Şimdi Ara

Marmara İÖ Beklerken Anadolu Hukuk Geldi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşalr tercihlerimi bu sırayla yapmıştım marmara iö kesin geliyordu 12500. yümdüm marmara 14000le almıştı falan filan yani

görünüşte girmem çok büyük ihtimaldi fakar 0,3 puanlık bir farkla tahminim 50-60 kişilik bir sıralama farkı ile yerleşemedim.

anadolu üniversitesi hukuk geldi. hayırlısı olsun diyorum ama ben istanbulda okumak istiyordum birde çok az bir farkla kaçırınca istediğin yeri insan

dahada bir üzülüyor. Şimdi ben anadoluda da okurum ama istanbul benim için önemli hep burada okumak istiyordum. bana bu konuda lütfen yardım edin.

seneye okurken sınava birdahamı gireyim yoksa yatay geçiş mi kasayım. hangisi daha zor olur hukuk fakültesinde ilk sene ortalama kasmak kolay olurmu.

ben bir üniversite bırakıp geldiğim için biraz tecrübeliyim. bir sayılsal öğrencisiyim ve geçen sene moleküler biyoloji ve genetikteydim. o bölümde 3,3 ortalama yapmıştım

fazla kasmadan ortalamayıda genel kimya 1 ve genel fizik 1 düşürmüştü. burada ki dersler sözel ağırlıklı ve galiba ezbere dayalı tam benim çalışabileceğim dersler.

sizce ne yapayaım.

• Eskişehir'de okuduğun için pişman olmayacaksın.Bir rüya gibi geçecek 4 yıl emin olabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilebe

Eskişehir'de okuduğun için pişman olmayacaksın.Bir rüya gibi geçecek 4 yıl emin olabilirsin

aga ordanmısın ben eskisehir hakkında hep iyi şeyler duyuyorum şuan en azından moralimi düzeltiyor.

ama son zamanlarda anadolu üniversitesinde bir şeyler oluyormuş falan filan diyolar bir bilgin var mı

• birde eskişehir istanbul trenleri çalışıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Habercil

quote:

Eskişehir'de okuduğun için pişman olmayacaksın.Bir rüya gibi geçecek 4 yıl emin olabilirsin

aga ordanmısın ben eskisehir hakkında hep iyi şeyler duyuyorum şuan en azından moralimi düzeltiyor.

ama son zamanlarda anadolu üniversitesinde bir şeyler oluyormuş falan filan diyolar bir bilgin var mı

ben doğma büyüme eskişehir'liyim. Bu sene hayalim memleketimde okumaktı çünkü burdaki üniversite hayatını yakından takip ediyordum.Nasip olmadı kazanamadım. Bursa falan tutuyordu ama ben eskişehir için 1 sene daha çalışacağım. Sen düşün yani ben eskişehir için 1 senemi vereceğim. anadoluyla ilgili bir şey duymadım. fakat üniversiteye sadece ders için gidip gelmek istemiyorsan. ortam olsun sosyalleşeyim diyorsan kesinlikle burayı tercih etmelisin.

• quote:

quote:

quote:

ben doğma büyüme eskişehir'liyim. Bu sene hayalim memleketimde okumaktı çünkü burdaki üniversite hayatını yakından takip ediyordum.Nasip olmadı kazanamadım. Bursa falan tutuyordu ama ben eskişehir için 1 sene daha çalışacağım. Sen düşün yani ben eskişehir için 1 senemi vereceğim. anadoluyla ilgili bir şey duymadım. fakat üniversiteye sadece ders için gidip gelmek istemiyorsan. ortam olsun sosyalleşeyim diyorsan kesinlikle burayı tercih etmelisin.

panpa peki eskişehir istanbul trenleri ne durumda biliyormusun

• quote:

birde eskişehir istanbul trenleri çalışıyor mu

maalesef trenler 1 sene önce durdu ve galiba 2 sene daha yok inşallah mezun olmadan yetişir sana hızlı tren ozaman 1.5 saat olcak mesafe,
    ismail ayaz dan al biletleri veya kamil koç çünkü tek koltuk baya rahat oluyorlar bide her saat başı var neredeyse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vyc

quote:

birde eskişehir istanbul trenleri çalışıyor mu

maalesef trenler 1 sene önce durdu ve galiba 2 sene daha yok inşallah mezun olmadan yetişir sana hızlı tren ozaman 1.5 saat olcak mesafe,
    ismail ayaz dan al biletleri veya kamil koç çünkü tek koltuk baya rahat oluyorlar bide her saat başı var neredeyse.

