Şimdi Ara

Marmara Forum Media Markt İade/Değişim Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün marmara forum media marktan 5 adet mikrofonlu kulaklık aldım.

Aldığım kulaklık şu;http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_trust-11916-hs-2100-1013959.html

Çok detaylı ve uzun anlatmayacağım. Personel sayımız fazla olduğu için 4 kişi tarafından kulaklıkların denenmesini istedik ve 5 ürünün 4ü açıldı.

Ürünleri geri götürdüm. Bunları geri verip başka ürün almak istiyoruz dedim. Kulaklık ürünleri kişisel bakım ve hijyenik ürün sınıfındaymış bu yüzden iade yapamazsınız dediler.

Bende telefondan araştırdım ve sadece kulakiçi kulaklıklar için bu dedikleri geçerliymiş. Oda hijyenik olarak kişisel bakımla alakası bile yok.

Tabii duruma itiraz ettik. Ercan isimli satış yetkilisiyle Ali isimli takım lideri geldi.

Ercan isimli satış yetkilisi gayet agresif bir tavırla hijyeniği felan geç bunları açmışsın biz bunları satamayız iade yada değişim olmaz. Niye 4 tanesini açıyorsun 1 tanesini açsan alırdık sen 4 tanesini açmışsın haksızsın dedi.
    Ben cayma hakkından ve satış sözleşmelerinden basettim. Daha sonra bana burası türkiye kardeşim geç o işleri biz burda bunun iadesini yapmayız dedi.

Ali isimli takım lideri ise ben müşteriyi memnun edicem diye şirketimi zarara sokamam kusura bakma bunları iade edemezsiniz dedi. İnternetten almış olsaydınız ederdiniz ama bizim burdan aldığınızdan dolayı iadesi yok dedi.

Vesselam çok uzun tutmamak için kısa kesiyorum biraz tartıştıktan sonra iade yada değişim yapamadık.

Adamların yaklaşımları felan süper. Zaten ben her zaman demişimdir büyük firmaları ayakta tutan nedenler bunlar işte. Bir de reklam yapıyorlar %100 müşteri memnuniyeti diye.

Bu konuyu neden açtım? Şöyle bu tarz ürünler alırken gidip mağazalardan almayın. gittigidiyor hepsiburada gibi iade konusunda anlık işlem yapan internet sitelerinden almakta fayda var. Ben aciliyetten gidip aldım. Pişman oldum.

• Triplere bak ya sen kimsin ki ? Takım lideri şirketi zarara uğratamam demiş
  • adamlar tok karnına çalışıyorlar ma şirketin ceosu gibi davranıyorlar

Ah etmez Fenerbahçe'sine, sessizce kenara çekilir ve zaman onu haklı çıkarır.
  • Mümkünse media marktan kimse birşey almasın hem kazık hemde çalışanları burda yazfıldığı gibi kötü media markt yerine en azından yerli mağazalardan alışveriş yapalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Adamları agresiflik konusunda haksızda olsa iade konusunda haklılar yani.hepsinin kutusunun açmışsın, görüp almışsın artı bu kulaklık yani ben öyle açılmış olduğunu bilsem kullanmak istemezdim.ister kullan ister kullanmamış ol.

Orijinalden alıntı: Oluruna Bırak!

Adamları agresiflik konusunda haksızda olsa iade konusunda haklılar yani.hepsinin kutusunun açmışsın, görüp almışsın artı bu kulaklık yani ben öyle açılmış olduğunu bilsem kullanmak istemezdim.ister kullan ister kullanmamış ol.

İster hepsininkini açar, ister bir tanesinin. O ürünlerin hepsi tekil olarak düşünüldüğünde farklı müşterilere satılmış parça ürünlerdir. Nasıl farklı müşterilerde aynı iade politikası uygulanıyorsa, tek müşteri aynı ürünün 5 tanesini açınca da aynı politika uygulanır. Hea sen diyorsan ki ben çomaristanda yaşıyorum, kafama göre politikaları esnetirim, o zaman başka.

Ah etmez Fenerbahçe'sine, sessizce kenara çekilir ve zaman onu haklı çıkarır.
  • Bende vatan bilgisayardan 360d gozluk aldim 1 saat icinde geri goturdum almamisti cogu buyuk firma ayni

Orijinalden alıntı: Oluruna Bırak!

Adamları agresiflik konusunda haksızda olsa iade konusunda haklılar yani.hepsinin kutusunun açmışsın, görüp almışsın artı bu kulaklık yani ben öyle açılmış olduğunu bilsem kullanmak istemezdim.ister kullan ister kullanmamış ol.

Abi yapcak bişey yok. ülke her türlü yolsuzluğa ve cahilliğe müsait.

Bak dostum aşağıda 2 tane görüntü var. Birisi şikayetvar.com a media marktın yazdığı yazının görüntüsü diğeri ise media markta ait faturanın arkasındaki görüntü. İkisi arasındaki çelişkiyi bulabilecek yaşta olduğunu düşünüyorum. Son olarakta sana cayma hakkının kullanılamayacağı ürünleri de yazıyorum.

