve ışıkları başka bir konuda sormuştum bana bir arkadaş olayın videosu olduğunu söyledi ama korkudan yayınlayamadı burada.

acayip merak ettim nasıl bulabilirim o videoyu

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Yıldızlar ve ışıkları başka bir konuda sormuştum bana bir arkadaş olayın videosu olduğunu söyledi ama korkudan yayınlayamadı burada.

acayip merak ettim nasıl bulabilirim o videoyu

Konuyu da arkadaşı da hatırlamıyorum, elimde olsaydı inan yardımcı olmuştum güzel kardeşim.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.