Bildirim
MARMARA HUKUK vs GAZİ HUKUK
COLUMBIA PUFFECT™ HOODED JACKET 2008413257 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CH1BMGZP
23 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ablam marmara mezunu diğer okullara nazaran öncelik verdiler ve hemen aldılar. Gerçi burdan gazi ile kıyaslanmasını yapamayız ama yardımcı olmak istedim.
kesinlikle gazi. -
Neden hocam?
Akşam özelden yazıcam hocam size bir kaç sorum olacak.
Tamamdır hocam, yardımcı olurum
Marmara varken tabi ki marmara
Gazi isim falan değişme olayları olduğu için etkilenmiş olabilirde
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Gazi üniversitesi özellikle hakim-savcı yetiştirme konusunda baya uzmanlaşmış.Ben orayı tercih etmeyi düşünüyorum seneye.
Ama eğer avukat olmak isteseydim kesinlikle Marmara yazardım..
Hocam sıralama kaç
5982 sizin hocam?
Hocam sizin böyleyse bana gelmeyecek heralde gazi hukuk 10.8k yla kapatmış 9.7kyım orayı düşünüyorum
Siz yazın yine de hocam belli olmaz
İstanbul ve Ankara'da hukuk okumak özel için yeterli arkadaşlar. Ama devlet düşünüyorsanız en ucra hukugu yazın bitirmesi kolay olur yaya yaya bitirirsiniz :) hatta hâkimlik savcılık sınavına çalışma şansınız da olur basit bir okulu seçerseniz.
Ama özel sektör istiyorsanız özellikle İstanbul ve Ankara dışına bulaşmayın derim. İzmir'in nüfusuna aldanmayın hala köy gibi. Kendim 7 sulalem İzmirli Yörüğüm elhamdülillah. İzmir'den bir cacık olmaz. Hala metropol olmaktan uzağız.
İş ve kendini geliştirme imkanları özellikle İstanbulda. Avukatlık düşünüyorsanız istanbulda Ankara'da en kötü okul bile tüm Türkiye'deki eski hukuklardan daha iyidir. Şahsi fikrim bu yönde.
Gazi hukuk artık hacı bayram veli hukuk olduğunu biliyorsunuz dimi? marmarada eski kampüsü çok iyi idi ancak yeni kampüsü göztepede maalesef eski havası olabilir mi emin değiliz, ekibizmide marmara hukuk okumuş arkadaşlarımız da olduğundan sorunuz olursa yanıtlamakta isteriz :) -
2018 marmara 2. öğretim girisliyim. 3. sınıfa geçmiş biz abiniz olarak, cunki yaşım coook yüksek sizden, 1. sınıf eski binasında, su tarihi sultanı mektebi sağlık bilimlerine verilen binada okudum, oldukca tarih kokan ancak modernlikten uzak sınıfları soğuk kütüphanesi cok ama çok yetersiz ywmekhanesinde uzun kuyruklar olan kantini küçük yer bulmasi zor olan fiziki şartlara sahip, ancak eğitim yönünden oldukca kaliteli, iyi hocalara sahip sınıf geçmenin de öyle kolay olmayan bir eğitimi var. ama çalışan herkes rahat geçer her yerde olduğu gibi. ben şunu hissettim bu yaşımda gercekten öğreniyorsun, istemesen de öğrenmek zorunda kalıyorsun, sınıf gecmek için öğretiyorlar hukuku. yeni binaya gelirsek, burda bazi yorumları okuyunca üzülüyorum, arkadas hic görmemiş binayı fakülteyi kotuluyor, modern bir bina yapıldı amfiler koltuklar son derece modern sicak asansörlü 3 katlı kütüphanesi, istedigin zaman sınav zamanı yer bulabildigin, guzel bir bina, yemekhaneye yakin, sıra hemen hemen yok, ben beğendim, kadıköye 3 durak nezih bir semt olan goztepede. hic görmemiş adam 9k sıra ile gelmesini istemiyormuş, sen önce bir gir bu sene ki 9knin da altına inecek gibi, 2. öğretimi de tavsiye ederim. hukuk öğrenirsiniz, öğretirler ki avukatlık sınavında göreceksiniz kim iyi öğrenmiş ise o gececek. o zaman egitim kalitesi ortaua cikacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben Marmara Hukuk'ta 3. sınıftayım. Bahsedilen iki okulu birbiri ile kıyaslayacak net kriterler olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Dolayısıyla ikisinden birine girerseniz bence gözünüz arkada kalmasın. Marmara'nın yeni binası için şunu söyleyebilirim; eski bina turistik amaçlı bir ziyaret için ve tarihi dokusu ile oldukça keyifli bir yerdi. Ama bakımsızlığı ve imkanların kısıtlı olması açısından değerlendirirsek yeni bina bir üniversite ortamına bence çok daha uygun. Sene başında sosyal medyaya yansıyan olumsuzluklar da gerekli hazırlıklar tamamlanmadan apar topar bölümün oraya taşınması nedeniyle ortaya çıkmıştı. Bu nedenle Marmara ile ilgili bu konuda yapılan yorumlara pek itibar etmeyin. -
Gözünüz kapalı Marmara. Düşünmeyin bile.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
2018 marmara 2. öğretim girisliyim. 3. sınıfa geçmiş biz abiniz olarak, cunki yaşım coook yüksek sizden, 1. sınıf eski binasında, su tarihi sultanı mektebi sağlık bilimlerine verilen binada okudum, oldukca tarih kokan ancak modernlikten uzak sınıfları soğuk kütüphanesi cok ama çok yetersiz ywmekhanesinde uzun kuyruklar olan kantini küçük yer bulmasi zor olan fiziki şartlara sahip, ancak eğitim yönünden oldukca kaliteli, iyi hocalara sahip sınıf geçmenin de öyle kolay olmayan bir eğitimi var. ama çalışan herkes rahat geçer her yerde olduğu gibi. ben şunu hissettim bu yaşımda gercekten öğreniyorsun, istemesen de öğrenmek zorunda kalıyorsun, sınıf gecmek için öğretiyorlar hukuku. yeni binaya gelirsek, burda bazi yorumları okuyunca üzülüyorum, arkadas hic görmemiş binayı fakülteyi kotuluyor, modern bir bina yapıldı amfiler koltuklar son derece modern sicak asansörlü 3 katlı kütüphanesi, istedigin zaman sınav zamanı yer bulabildigin, guzel bir bina, yemekhaneye yakin, sıra hemen hemen yok, ben beğendim, kadıköye 3 durak nezih bir semt olan goztepede. hic görmemiş adam 9k sıra ile gelmesini istemiyormuş, sen önce bir gir bu sene ki 9knin da altına inecek gibi, 2. öğretimi de tavsiye ederim. hukuk öğrenirsiniz, öğretirler ki avukatlık sınavında göreceksiniz kim iyi öğrenmiş ise o gececek. o zaman egitim kalitesi ortaua cikacak.
|
Benzer içerikler
- bekir avşar
- havelsan maaşları
- adana deneme sınavı yapan yerler
- yatay geçişte sene kaybı olur mu
- en iyi matematik anlatan youtube kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X