MADDE 6- CAYMA HAKKI KULLANILAMAYACAK ÜRÜNLER

Niteliği itibarıyla iade edilemeyecek ürünler, tek kullanımlık ürünler, kopyalanabilir yazılım ve programlar, hızlı bozulan veya son kullanım tarihi geçen ürünler için cayma hakkı kullanılamaz. Aşağıdaki ürünlerde cayma hakkının kullanılması, ürünün ambalajının açılmamış, bozulmamış ve ürünün kullanılmamış olması şartına bağlıdır.
    -Taşınabilir Bilgisayar ve Masaüstü Bilgisayarlar (Orijinal işletim sistemi kurulduktan sonra yani bilgisayarın kurulumu yapıldıktan sonra iade alınmayacaktır.)
    -Her türlü yazılım ve programlar
    -DVD, VCD, CD ve kasetler
    -Bilgisayar ve kırtasiye sarf malzemeleri (toner, kartuş, şerit v.b)
    -Telefon kontör siparişleri
    - Niteliği itibarıyla iade edilemeyecek ürünler , tek kullanımlık ürünler, kopyalanabilir yazılım ve programlar, hızlı bozulan veya son kullanım tarihi geçen ürünlerin iadesi mümkün değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byc -- 21 Haziran 2016; 16:16:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Byc

Bugün marmara forum media marktan 5 adet mikrofonlu kulaklık aldım.

Aldığım kulaklık şu;http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_trust-11916-hs-2100-1013959.html

Çok detaylı ve uzun anlatmayacağım. Personel sayımız fazla olduğu için 4 kişi tarafından kulaklıkların denenmesini istedik ve 5 ürünün 4ü açıldı.

Ürünleri geri götürdüm. Bunları geri verip başka ürün almak istiyoruz dedim. Kulaklık ürünleri kişisel bakım ve hijyenik ürün sınıfındaymış bu yüzden iade yapamazsınız dediler.

Bende telefondan araştırdım ve sadece kulakiçi kulaklıklar için bu dedikleri geçerliymiş. Oda hijyenik olarak kişisel bakımla alakası bile yok.

Tabii duruma itiraz ettik. Ercan isimli satış yetkilisiyle Ali isimli takım lideri geldi.

Ercan isimli satış yetkilisi gayet agresif bir tavırla hijyeniği felan geç bunları açmışsın biz bunları satamayız iade yada değişim olmaz. Niye 4 tanesini açıyorsun 1 tanesini açsan alırdık sen 4 tanesini açmışsın haksızsın dedi.
    Ben cayma hakkından ve satış sözleşmelerinden basettim. Daha sonra bana burası türkiye kardeşim geç o işleri biz burda bunun iadesini yapmayız dedi.

Ali isimli takım lideri ise ben müşteriyi memnun edicem diye şirketimi zarara sokamam kusura bakma bunları iade edemezsiniz dedi. İnternetten almış olsaydınız ederdiniz ama bizim burdan aldığınızdan dolayı iadesi yok dedi.

Vesselam çok uzun tutmamak için kısa kesiyorum biraz tartıştıktan sonra iade yada değişim yapamadık.

Adamların yaklaşımları felan süper. Zaten ben her zaman demişimdir büyük firmaları ayakta tutan nedenler bunlar işte. Bir de reklam yapıyorlar %100 müşteri memnuniyeti diye.

Bu konuyu neden açtım? Şöyle bu tarz ürünler alırken gidip mağazalardan almayın. gittigidiyor hepsiburada gibi iade konusunda anlık işlem yapan internet sitelerinden almakta fayda var. Ben aciliyetten gidip aldım. Pişman oldum.

kardesim salaklık sende yanlıs anlama ben olsam direk orada polis cagırırdım dolandırdı bunlar beni diye cunki mağza ile degil oradaki o 2 dingilin davranısları seni zarara sokuyor dolandırmaktan sikayet et isveren tarafından istende atılırlar bunalra ekmek yok
    AMD Ryzen 5800x3D/NZXTX63/Asrock B550 Phantom Gaming ITX ac/Nvidia RTX 4080 FE/Kingstone A2000 1 TB m.2 Nvme/G.Skill32GB 3600mhz cl16/CM NR200P /Corsair SF750P/IIyama 34" 144Hz 3440x1440/HyperX Cloud2 Wireless/GK64XS Custom Board Klavye+Gateron Yellow lubed+PBT Keycaps/Logitech g502 Wireless/Iphone 11 Siyah/ Sony Alpha 7R2+Sony 50mm F1.8 FE+Tokina 70-200 f4 FD/Macbook Air 2015/
    Kediciklerim icin instagram : Buraya Tiklayin

• Kulakligi denemek istiyorsan birini açip denemeliydin.
    Senin yaptiginin deodoranti markette kullanip begenmeyip geri koymakla esdeger.

Kaldiki kulakligin alinmamasi çok dogru çünkü bir ara kulakliklarin kullaniminda artan bakteri oranini görürsün.
    Kulak içine takilan olsun, kulak üstüne olsun.

http://m.uludagsozluk.com/e/30858698/

Burasi Turkiye, Avrupa, Japonya, Avustralya ve ya Amerika degil, polis cagrirsan, " niye bizi bosuna rahatsiz ediyon lan " der ceker gider ya da rahatsiz ettigin icin senide alir goturur karakola.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.