Şimdi Ara

Marmara Bilgisayar Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Edit : Mühendislik Fakültesi %100 İngilizce olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Retcken -- 25 Temmuz 2021; 12:15:30 >

• Ceng yazın gidin. Süper bölüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika ama çok zor , ytüden daha zor olduğunu düşünüyorum.kaliteli eğitim kesinlikle ama stresli haberin olsun

• turkiyenin en iyi bilg mühlerinde ilk 10da
    koc
    bilkent
    odtü
    galatasaray
    itü
    bogazici
    hacettepe
    ytu
    marmara

• iyte ve gtu eğitim kalitesi olarak marmaradan iyi diyolar hocam. Gerçi ne kadar iyi olursa olsun istanbulun avantajı daha çok olur bilg mühendisi öğrencisine

• marmara ybs nasıldır bilgisi olan var mı

• Retcken R kullanıcısına yanıt

marmara dünya idealinde bir universite

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Her ne kadar Marmara ' nın kampüsü Göztepe gibi bir yerden Maltepe ' ye taşınmış olsa da Gtü veya İyte yazacağına marmara daha iyidir. İstanbul büyük avantaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalimantero -- 25 Temmuz 2021; 13:29:59 >

Sen forumun trollerine bakma hocam, Marmara köklü bir üniversitedir. Mühendislik fakültesinin binlerce mezunu var iyi pozisyonlarda çalışan. Kampüs taşınacak diyorlardı ama taşınmazsa Kadıköy'ün merkezinde, üniversite hayatı açısından da iyi olur.

• Marmara'nın mühendislikleri gayet iyidir. Zaten İstanbul'da köklü bir üniversite. Ama bilgin olsun 2021-2022 döneminde teknoloji fakültesi ile birlikte yeni yapılan Maltepe kampüsüne taşınıyorlar. Tüm okulun da 2023'de taşınmasının bitmesi planlanıyor aklınızda bulunsun. Onun dışında bence de gayet güzel bir bölüm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Retcken

iyte ve gtu eğitim kalitesi olarak marmaradan iyi diyolar hocam. Gerçi ne kadar iyi olursa olsun istanbulun avantajı daha çok olur bilg mühendisi öğrencisine

her şeyin eğitim olmadığını bi anlasanız sorun çözülecek. aslında şöyle söylemek lazım. birinde 3 katlı integral bilmeden calc2 geçerken diğerinde bilmeden geçemezsin 3 katlı integrali bilmek çok mühim mi değil. zaten onları hesaplayan binlerce araç var. bu temel dersler kıyaslamasıydı. (marmara geçmişim de var gtüde )

devam edelim. Marmara kampüsü şu an mükemmel bir yerde yürüyerek bile 15 dakkada nefis manzaradasın gtüde 15 dakka yürürsen seni anca e5 çayırova köprüsü karşılar . marmaray geğiyi yapanlar gelmeden devam edelim.

şimdi gtüde olup marmarada olmayan ne vara gelecem bina faktörü var . marmarada biraz daha küçük ( onlarda tek bölüm yok bir binada ) fiziki şartlarda şu an buraya +1 koyabilirsin ama çokta önemli değil . Eğer sıralaman bu yazdığına göre ilk 12-13k içerisinde gelecek ben gözüm kapalı marmara yazardım.

dipnot: saü 'lüyüm. gtü terk . marmara kısa maceralı..

• Ytü ve Marmara yerine listeye Sabancı TOBB ve Gebze teknik girmes lazım ilk 10 için i Boğaziçi de İTÜ ve Galatasaray'ın üstünde olması lazım ( benim düşüncem ) TOBB a bı sempatim olduğundan listeye almış olabilirim 3 dönem olması çok iyi ama okul baya sıkıntılı orası ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falre -- 25 Temmuz 2021; 14:5:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sabancı nerde

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DC210C7A

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

marmara - iyte- gtü arasında tercih yapacaksan her şey eğitim midir ? aptal aptal networke tapma ayağına getirmişsin olayı. öğrencilik hayatını gebzede yaşamak var kadıköyde yaşamak var. her şey eğitim değildir derken kültür sanat sosyal aktiviteleri kastediyorum. ne desek boş ...

• Marmarayi ilk 10a almak için Sabancı 0.olmus galiba 

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DC210C7A

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

benden başka diyen olmamış çünkü  

• Her sey konum vs de degil ki. Sabanci koc ozyegin bunlarin hepsi allahin unuttugu yerlerde. Sabancının tuzlada olmasi sabanciyi marmaranin gerisine mi dusuruyor? Hayir. Egitim/konum/diğer imkanlar in dengesine/ogrencinin gözündeki agirliga gore secmek lazim, bu tarz genellemeler yanlis.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.