uf be iki senede çokmuş 2014temi açılacak yani

neyse artık otobüslere alışcaz zaten otobüs yollucuğuda 4 saat filan her halde dimi
  • valla nezaman acilir Allah bilir ama en azindan 2 senesi var.
    otobus tam 4 saat suruyor ama anadolu yakasindan binersen eseblerden binersen 1.5 saat falan eklemen lazim oyle bi durum var. ama otobuslerde baya rahat olmuslar. ben 5 sene trenle gidip geldim son sene otobuse bindim bi sıkıntı yasamadim. sadece biraz daha pahali trene gore. tren 17liraydi otobus 38 falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vyc

valla nezaman acilir Allah bilir ama en azindan 2 senesi var.
    otobus tam 4 saat suruyor ama anadolu yakasindan binersen eseblerden binersen 1.5 saat falan eklemen lazim oyle bi durum var. ama otobuslerde baya rahat olmuslar. ben 5 sene trenle gidip geldim son sene otobuse bindim bi sıkıntı yasamadim. sadece biraz daha pahali trene gore. tren 17liraydi otobus 38 falan

panpa vangölü ekspresi 5 tlydi be :=) eskişehir 6 tlydi
  • Bence bu senin icin daha hayirli olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crywolf34

Bence bu senin icin daha hayirli olmus

biraz açarmısın panpa:=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Habercil -- 22 Ağustos 2012; 13:15:15 >
  • quote:

quote:

Marmara'da yaşayacağın öğrencilik hayatı ile Eskişehir'deki çok farklı
  • quote:

quote:

quote:

Marmara'da yaşayacağın öğrencilik hayatı ile Eskişehir'deki çok farklı

nasıl yani hiç bir bilgim yok eskişehirle ilgili şuan marmaraya kesin gözüyle bakıyordum :=)
  • Hangi üniversiteyi bıraktınız?Üniversite yüzünden mi bölüm yüzünden mi bıraktınız(bende moleküler biyoloji okuyacam da merak ettim)?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIFINISHII

Hangi üniversiteyi bıraktınız?Üniversite yüzünden mi bölüm yüzünden mi bıraktınız(bende moleküler biyoloji okuyacam da merak ettim)?

ikiside diyeyim ama daha çok üniversite yüzünden bileciği bıraktım sen nereye girdin
  • quote:

quote:

Hangi üniversiteyi bıraktınız?Üniversite yüzünden mi bölüm yüzünden mi bıraktınız(bende moleküler biyoloji okuyacam da merak ettim)?

ikiside diyeyim ama daha çok üniversite yüzünden bileciği bıraktım sen nereye girdin

İTÜ'ye girdim.Peki bölümü sevmemenin nedeni neydi?
  • quote:

quote:

quote:

iş ilanlarına bakarsan anlarsın senle bir biyolog arasında fark yok zaten biyolog ünvanı alıyorsun

akademik düşünmüyorsan türkiyede çok sıkıntı çekersin akedemik düşünüyorsan o ayrı

• quote:

quote:

quote:

quote:

iş ilanlarına bakarsan anlarsın senle bir biyolog arasında fark yok zaten biyolog ünvanı alıyorsun

akademik düşünmüyorsan türkiyede çok sıkıntı çekersin akedemik düşünüyorsan o ayrı

Yurtdışı düşünüyorum ki biyologlardan çok daha farklı dersler görüyoruz.En kötü ilaç firmaları,adli tıp gibi iş alanları da var.Ben 5.sınıftan beri bu bölümü istiyordum 3 tercih yaptım zaten İTÜ geldi mutluyum.
    Sen iş için hukuk yazdıysan o daha kötü

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yurtdışı düşünüyorum ki biyologlardan çok daha farklı dersler görüyoruz.En kötü ilaç firmaları,adli tıp gibi iş alanları da var.Ben 5.sınıftan beri bu bölümü istiyordum 3 tercih yaptım zaten İTÜ geldi mutluyum.
    Sen iş için hukuk yazdıysan o daha kötü

o yüzden değil bende hukuk istiyordum ama sayısalcıydım ve eadan hazırlanamamıştım bu bana fırsat oldu ama bende itüde girsm okurdum bölümü

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.