Merhaba arkaşlar bu sene ağustosta myp basacağım matematiğe. Her sene bu bölümün myp kontenjanı doluyor. Şuan myp için 15 kişilik kontenjan açıldı. 2022 sayısal sıralamamı kullanıp gireceğim. 512 yerleştirme puanı 10.097 sırlama mevcut 2022de. 2022de itü matematik 10.700 civarında kapatmıştı sanırım. Sizce girme ihtimalim nedir? Şöylr bir düşüncem var 2021 girişliler bu sene 3. Sınıf olacaklar o kadar ilerlemişken itü mat a myp ile geçme girişiminde pek bulunmazlar diye düşünüyorum ki bulunsalarda 2021 zor bir sınav oldupu için 450 puan dolaylarında myp yapacaklardır. Ben 512 puanım ve onları geçiyorum. 2022 ler yapabilir. 2023 kısmına gelince bölüm o sene 6k ile kapattı ve türliyede 2023 girişli olup sadece 6bin kişi myp yapabilme şansına sahip. Ve ilk 6bin sayısal için çok iyi bir sıralama oludğundan mevcut 2023lüler bölümlerinden memnundur ve mata geçmez diye düşünüyorum 2020ler 4. Sınıf olfu zaten onlarında bu kadar ilerleyip myp yapacağını sanmam Risk faktörüm 2022liler için ve 15 kişilik kont var sizce durum ne olur? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İtü matematik mühendisliği
-
-
Kral sorması ayıptır neden mat müh düşünüyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam itü matematik mühendisliği en son 22400 ile kapatmış eğer sıralaman tutuyorsa ve istediğin bölüm buysa yazabilirsin ve ilerde değerlenebilir,istediğini yap biz karışamayız bizim suçumuz değilm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mypde her sene için ayrı kontenjan değerlendirilmiyor mu
cahilce bir soru olacak ama matematik mühendisleri ne iş yapıyor acaba? yazılımamı kayıyorlar?
-
öyle bu arkadaş 3. sınıfa geçiyor 3.sınıfta myp yapan daha az olur muhtemelde girer
-
Yok be ne 3ü keşke hşdşbşdşf
İtüde 2 sene geçirdim bu 3. Senem olcak doğru da
1. Sınıftan başlıcaz :(
6k ile kapattı geçen sene
Bu sene 5knın içinde olur
Makinedeyim şuan ve makine istemiyorum. Başka seçenek yok malum
pardon hocam
Temel olarak matematik öğreniyorlar sadece matematik.
Ben kendimce ekonomi ve finans alanındada kendimi geliştireceğim. Öğrenmiş olduğum matematik finanas ya da yapay zeka, yazılım gibi alanlarda senin işini kolaylaştırıyor.
Yapay zeka sektörüneden yönelme şansım var.
En çok popüler olan kısmı ise veri bilimi diyebilirim.
Bankaların vazgeçilmezlerinden biri de matematikçilerdir. Kaldı ki hayatımıza yapay zeka giriyor yavaş yavaş. Ve yapay zekanın herhangi bir firmanın verimini %60 %80 artıracağı yönünde beklentiler var. Bundan dolayı her firma mecburen yapay zeka departmanı açacak açmak zorunda. E bunun içinde yapay zeka bilen insanlara ihtiyaç olacak. 15 20 sene önce yazılım bildiğini düşünsene piyasada yazılım bilen çok az. Düyanın parasını kazanırdın. Şuan ise bu durum yapay zekaya kayıyor. Öğrenmiş olduğum matematik yapay zeka alanınada yönelmemi kolaylaştıracak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam makine çıkışlı olarak yapay zeka yine öğrenemez misin ? yl ya da master düşünülemez mi kendini çok şartlandırma bence de gerçi makine de çok zor dersler var ... sende haklısın
-
Öğrenirim ama matematik müh. bu işi daha kolaylaştırıyor. Makinede ileri düzey fizik var bu fizik benim yapay zeka adına bir işime yaramayacak ve matematik derslerim bu fizik derslerinin gerisinde kalıyor. Ben kendimi şartlandırmama olabildiğimde çalışıyorım zaten, finans, yapay zeka, veri bilimi, yazılım ve daha nice sektör adına seçimimi gelecek senelere bıraktım. 1 2 senelik planım bu sektörleri öğrenmek onşarda vakit geçirmek. Gelecek yaz hedefimde kurumsal bir firöada pozisyon fark etmeksizin staj yapmak. En azından kurumsalda işker nasıl dönüyor göreyim. Makineyi bırqkmamdaki en büyük etkende duygusaş açıdan bölüme ısınamam . Derslerin zor olması ya da benim finanas, yapay zeka ile yanıp tutşmam falan deüil ki böyşe bir heyecanım da pek yok.
Makinenin kampüsü ayrı, o kampüsten nefret ettim ben 5 senemi orda geçirmek istemedim. Makineyi bırakmamda en büyük etken bu. Belki de tek etken :/ orasını ben de bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maketbıcagı -- 17 Haziran 2024; 22:2:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Böylr bir şey yok. Yökü pek çok kez okudum böyle bir ifade geçmiyor. Mevcut bulunan kontenjanın %30u olarak kontenjan açılıyor
yapay zeka boş iş chatgpt daha bana embriyolojide haftaları yanlış söylüyor 50yıla anca gelişir.
-
Her sene için toplam kontenjanın yüzde 30 unu açmak zorunda okul
Bakış açın yanlış. Amaç yapay zekayı geliştirmek
Yapay zeka maksimum konuma geldiği zaman zaten yapay zekadn anlayan insana gerek kaşmamış olacak. Yapay zeka şuan iyi konumda değil ama gelecek vaad ediyor. Bu durumda bu alana yönelip senin dediğin gibi 50 senelik ekmek kapını açmış olursun
Makineden devamke kanka. Mat müh boş bölüm
Mat mühteki arkadaşta endüstri myp atacak bölümden kurtulmak için can atıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olur gibi geldi bana senin mantığa göre. Ama 1den başlamazsın ya bir çok ders sayılır bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- supara zorluk seviyesi
- hukuk okumak mantıklı mı
- 3d tyt matematik zor mu
- gemide çalışmak vasifsiz
- 3d tyt türkçe deneme cevap anahtarı 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X