Şimdi Ara

Marmara İktisat Öğrencisiyim ''ÇAP''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Marmara İktisat 1. Sınıf öğrencisiyim. Ortalamam 2.92 bu dönem işi biraz daha sıkı tutup 3.30 gibi 2. dönem ortalamasıyla Ganoyu 3.10 lara çekeceğim. Çap yapmak istiyorum neden istiyorum öncelikle iyi bir kariyer yapmak ve sıradan bir iktisat mezunu olmamak için yapmak istiyorum. İyi derecede ingilizce ve fransızcam var. Fransızcam olmasından dolayı ilerde TEB Bankasında bir kariyer düşünüyorum. Öncelikli hedefim bu olmazsa şirketlerde yöneticilik veya müdürlük düşünüyorum. Tabi bunlar uzun ölçekli düşünceler. Yöneticilik istediğim için öncelikle Endüstri Müh. Çap yapmak istiyorum. Bu mümkün mü ? Yoksa benim daha da yararıma olacak şekilde bir bölüm öneriniz olabilir mi ? Mühendislik eşitağırlıkçıyı kasar derseniz, sayısal çıkışlıyım. 1 sene makine mühendisliği okudum 2.11 gibi bir ganom vardı bıraktım çeşitli nedenlerden dolayı üniversite adı altında etiket olarak pek bi gelecek göremedim. Tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar...
    '
    Edit: Bu arada işletme çapı yapmak istemiyorum zaten dersler fazlasıyla ortak iktisat'ın manası ekonomi demektir. İşletme de ekonominin bir alt unsurudur. Bana göre iktisat işletmeyi kapsıyor işletme öğrencileri bunu kabul etmeseler de... 2. sene aöf'den 4 yıllık işletme okuyacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tequle -- 1 Mart 2013; 1:10:01 >

• Iktisat okuyupta Cap yapan yok mu hic aranizda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski dh forum ortamı kalmamış bu nedir ya böyle bişey olabilir mi 1.5 gündür cevap bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tequle -- 2 Mart 2013; 6:54:30 >
  • Kariyer planın için bir şey söyleyemem fakat hangi bölümler ile çap hangileri ile yan dal yapıldığı vakti gelince bölümün sayfasında duyurulur ve panoya da asılır.Olmazsa da danışman hocandan öğrenebilirsin direk gidip sorup.

Endüstri mühendisliğinin ders içerikleri için,

http://eng.marmara.edu.tr/bolum/171704/Lisans/sayfa/742/ders-icerikleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Endüstri müh Kimya Çap
    geçen hafta açıldı
    İtü matematik mühendisliği
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.